Şimdi Ara

|Uqur| & Xoßi ServerFiles Denemeleri Sona Ermiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Mu Online'ın hali içler acısı. Xoßi ile düşündük taşındık belki bu karanlığa bir mum yakarız umuduyla çalışmalarımıza başladık. Piyasadaki serverfilesları teker teker deniyoruz serverı kurup oyuna girip eksiklikere bakıyoruz çıkan sorunlarla ve çözüm yollarıyla uğraşıyoruz. Elimizden gelen en stabil serverfilesi düzenleyip düşüncemizde kesin karara ulaşırsak bir server açacağız. Şuan season4 ve season5 serverfilesları deniyoruz. Version büyük ihtimal bu ikisinden birisi olacak.
    Bu konuyu açmamızın sebebiyse sizin önerileriniz, fikirleriniz, istekleriniz ve bizden beklentileriniz... Bunları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Serverfiles denemelerimize son vermiş bulunuyoruz arkadaşlar ne zamandır da vakit ayırıp bakamıyorduk zaten. Sonuç olarak bir server açmayacağız. İlgilenen herkese teşekkür ederiz..

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 14 Haziran 2010; 21:51:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Merhaba arkadaşlar;

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Mu Online'ın hali içler acısı. Xoßi ile düşündük taşındık belki bu karanlığa bir mum yakarız umuduyla çalışmalarımıza başladık. Piyasadaki serverfilesları teker teker deniyoruz serverı kurup oyuna girip eksiklikere bakıyoruz çıkan sorunlarla ve çözüm yollarıyla uğraşıyoruz. Elimizden gelen en stabil serverfilesi düzenleyip düşüncemizde kesin karara ulaşırsak bir server açacağız. Şuan season4 ve season5 serverfilesları deniyoruz. Version büyük ihtimal bu ikisinden birisi olacak.
    Bu konuyu açmamızın sebebiyle sizin önerileriniz, fikirleriniz, istekleriniz ve bizden beklentileriniz... Bunları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

iyi forumlar.

Yap kardes herzaman arkandayiz senin basaracagina eminim

• ugur bide 97d veya 99 deneyin acmisken easy normal ve hard acin 3 secenekli daha makull olur bence Gene sen bilirsin ama benim gorususm
  • 97d serverları oldum olasıca sevmemişimdir. Ama senin için bi files bakabilirim. Uğurun'da dediği gibi eğerki açarsak böyle bi server Season5'den aşşağısı bizi paklamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

97d serverları oldum olasıca sevmemişimdir. Ama senin için bi files bakabilirim. Uğurun'da dediği gibi eğerki açarsak böyle bi server Season5'den aşşağısı bizi paklamaz.

BENDE MAKSAT ACMİSKEN OYLE BİSEYDE ACİN:D
  • 97r+1.0
  • Xobi Darklords Oynamıstı sanırım? 97+99 güzel ama diğerlerininde eksiklerini tamamlarsanız eminim güzel olur. Darklords gibi bi server açarsanız 10 numara olur. Yani zor olsun yaa. Zor die bi servera girdim 5gün oldu 11 res attım Bu zor deil. Shoplarda Bütün itemler war belki artısız ama bi hedefiniz yok bless soul kasıp artılıcan bitti yani bu kadar. Bunu dikkate alın. Para çok düşmesin. Gerekirse bless soulda satılsın. Expi mutlaka az yapın. Arenayı full dolduruolar bi gece away bırakıosn sabah uyandığında res atmış oluosun! Bunu hiç yapmayın. Losttower Tarkan Gibi yerler warken stadium çok kolaya kaçmak oluor bence.Nokta spot yapmayın bu sefer ipini koparan BK açıor ve bi anlamı kalmıo diğer charların! Şimdilik fikirlerim bu kadar :D...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazaks

Xobi Darklords Oynamıstı sanırım? 97+99 güzel ama diğerlerininde eksiklerini tamamlarsanız eminim güzel olur. Darklords gibi bi server açarsanız 10 numara olur. Yani zor olsun yaa. Zor die bi servera girdim 5gün oldu 11 res attım Bu zor deil. Shoplarda Bütün itemler war belki artısız ama bi hedefiniz yok bless soul kasıp artılıcan bitti yani bu kadar. Bunu dikkate alın. Para çok düşmesin. Gerekirse bless soulda satılsın. Expi mutlaka az yapın. Arenayı full dolduruolar bi gece away bırakıosn sabah uyandığında res atmış oluosun! Bunu hiç yapmayın. Losttower Tarkan Gibi yerler warken stadium çok kolaya kaçmak oluor bence.Nokta spot yapmayın bu sefer ipini koparan BK açıor ve bi anlamı kalmıo diğer charların! Şimdilik fikirlerim bu kadar :D...

tıtn bıraktın:D ama guzel bi dusunce

• Ama öle deilmi malcolm daha geçen senle oynadığımız serverda kolaydı bence haksızmıyım? Stadium oldumu bütün serverlar kolay gerçide :D...
  • quote:

Ama öle deilmi malcolm daha geçen senle oynadığımız serverda kolaydı bence haksızmıyım? Stadium oldumu bütün serverlar kolay gerçide :D...

bencede kolaydi ama guzeldi su an kapali gorunuyor bana ozelden msj atsana
  • quote:

Xobi Darklords Oynamıstı sanırım? 97+99 güzel ama diğerlerininde eksiklerini tamamlarsanız eminim güzel olur. Darklords gibi bi server açarsanız 10 numara olur. Yani zor olsun yaa. Zor die bi servera girdim 5gün oldu 11 res attım Bu zor deil. Shoplarda Bütün itemler war belki artısız ama bi hedefiniz yok bless soul kasıp artılıcan bitti yani bu kadar. Bunu dikkate alın. Para çok düşmesin. Gerekirse bless soulda satılsın. Expi mutlaka az yapın. Arenayı full dolduruolar bi gece away bırakıosn sabah uyandığında res atmış oluosun! Bunu hiç yapmayın. Losttower Tarkan Gibi yerler warken stadium çok kolaya kaçmak oluor bence.Nokta spot yapmayın bu sefer ipini koparan BK açıor ve bi anlamı kalmıo diğer charların! Şimdilik fikirlerim bu kadar :D...

Tabiki darklods serverindan esintilerde bulunacak. Fikirlerin dikkate alınacak. Beni tanıyanlar bilir ne kadar event çılgını olduğumu. Bu yüzden en çok eventlara önem veriyoruz. Bir kaç ss ekleyelim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Tabiki darklods serverindan esintilerde bulunacak. Fikirlerin dikkate alınacak. Beni tanıyanlar bilir ne kadar event çılgını olduğumu. Bu yüzden en çok eventlara önem veriyoruz. Bir kaç ss ekleyelim.

baya kaliteli bi servere benziyor

• +15 set denemelerimiz.

Teşekkürler -MalcolM-X-. Kaliteden ödün vermeyeceğimizin altını birkez daha çizmek isterim. Doublegeor even'tinda ufak bi problem var onu çözüp ss leri sizinle paylaşmaya devam edicez.

• quote:

+15 set denemelerimiz.

Teşekkürler -MalcolM-X-. Kaliteden ödün vermeyeceğimizin altını birkez daha çizmek isterim. Doublegeor even'tinda ufak bi problem var onu çözüp ss leri sizinle paylaşmaya devam edicez.

benim bi ekolum war 97d den sasmam ama bu serveri bi deniyecegim insallah Olur

• Eventleri ve serverı kontrol etmek için birkaç arkadaşa ihtiyacımız var bizimle birlikte oyuna girip test etmek isteyen arkadaşlar Xoßi'ye veya bana pm den ulaşsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Eventleri ve serverı kontrol etmek için birkaç arkadaşa ihtiyacımız var bizimle birlikte oyuna girip test etmek isteyen arkadaşlar Xoßi'ye veya bana pm den ulaşsınlar.

olabilir
  • :)))))

Uqur SEASON5 Denemeniz isallah basarili olur biz denemelerimizi devam ediyoruz
    Eventleri tamamladik biz
    CashShop Ne alemde ? sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanliDestek

:)))))

Uqur SEASON5 Denemeniz isallah basarili olur biz denemelerimizi devam ediyoruz
    Eventleri tamamladik biz
    CashShop Ne alemde ? sizde

Teşekkürler. CashShop hakkında bi fikrim yok daha kontrol etmedik. Araştırıp hakkında bilgi veririz.
  • Resimleri baktim bu files Season4 Ustu Yamali 5 Summoner bir ewenti giremiodu bunda dogru hatiriosam :)))

CashShop Bozuk :))) Etaserver Seklinde yani 3-4 exe birlestirmesi CashShop Exe yi iptal ediip exe ayirinca belki:)))
  • Cashshop faal durumdadır. Summoner karakteride gayet aktif bir şekilde çalışıyor. Hangi eventa girmiyorsa burada belirt, deneyip görelim. Sorun varsa zaten biz bunu çözeriz.

Cash Shop

Skill save düzeltilmiştir.

Marry / Evlenme aktif hale getirilmiştir.

Yeni duell sistemi

Başka sorusu olan ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.