Şimdi Ara

Urbanears, Plattan II Çekle 199 TL kargosuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3720D811 : çek bu, sitede gezinirken site kendisi verdi. akakçe'de en ucuz fiyat bu sitede.

https://www.idefix.com/Elektronik/Urbanears-Plattan-Ii-Ct-Oe-Tomato-Zd-4091670-Kulakustu-Kulaklik/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0001693631001

HB yorumları çok iyi, aynısı bende var kulaklığı 2-3 saat sonra biraz sıkıyor ama genel olarak ses kalitesi çok iyi. Kız arkadaşıma hediye olarak kırmızısını aldım siyahı ve mavisi de var.

• Bir an Wireless sandım konuya büyük bir heyecanla girdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de BT kulaklık sandım. Ah bi yakalasam böyle bir fiyata.
  • Malzemesi ve görünüşü harikadır ama sesten çok beklentiniz olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdnanBey

Malzemesi ve görünüşü harikadır ama sesten çok beklentiniz olmasın
    Beats Solo almıştım, ondan daha iyi ses kalitesi. Siz neyle kıyasladınız onu merak ettim :)
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    Beats solodan tabiki daha iyi olabilir beatslerin sesi zaten iyi değil sadece marka. Aldım kullandım plattan 2yi. Karşılaştırdığım kulaklık 100tllik. Sahnesi yok ve çok muddy bir sesi var boğuk ve seslerin hepsi biyerden geliyor ben fazla dayanamadım geri sattım ama bu sesi sevenler olabilir.

Urbanears, Plattan II Çekle 199 TL kargosuz

Görüldüğü gibi tizler yok edilmiş 100tlye daha iyi ses veren kulaklık bulabilirsiniz beats ürünleri karşılaştırmaya bile alınmamalı zaten.

Ancak artıları olarak tasarım çok güzel malzeme kaliteli çok hafif ve dışarı hiç ses vermiyor bu yönler iyi sesi tercih meselesi ama tiz sahne beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdnanBey -- 5 Mart 2020; 12:29:29 >

• quote:

Beats solodan tabiki daha iyi olabilir beatslerin sesi zaten iyi değil sadece marka. Aldım kullandım plattan 2yi. Karşılaştırdığım kulaklık 100tllik. Sahnesi yok ve çok muddy bir sesi var boğuk ve seslerin hepsi biyerden geliyor ben fazla dayanamadım geri sattım ama bu sesi sevenler olabilir.

Görüldüğü gibi tizler yok edilmiş 100tlye daha iyi ses veren kulaklık bulabilirsiniz beats ürünleri karşılaştırmaya bile alınmamalı zaten.

Ancak artıları olarak tasarım çok güzel malzeme kaliteli çok hafif ve dışarı hiç ses vermiyor bu yönler iyi sesi tercih meselesi ama tiz sahne beklemeyin
    marka model rica etsem? siparişi iptal edip ona yönelebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teufel nokta.

Benim bahsettiğim kulak içi ama

• quote:

Benim bahsettiğim kulak içi ama
    hocam baştan yanlış kıyaslamalar yapıyorsun 3 mesajında da marka ve model de vermiyorsun. Ben şimdi senin hangi lafına güveneyim? siparişimi verdim, ürün de harika üstelik.
  • Plattan 1 var bende, rainbow 6 oynarken falan iyi ses kasılıyor 5 yıl önce almıştım 120 liraya. Bence iyi fiyat bu kulaklık için 200

Beğendiysen ne mutlu sana

• quote:

Beğendiysen ne mutlu sana
    notlarıma seni ciddiye alınmayacak biri olarak ekledim
    Aynen öyledir dar sahneli kulaklığınızı herkes beğenmeyebilir siz kullanıp beğenmiş olabilirsiniz ben ve birkaç reviewer beğenmemiş zamanımı ayırıp bunu belirtmişim bende sizi ekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.