Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerden bir ricam var mümkün olduğunca konunun linkini paylaşın görmeyen duymayan kalmasın herkes yapılanı bilsin. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

[Avukatım kuzenim zaten o yönden sıkıntı yok. Kendisi de iade araç ile ilgili davalar kazanmış birisi.

Bu çok iyi olmuş.

+ Bir konuda başka bir mevzudan hatırlıyorum firma satışlarım düştü, prestijim yamuldu gibisinden araç sahibine dava açmıştı. (Forumlara yazdığı için)

Kuzenine Bu konuda da bilgi al neleri yazıp yazmama konusunda

Ben mümkün olduğunca paylaşıyorum (sportage forumundan arkadaşlar geldiler)

Umarım herşey iyi sonuçlanır (Sadece araç değişimi ile bitmemeli bir daha bunu yapmaya cesaret edemiyeceği bir ceza almalılar)

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

[Avukatım kuzenim zaten o yönden sıkıntı yok. Kendisi de iade araç ile ilgili davalar kazanmış birisi.

Bu çok iyi olmuş.

+ Bir konuda başka bir mevzudan hatırlıyorum firma satışlarım düştü, prestijim yamuldu gibisinden araç sahibine dava açmıştı. (Forumlara yazdığı için)

Kuzenine Bu konuda da bilgi al neleri yazıp yazmama konusunda

Ben mümkün olduğunca paylaşıyorum (sportage forumundan arkadaşlar geldiler)

Umarım herşey iyi sonuçlanır (Sadece araç değişimi ile bitmemeli bir daha bunu yapmaya cesaret edemiyeceği bir ceza almalılar)

zaten isim belirtmiyorum buradan bir şey çıkarmı orasını bilmem ama şu söylediğiniz dava açm mevzuları gerçek mi?

• quote:

zaten isim belirtmiyorum buradan bir şey çıkarmı orasını bilmem ama şu söylediğiniz dava açm mevzuları gerçek mi?

Geçen sene bir kişi bir araç için kapora vermiş sonra vazgeçmiş kaporayı vermemişler, alıcı sinirlenip showromdaki aracın birinini çizmiş.

vs. vs. sonra o aracı almasını istemişler, kabul etmiş sonra firma kıllık yapıp aracı liste fiyatından 10-15 Tl ucuza satmış (satılmış göstermelik)

vs.vs. kim haklı tartışılır bir konu neyse kişi DH konu açıp yayınlar iken firmanın avukatı konuya vakıf olup foruma girip yazı yazıyordu ve yazdıkları nedeni ile Dava açtı olarak hatırlıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_45287301/f_/key_ulukar//tm.htm#45287301
    Konu bu ama kim haklı Tartışılır

• Gerekli yerlerde paylaştım takip.
  • ahlaksız herifler,sinir oldum okuyunca,mahkemeden ibretlik,rahatsız edecek kadar yüklü bir ceza çıkar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Geçen sene bir kişi bir araç için kapora vermiş sonra vazgeçmiş kaporayı vermemişler, alıcı sinirlenip showromdaki aracın birinini çizmiş.

vs. vs. sonra o aracı almasını istemişler, kabul etmiş sonra firma kıllık yapıp aracı liste fiyatından 10-15 Tl ucuza satmış (satılmış göstermelik)

vs.vs. kim haklı tartışılır bir konu neyse kişi DH konu açıp yayınlar iken firmanın avukatı konuya vakıf olup foruma girip yazı yazıyordu ve yazdıkları nedeni ile Dava açtı olarak hatırlıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_45287301/f_/key_ulukar//tm.htm#45287301
    Konu bu ama kim haklı Tartışılır

Konuya baktım bizim konuile alakası yok. Yani farklı durumlar ikincisi o yazanın avukat olduğuda mechul konuda en az 20 tane yeni üye türemiş hepsi otomotiv şirketini haklı bulan yorumlar yazmışlar ve hepsinin mesaj adedi 1 Anlıcanız birisi 20 tane hesap açmış ve konuyu trollemiş.

• Sizin konu ile alakası yok ama temkinli olmak lazım

Aracı almanız yada yeddiemine gönderme konusunda gelişme varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka değerine hakaret taşıyacak bir üslup kullanılsaydı VW belki gelip dava açabilirdi "marka değerim, satışlarım düştü gibisinden" Ancak konu sahibi arkadaş zaten oldukça düzgün bir üslup kullanmış bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Ayrıca marka değerlerini çok düşünüyorlarsa gelsinler hatalarını bir an önce düzeltsinler ve tüketicinin haklarını gözettiklerini belirtsinler, hiçe saydıklarını değil. Tüm bu olaylardan sonra gelip de size böyle bir dava açarlarsa insanların gözünde nasıl bir duruma düşeceklerini tahmin etmek çok zor değil. Zaten olayların son gelişmeleri de gösteriyor ki sizin elinizdeki kartlar oyunu sizin lehinize çevirecektir En azından ben böyle inanıyorum.
  • Henüz gelişme yok çok yavaş ilerliyor maalesef. Malum hem ankarada görülmesi (çok fazla dava var) buna etken. Dava mayıs sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

Marka değerine hakaret taşıyacak bir üslup kullanılsaydı VW belki gelip dava açabilirdi "marka değerim, satışlarım düştü gibisinden" Ancak konu sahibi arkadaş zaten oldukça düzgün bir üslup kullanmış bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Ayrıca marka değerlerini çok düşünüyorlarsa gelsinler hatalarını bir an önce düzeltsinler ve tüketicinin haklarını gözettiklerini belirtsinler, hiçe saydıklarını değil. Tüm bu olaylardan sonra gelip de size böyle bir dava açarlarsa insanların gözünde nasıl bir duruma düşeceklerini tahmin etmek çok zor değil. Zaten olayların son gelişmeleri de gösteriyor ki sizin elinizdeki kartlar oyunu sizin lehinize çevirecektir En azından ben böyle inanıyorum.

inanın öyle sapık volkswagen ciler var ki; adama bu konuyu gösterdim, adamin yorumu şu oldu: her markada olurrr yafff. böyle insanların! olduğu bir yerde ne satışlar düşer ne de kimse bize dava acar. hatta bir admin konuyu kaldırır birde ismimizi bir iki hafta çizer.

• Tüketici hakları diye bir şey var, arkadaş olmayan bir şeyi de yazmıyor. Ayrıca kendisinin üslubu bu kadar yapılan ahlak dışı hareketlere rağmen son derece düzgün.

İnşallah sizin için en güzel, bu bayi için de en ağır şekilde sonuçlanır.

Söylenildiği gibi sadece araç değişimi ile kurtulamamalılar.
  • Geçmiş olsun, uzun zaman olmuş ve olay mahkemeye intikal etmiş artık. Umarım iyi şekilde sonuçlanır.

Anlamadığım nokta arıza tespit edildikten sonra siz servisten motor değişimi ya da araç değişimi talep ettinizde kabul etmediler mi?
    Yani hangi aşamada mahkemeye verdiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

quote:

Marka değerine hakaret taşıyacak bir üslup kullanılsaydı VW belki gelip dava açabilirdi "marka değerim, satışlarım düştü gibisinden" Ancak konu sahibi arkadaş zaten oldukça düzgün bir üslup kullanmış bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

inanın öyle sapık volkswagen ciler var ki; adama bu konuyu gösterdim, adamin yorumu şu oldu: her markada olurrr yafff. böyle insanların! olduğu bir yerde ne satışlar düşer ne de kimse bize dava acar. hatta bir admin konuyu kaldırır birde ismimizi bir iki hafta çizer.

Aslında doğru hocam her markada olabilir. Ama Türkiye pazarında böyle büyük bir paya sahipseniz müşterinizi el üstünde tutmanız ve hatanızı en kısa sürede gidermeye çalışmanız gerekir. Mantık bunu gerektirir. Üstüne çirkeflik yaparak mağdur tüketiciyi yıldırıcı hareketler yaparak o çok değerli "marka değeri" maalesef korunamaz. Böyle şeylere ülkemizde rastlamak artık çok sıradan oldu. Sadece otomotiv sektöründe değil, tüketici çoğu durumda malı aldıktan sonra kendisine ait olan haklardan can çekişe çekişe yararlanıyor. Oysa o haklar bize hiç zorlukla karşılaşmadan yararlanalım diye verilmiş.

Bir kere monitör almıştım arızalı çıktı pixelleri ölüydü. Aradım böyle böyle adamlar kargo parası aldılar + yenisini vermeyi bile teklif etmediler direk para iadesi önerdiler. Normalde yeni ürün almak için direneceğimi düşünmüştüm ama bu hareketleri karşısında şaşırdım kaldım. Her zaman karşılaşmamız gereken benim yaşadığım durum gibi olması gerekirken, yaşananları görüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Geçmiş olsun, uzun zaman olmuş ve olay mahkemeye intikal etmiş artık. Umarım iyi şekilde sonuçlanır.

Anlamadığım nokta arıza tespit edildikten sonra siz servisten motor değişimi ya da araç değişimi talep ettinizde kabul etmediler mi?

Motor değişimi yapalım dediler.Biz kabul etmedik aracım 140.000 kmde olsa anlarım hocam ama 14.000 km de garanti kapsamında ki üretim hatalı aracın yükünü ben neden çekeyim. Veya sattığım zaman başkası neden çeksin. Ben hakkım olanı almak için düştüm yollara. Yoksa zaten uğraşmazdım bu insanlarla.
  • quote:

quote:

Yapsınlar hocam, umrumda olmaz ben zaten mahkemeye vermişim olay mahkemede çözülür forumun amacı ÖRNEK olmaktır yardımlaşmaktır. Belki böyle bir bela ile başkası karşılacak işte ozaman örnek olsun diye açtım bu konuyu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Geçmiş olsun, uzun zaman olmuş ve olay mahkemeye intikal etmiş artık. Umarım iyi şekilde sonuçlanır.

Motor değişimi yapalım dediler.Biz kabul etmedik aracım 140.000 kmde olsa anlarım hocam ama 14.000 km de garanti kapsamında ki üretim hatalı aracın yükünü ben neden çekeyim. Veya sattığım zaman başkası neden çeksin. Ben hakkım olanı almak için düştüm yollara. Yoksa zaten uğraşmazdım bu insanlarla.

Zor bir yola girmişsiniz tabi, hayırlısı olsun.
    Motor değişimi de hoş bir imaj değil.
    Araç değişimi yapılamasa bile sadece motor değişimi ile 2. Elde oluşacak zarar tanzim edilmeli böyle durumlarda
    Ayrıca uğratılan manevi zarar, araçsız kalma vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yapsınlar hocam, umrumda olmaz ben zaten mahkemeye vermişim olay mahkemede çözülür forumun amacı ÖRNEK olmaktır yardımlaşmaktır. Belki böyle bir bela ile başkası karşılacak işte ozaman örnek olsun diye açtım bu konuyu.

Hocam sizin sorununuz hepimizin sorunudur. bugun siz magdursunuz yarin ben olabilirim. siz haklisiniz insallah magduriyetiniz en kisa surede giderilir ve bizim icin de ornek olur. gelismeleri takip ediyoruz.

• 5000 km ki araca bakımda 1,5 LT yag neden konulur ?? bir araba 5000 km yol yapıp 1,5 LT yag eksiltiyor ise büyük problem zaten varmış.. o bakımı yapanlar hiçmi uyanmamışlar ya... aklım almadı.. İşiniz çok zor.. Allah sabır versin.. benim arabam serviste 1 hafta tampon onarımı için kaldı.. ortalığı ayağa kaldırdım valla.. gerçi sizin durumunuz farklı başa gelmeyen bilemez.. Allah yardımcınız olsun
  • Arkadasimin caddy si var 1. Yilini doldurdugunda hem servis icin hemde arabadan gelen ugultu icin servise gitti. 12.000 km de duz sanziman komple degisti. Daha bunun gibi cevremdekilerin basina gelenler. Ama insan lar ilginc boyle sorunlara ragmen vw den vaz gecmiyorlar ve mutlular (sizi tenzih ediyorum).

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.