Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevzuyu bende facebook twitter gibi yerlerde yayıyorum.
    mail hazırlayan olursa vw'ye mail atmaya hazırım
  • Bu konuyu istanbul'daki bir vw plaza'da (isim vermek istemiyorum) yönetici bulunan tanıdığıma (kuzenim) danışacağım, bakalım nasıl bir cevap verecek? Sizin başınıza gelenler başkalarının başına da geliyor mu merak ediyorum.
  • Yok kardeşim böyle bir şey olamaz. Allah size sabır versin.
    Mail vs. herhangi bir kampanya olursa bende elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışırım.
  • Allah belanı versin vw ve doğuş ama cidden Allah bin belanı versin
  • Geçmiş olsun arkadaşım.
    Tamamen uyuz oldum şu doğuşa (zaten sevmezdim)

Bu ülkede şu var.
    Medyaya yansımadıktan sonra derdin sorunun çözülmüyor.
    Karşında muhatap bulamazsın.

Ancak Almanlar disiplinli adamlar, bence bu durumu bir şekilde
    Almanya'ya duyurmak lazım.
  • İrfan Değirmenciye tweet attım. Belki sabah haberlerde görebiliriz.
  • geçmiş olsun arkadaşım. şu an şoktayım. SPORTAGE forumu olarak arkanızdayız. Sn aziz haberdar etti bizi bu olaydan. her türlü hamlenizi destekliyoruz...
  • Tiguan benzinli olanlarında çok kez motor değişimine şahit oldum, burada ki uygulama resmen saçmalık olmuş. Hakkınızı arayınız.
  • Ticaretin bir alanında ahlaksızsanız, ticaretin tamamında ahlaksız olursunuz.

Burdaki Doğuş Oto ile VW Almanya arasında, emin olun zerre kadar fark yok. Sahte yayınlarla kendini kaliteli göstermeye çalışmış bir marka, bu arkadaşın parasını çalmış olmayalım demez.

Bu aracın üzerinde soğuk su için ve bir avukatla uzun dönemli anlaşın. Ortada ayıplı maldan daha ötede, gizli ayıplı mal olayı var ve zaman aşımı konusu pek geçerli değil. Her durumda kesinlikle kazanırsınız. Onların ellerinden gelebilecek tek şey, mahkeme sürecini uzatarak sizi bezdirmek. Ancak uzayan mahkeme süreci, VW aleyhine de olacaktır. Bezmezseniz, mahkeme sonucunu beklemeden sizin sorununuzu çözecekler ve bunu da bir PR çalışmasına konu edecekler.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

almanyada olsa aracı hemen yenisiyle değiştirirlerdi.ülkemizde kanunları takan pek olmadığı gibi denetim merciide görevini yapmıyor.

Bunun Almanya ve Türkiye ile pek ilgisi yok. Laguna'da da fabrikasyon hatası ama çok daha basitinden, yani araç günlük olarak kullanılabilir durumdayken, olmuştu bir kaç yıl önce, Renault, hiç bir mahkeme vs süreci olmadan, Fransa'dan Türkiye'ye yepyeni ve bir üst model ve hatta versiyon aracı gemiyle gönderip aracı değiştirmişti.

İtalya'da Fiat'ta çalışan ve MSN dışında hiç bir şekilde iletişim kurmadığım bir görevli, komşumun Alfa 147sinin sunroofuyla ilgili garanti kapsamındaki küçük bir sorunda, "bizde öyle birşey olmaz, İzmir servisine bıraktır arabayı, hemen ilgileniyorum" dedi ve ayı devirmeden sorun sıfır masrafla çözüldü.

Bunun gibi pek çok örnek var, hele de Toyota MMT olayı var ki, kullanıcıların haberinin bile olmadığı bir arıza için binlerce aracı geri çağırmışlıkları var. Seagate, Logitech gibi teknoloji firmalarından ise hiç bahsetmeyelim, adam garantisi var mı diye sorup senin memnun olacağın en iyi ürünü gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 8 Mayıs 2013; 22:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz
    Büyük Geçmiş olsun, Benim tavsiyem
    1. Hakime araca kira istendiği ve yeddi emine gönderimi hakkında bilgi vererek, tedbir aldırın.

2. almanya yı da deneyin fakat TV kanallarını deneyin. (Tabi Doğuş grubu kanallar harici)

3. Tavisyem hiç bir sözlü bildirim kabul etmeyin yazılı isteyin (aracı almanız gerektiği ve yeddiemine gönderiminin talebini mutlaka yazılı alın)

Sonra aracı kendi aldı gitti derler. o araç ordan çıkarsa yazılı belge ile olsun.
  • vw yi çok sevmeme rağmen bu olayla birlikte çok soğudum. dsg şanzımanlı bir golf bakıyordum ama artık vazgeçtim. bir sorun olsa elimde patlayacak demekki
  • Eger bir oto kiralama fitmasi tanidiginix var.ise ve birax paraniz, arac kiralama faturasi alin arac kiralama gibi veya arac kiralayin. Aracimi zamaninda teslim etmedikleri onarmadiklari icin isimi gorebilmek icin arac kiraladim diyin. Faturasini gosterin. En azindan biryerlerden adamlardan para cikartmanin yolunu bulun. Anlattigim yontem gibi yontemlerde maddi manevi 200 300 bin tl ler elde etmeniz mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok büyük geçmiş olsun... dogus oto bu kadar acizmi... bu olayı gördükten sonra wv kapısından dahi geçmem allah muhafaza....
  • Doğuş oto batsın vw bu ülkede zarar etsin.
  • doğuş oto çok büyük bir rezalete imza atmış gerçekten. yapabileceğimiz bir şey olursa destek için her zaman buralardayız.
    başkalarının hakkını mafyavari bir şekilde gasp eden bu insanları rezil etmek için elimizden gelen neyse yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportage forumundan görüp geldim.
    okudukça kahroldum. olay benim başımdan geçmemesine rağmen şu an sesimin yettiği kadar en ağır kelimeleri haykırasım var.

bu mudur kurumsallık bu mudur das auto denilen anlayış??!!!

bu konudan mutlaka daha çok insan haberdar olmalı ki ağır bir darbe alsın doğuş oto.
    bu anlamda konuyu canlı tutmak gerek.

iki kez tüketici davası kazanmış biri olarak davanın lehinize sonuçlanacağına emin olabilirsiniz. ancak iyi bir avukatla çalışırsanız maddi manevi ciddi meblağlarda cezaya çarptırabilirsiniz firmayı.
  • Konuyu yeni gördüm, sonucunu merakla bekliyorum. Bundan sonra ben de takipteyim ve kazandığınız gün inanın ben bilgisayar başında "oh beeeeee" diye havaya sıçrayacağım. VW'yi çok severim, bu olay beni VW'den değil doğuş'dan tiksindiriyor onu da belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starr

iki kez tüketici davası kazanmış biri olarak davanın lehinize sonuçlanacağına emin olabilirsiniz. ancak iyi bir avukatla çalışırsanız maddi manevi ciddi meblağlarda cezaya çarptırabilirsiniz firmayı.

İyi bir avukat ve belirli bir noktadan sonra karşı tarafın tekliflerinde sizi satmayacak bir avukat. İkinici bir konu hakim nasıl oda önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: starr

İyi bir avukat ve belirli bir noktadan sonra karşı tarafın tekliflerinde sizi satmayacak bir avukat. İkinici bir konu hakim nasıl oda önemli

Avukatım kuzenim zaten o yönden sıkıntı yok. Kendisi de iade araç ile ilgili davalar kazanmış birisi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.