Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter'da sizin sıkıntınızı paylaştım. Aradılar volkswagen dialog'dan. 0 212 335 04 44 nolu numaraýı aramanızı istiyorlar. Bilginiz olsun, belki bir cozum bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

folksfagen..das auto

fos vagen olmuş bu konuda
  • öncelikle büyük geçmiş olsun...

Konuyu başından beri takip ediyorum.İnanın denk geldikçe tekrar tekrar okuyor ve her defasında Doğuş Oto yetkililerini bağrıma basasım geliyor!!!!

Sizden ve forum üyelerinden tek ricam konuyu canlı tutmamız..Dava lehinize sonuçlanınca (ki inşAllah öyle olacak) bir arkadaşın dediği gibi plazanın karşısında kokteyl gibi bir şey düzenleyin...Konya'ya yakın sayılırım...bir durum olmazsa koşa koşa gelirim...hatta pankart ve dövizlerle geliriz vesselam :))

Kısaca hep destek,tam destek diyorum...dualarımız yanınızda...

Bu arada skoda octavia bakıyordum...yılbaşına doğru alma planlarım vardı lakin artık yok...hatta ibreyi forda doğru çevirmiş bulunuyorum...etrafımda ne kadar tanıdık varsa bu konuyu okumaları için teşvik etmeyi planlıyorum...insanı parasıyla rezil edemeyeceklerini birilerine hatırlatmak lazım !!!!!
  • An itibariyle VW Türkiye'ye içinde konunun linkini de belirttiğim bir link attım...Mailin sonuna firmanıza olan güvenimin tamamen sarsıldığını da ilave ettim...

Ama daha bitmedi...Sıra etrafımızı bilinçlendirmekte...bir kişi bir kişidir!!!
  • İlginiz için çok teşekkür ederim ben de bir dosya hazırlamaya başladım almanyaya ve merkeze atacağım.Biraz ciddi olsun diye uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Twitter'da sizin sıkıntınızı paylaştım. Aradılar volkswagen dialog'dan. 0 212 335 04 44 nolu numaraýı aramanızı istiyorlar. Bilginiz olsun, belki bir cozum bulunur

bir halt olmaz..verdikleri numara müşteri ilişkilerinin numarası...adam gibi konuya yaklaşsalar direkt muhattap olabilecekleri bir numara verirlerdi...tamamen başta savma, günü kurtarma politikası!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

İlginiz için çok teşekkür ederim ben de bir dosya hazırlamaya başladım almanyaya ve merkeze atacağım.Biraz ciddi olsun diye uğraşıyorum.

elinize sağlık dostum...kolay gelsin...
  • Çin'de 300 binin uzerinde aracın sanzıman problemleri nedeniyle geri cagrıldıgını, abd'de 10 yıl motor sanzıman garantisi verildigini ama bu markanın bu ulkede bu kadar seveni varken cezalandırıldığını her seyi yazdım.

Bu arada biri Allah rızası icin su sıkıntıyı almancaya cevirip volkswagene gondersin. Bir arkadasım jetta aldı. Teslim eden gorevli rica etmis, ne olursunuz size telefon actıklarında butun sorulara mukemmel diyin diye. Almanya mukemmel sonuc istiyormus cunku. O yuzden de araba tesliminde şov yapmıslar. Araba asansorden inmiş, ışıklar kapatılmış, ışık gosterisi yapılmiş. Zannedersiniz bugatti veyron dunya lansmanında. ( bu olay gercekmis yahu).. bende renault'u teslim alırken, araba dısarda yıkanıyor gidin vedat teslim eder dediler

• yoksa bu doğuş arabının çakmasını yaptı? bir zamanlar cihan grundig dispiritörü idi bir baktı grundig adamlar çakma grundig yapıp satıyor böyle gümledi grundig...
  • sizi yorumunuzdan ötürü tebrik ederim
  • Konu sürekli güncel kalsın. Kel parlasın :)

• Hocam çok geçmiş olsun.

Kalite bu kadar düştümü yav. Hale bak adamlar keyfine motoru komple indiriyor motor bisürü yer geziyor. Hadi yapılsa neyse dicem ama bide itiraz ediyolar. Wv grubuna güvenim 0 a düştü vallahi yaptıklarına insanlık denmez.

Benim aracıma bunun 10 da 1 i yapılmış olsa cinayet işlerdim vallahi...
  • Her Gün Bu konuya bakacağım ayrıca Duyuracağım.
  • Konuyu volkswagen'a mail atacağım şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Konuyu volkswagen'a mail atacağım şimdi...

Hemen atmayın bence, biraz daha kişinin haberi olsun, VW konuyu kilitletir.
    Mesaj sayısı 440
    Okunma 17150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 8 Mayıs 2013; 20:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

bu toplanıp gitme işine Ankarada ikame eden biri olarak varım. Zaten o satışçı bozuntularına ayrı bi kasılıyordum bu da fırsat olmuş olcak!

Toparlanıp doğuşun önüne gitmeye bende varım Ankarada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün 1000 kişi okusa (mükerrer hariç), kısa zamanda büyük kitlelere ulaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 8 Mayıs 2013; 20:54:49 >
  • Her zaman derim iyi esnaf kötü esnaf sorun çıkınca belli olur, Vw olarak genellemiyecegim (sevmesemde) ama o bayinin yanından geçmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

bu toplanıp gitme işine Ankarada ikame eden biri olarak varım. Zaten o satışçı bozuntularına ayrı bi kasılıyordum bu da fırsat olmuş olcak!

Toparlanıp doğuşun önüne gitmeye bende varım Ankarada

Ankaralıyım ama şu uzaktayım, eğer bayinin önünde toplantı-eylem vb. Yapılacaksa TV kanallarına haber verin

5n1k yı severim ama etkili olur fakat doğuştan dolayı yayınlamaz

• Modern mafya bunlar. Bozuk malı satmış , haksız olduğunu bilmesine rağmen halen daha çamura yatıp , bıktırma politikası uyguluyorlar. Neyse bu tarz konular bizede bazı gerçekleri gösteriyor , üreticinin garanti vermediği defolu araçları ucuza çekip , bize satan distiribitörleride öğrenmiş olduk.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.