Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bir kişiyi memnun edemediler diye belki de yüz müşteri kaybettiler. Umarım umarım uğraşlarınızın karşılığını misliyle geri kazanırsınız. Manevi tazminat davasıyla milyonlar kazanmanız mümkün.

Babam tiguen alacaktı bunları okuduktan sonra zaten sevmiyordum WV yi hiç aldırmam :)
  • Ben de VW'yi planlarımın arasından çıkarıyorum.

VW düşünüyordum ama artık düşünmüyorum. :)
  • Allah sabır versin. İnşallah mahkeme lehinize sonuçlanır.
  • Yok boyle birsey arkadas.
    Bir servis nasil olur motoru sokup tespit yapamaz. Inanilir gibi degil. Basbas bagiriyoruz forumda araba alirken satis sonrasini goz ardi etmeyin. Bu cok onemlidir. Araci sartiktan sonra boyle yuzunuze bakmiyorlar. Guya garanti kapsaminda islem yapacaklar kalkip neymis contalar motor yagi parasini almaya kalkiyolar. Boyle kepazelik gormedim. Garantide islem yaptinmi ufacik bir vida bile garantiden degisir. Musteriden hicbir sekilde talepte bulunamassin. Bu ne sacmalik sinirlerimi ziplattilar.
    Almayin su adamlarin arabalarini arkadaslar servis hizmetinde iyi olan markalari secin yemisim seklini konforunu baksaniza arabayi rezil edip atmislar kenara bide ustune para istiyolar.
    Toyota nin hicbir servisinde boyle hizmet goremessiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okurken ben sinir oldum büyük geçmiş olsun.İnşallah sizi lehinize sonuçlanır böyle saçmalık olamaz
  • bence firma ismi belirtmeseniz iyi olur...yoksa hakaret davası açabilirler...bilginize.
  • Konu 6 aylık olmasına rağmen bugün dikkatimi çekti. Konu sahibinin yaşadıklarını görünce sinirim fırladı

Her şeyden önce Doğuş Otomotiv bildiğin kan emici bir firma. Elini veren kolunu kaptırıyor. Aracın motoru yeni olmasına rağmen bu sorunları çıkartıyorsa hatalı üretimden başka bir açıklaması olamaz. Doğuş Oto 1 kişiyle uğraştığını zannederken bu konuyu takip eden eminim yüzlerce kişi acaba demiştir. Doğuş resmen milleti yolunacak kaz olarak görüyor.

Konu sahibi arkadaş kesinlikle mücadelesinden dönmesin. Bu ve bunun gibi firmalar marka imajına zarar verme pahasına 3 kuruşun hesabını yapıyorlar. Eminim ki haklı olduğunuz bu dava da adalette sizin lehinize tecelli edecektir.

• Bu kadar çok sorunlu aracı olup, alırken ve aldıktan sonraki süreçte böylesine olumsuz durumlar yaratan bir firma ve satış rekorları.. Stockholm sendromu için İsveç'e gitmeye gerek yok, canlı yaşıyoruz! Tebrikler Doğuş oto..

Hocam çok geçmiş olsun, çok sinirlendim, duygularımı böyle bir platformda yumuşatarak yazamayacağım.
  • Sonuç ne oldu acaba ?
  • Konuya shadowgeist'i davet ediyorum o bütün forumun duygularını güzel bir dille ifade edecektir eminim...Forumda sanırsam ford focus 2 dizel alan abimizinde başına bu tarz birşey gelmişti ve davayı kazanmıştı sanırım...Konuyu Takipteyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Konuya shadowgeist'i davet ediyorum o bütün forumun duygularını güzel bir dille ifade edecektir eminim...Forumda sanırsam ford focus 2 dizel alan abimizinde başına bu tarz birşey gelmişti ve davayı kazanmıştı sanırım...Konuyu Takipteyim....

O konunun linki veya tam olarak sorunun nedeni neydi öğrenebilirmiyim teşekkürler.
  • Hocam linkini kaybettiğimi sanmıştım,hatta linki kayıt bile etmiştim silinmiş ama genede buldum =))).Buyrun Hocam inşallah işinize yarar.

http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Konuya shadowgeist'i davet ediyorum o bütün forumun duygularını güzel bir dille ifade edecektir eminim...Forumda sanırsam ford focus 2 dizel alan abimizinde başına bu tarz birşey gelmişti ve davayı kazanmıştı sanırım...Konuyu Takipteyim....

selamlar.
    Zaten konuya görüşümü belirttim en başından itibaren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

hocam konuyu baştan aşağıya okudum neredeyse. eğer hukuki süreç bitip maddi tazminatın yanında manevi tazminatınızı da aldıktan sonra size bunları yaşatan plazanın karşısında kokteylinizi yudumlarken çektirdiğiniz fotoğrafınızı koymazsanız sanırım bu konuyu okuyup size hak verenlerin yüreği soğumayacak. İnşallah sonuç gönlünüzce olur. İnsanın sinirlenmemesi mümkün değil.

• Toyota araçlarını küçük arızalar için çağrırken fanatikler atlıyordu hemen. Hocam Allah kolaylık versin mücadeleye devam. öyle et lokantası alarak işler dönmüyormuş iyice bi gösterin bunlara
  • Arkadaşlar bu olay için doğus otoya mail atalım. emin olun yüksek rakamlara ulaşılırsa doğus oto tırsar. bizim maalesef toplum olarak sosyal tepkimiz yok. doğus oto müşteri hizmetlerine 3 ayda 10000 adet bu olaya ilişkin mail gönderilirse ve hatalarını düzeltmezse hiçbir şekilde vw ürünlerine yaklaşmayacağımızı ve vw almanyayada doğus otoyu şikayet edeceğimizi bildirirsek bir cevap alırız. en kötü ihtimal almanya vw 10000 maile cevap verecektir. müsait olan bir arkadaş bu şekilde bir mail formatı hazırlarsa ben varım. hiç bir zaman vw'ye ısınamadım, bu dsg olayında da binlerce kişi mağdur edildi ve doğus oto aynen devam... tepkilerin ortaya konması lazım. sosyal toplum gereği budur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fark etmemiştim hocam şimdi gördüm saygılar...
  • motoru vs. indirip de koltuklari yatirip aracin icine koymak nedir ya , tam barzo herifler yemin ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Mayıs 2013; 1:06:50 >
  • Bence de mail atalım arkadaslar. Konu sahibi arkadas aracın, firmanin ve kendisinin bilgilerinin açıkça anlaşıldığı bir ornek mail hazırlasın. Bız de aynısını yollayalım.

Bugün bız sessiz kalırsak yarın bize sessiz kalırlar.

• Geçmiş olsun dostum, bir mail organizasyonuna bende varım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.