Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle gecmis olsun.Almanya VW ile temasa gecmenizde fayda var.Tum belgeleri ve ayriyetten olayin basindan sonuna kadar olan kismi,herhangi bir tercumana cevirttirip VW ye mail ve posta yoluyla ulastirin.Anlasilan Dogus Oto`dan zaten fayda yok,birde dogusuda sikayetlerinizde belirtin.Aracin bilgilerinide verirseniz motor no,sasi no gibi takip etmeleri kolay olur.Gunumuzde ki fabrikalarda aracin pistonlarinin ne zaman,kimin kontrolunde takildiginin bile kaydi var ki pistonlarin ters takilmasi bile araci degistirmek icin bir sebep.
  • Allah yardımcın olsun inşallah davayı kazanacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

quote:

Orijinalden alıntı: zero01

almanyaya merkeze email atın. onları arayın.
    almanlar disiplinlidir.
    bu durumu kabul etmezler.

+1

Arkadaş Almanların disiplin konusunda kesinlikle haklı. Almanca bilen birine güzel bir mail yazdırın. Gerekirse elinizdeki belgelerin tercümeleriyle birlikte belgelerin resimlerini de mail yoluyla onlara ulaştırın. Sonuçta Almanca bilen birisi için zor olmayacaktır. En fazla 15 dakikanızı alır ancak yerine ulaşınca işinize yarayacak bir mail olacaktır. Umarım işlem lehinize sonuçlanır.

Almanca bilen tanıdık yok ama eski üyelerden Taner Göde bu işi başarabilir, aklıma yeni geldi teşekkürler fikir için.Zaten kendisi hemşerim olur bir ara yanına uğrayayım.

• Çok geçmiş olsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun Almaya merkeze de bildirin bu durum karşısında kayıtsız kalamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

quote:

Orijinalden alıntı: zero01

almanyaya merkeze email atın. onları arayın.
    almanlar disiplinlidir.
    bu durumu kabul etmezler.

+1

Arkadaş Almanların disiplin konusunda kesinlikle haklı. Almanca bilen birine güzel bir mail yazdırın. Gerekirse elinizdeki belgelerin tercümeleriyle birlikte belgelerin resimlerini de mail yoluyla onlara ulaştırın. Sonuçta Almanca bilen birisi için zor olmayacaktır. En fazla 15 dakikanızı alır ancak yerine ulaşınca işinize yarayacak bir mail olacaktır. Umarım işlem lehinize sonuçlanır.

Almanca bilen tanıdık yok ama eski üyelerden Taner Göde bu işi başarabilir, aklıma yeni geldi teşekkürler fikir için.Zaten kendisi hemşerim olur bir ara yanına uğrayayım.

Üstadım siz siz fabrikaya yazmak istediğiniz metni TÜrkçe hazırlayıp burdan paylaşırsanız bende çalıştığım şirketteki dış ticaret uzmanlarına tercüme ettirmeye çalışayım.

• Dogus ve VW'nin bir eksisi daha. Hem hatali uretim hem de karsi atak.

Agzim acik kaldi yemin ediyorum. Bide bu adamlar satis listelerinde 1 numara. Bilincisz milletiz vesselam.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Bir şey değil hocam. Yeter ki size faydası dokunsun. Ben hukuk 4. sınıf öğrencisiyim ülkemizdeki adalet sistemine ve işleyişine maalesef en yakınlardan tanık olduğum için size en çok zararı veren şeyin zaman olacağını söyleyebilirim. En azından alımdan sonra tüketiciye davranışları bizimkilerin davranışlarından iyi olacağına ihtimal verdiğimiz için, direkt olarak Almanya merkezle muhatap olmanız size biraz daha zaman kazandıracaktır. Ayrıca inanıyorum ki size böyle davranmaları ve aracınızı çöp gibi dışarı atmaları falan gerçekten insanı çileden çıkaran olaylar. Ben okurken sinirlendim, siz mal sahibi olarak nasıl stresli bir durumdasınız tahmin edilebilir.

Lafı çok uzatmadan şunu da belirteyim. İşinize araçla gidip geliyorsunuzdur büyük ihtimalle. İşinizin dışında da araçla gidip gelmenizi gerektirecek harici işleriniz olmuştur. Bunları da hesaba katarak avukatınıza iletin; size geçici araç temin etmeyerek ulaşımınızdan mahrum ettikleri için, bir de bunca zaman içinde bulunduğunuz buhran halini de hesaba katarak kesinlikle manevi tazminat davası da açmanızı öneririm. İnanın öyle davalar, öyle kararlar görüyorum ki, sonunda gerçekten adalet yerini bulmuş deyip rahatlıyorsunuz. Konuyu favorilerime attım. Lehinize olacak muhtemel sonucu merakla bekliyorum. Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 5 Mayıs 2013; 0:45:52 >

• Mesaj atan destek veren herkese TEŞEKKÜRLER.
  • Çok geçmiş olsun.
    Almanca şart mı bilemiyorum ama İngilizce hazırlanıp gönderiledebilir. Böyle bir durum varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Yeterki şu namussuzlardan kurtulun ve emsal teşkil etsin.
    Yazıları okurken yüreğim sıkıştı gerçekten
  • BU ARAC BILDIGINIZ AYIPLI ARAC %100 DEGISTIRMELERI GEREK TAMIR NEYMIS YA 1 YILLIK ARABAYI BIDE ALMAN DEVI DIYOLAR SATARKEN YOK 5 YIL YOK 200 BIN KM GARANTI VS. HANI NERDE O GARANTI DOSTUM INSALLAH LEHINE SONUCLANIR VE YUKLU BI TAZMINAT AC!!

• şaka maka forum hedefe kilitlendi resmen beddualarla
  • Okudukça yok artik dedim

Aracın plakası 06 mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıplı ürün.Motor değişse bile araç değişimi isteyiniz ve bu hakkınız.Resmen piston aşağı olmuş.O ters takılan* 2 pistonu ise hala düşünmekteyim...
  • Metni hazirlayin siz, almancaya cevirmek konusunu hallederim.

• yemin ediyorum okurken bunaldım Allah belalarını versin haram o paraların hepsi
  • Allah kolaylik versin zor bi durum sonucu merakla bekliorum
    Sanirim parayla rezil olmak bu ama devlet nasil tuketicisini korumaz anlamiorum ureticiyi kouyo enteresan

• Yemin ederim eğer böyle bir şey başıma gelse arabayı ite ite giriş kapılarına götürür orada benzin döker yakarım sonra basar giderim.

Kaskodan da para almaya çalışırım, alamazsam da umurumda olmaz.

Lanet olsun böyle firmanın müşteri hizmeti anlayışına.
  • Dünyanın en zenginlerinin arasına böyle giriliyor demek ki.

Asla geri adım atmıyorlar görüyor musunuz? Kesinlikle hatalarını kabul etmiyorlar. Bir de üste çıkıyorlar. Gözleri dönmüş bunların.

Keşke bu yaptıklarını tüm türkiye ye duyurma olanağı olsa.

Hayır ben asıl şunu merak ediyorum; bu servisi denetleyen, bu adamların da hesap vereceği kimse yok Mu?

Hiç bir allahın kulu yok mudur ki bu servis denen adamlara gidip " siz vatandaşı nasıl mağdur edersiniz, nedir bu rezalet" diyecek.

Birileri beni işim yüzünden mahkemeye verse önce iş yerim şutlar beni "aman adımız çıkmasın" diye. Bu adamların zerre umrunda değil.

Demek ki en baştaki adam kimse ondan cesaret alıyorlar. Esas vicdansız o.

• Kullanılmayan arabaya 1 ay sonra bilmemkaçyüz lira mtv ödenecek, kazık üstüne kazık
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.