Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jettanın parçalarını çinde DFM firmasına ürettiriyor ve meksikada montajlanarak ülkemize geliyor.
  • Davada aracınızın yattığı dönemde araçsız kalmanızı da manevi tazminat olarak isteyin bence. Geçmiş olsun, umarım mahkeme lehinize sonuçlanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım okuyunca sinirlerim bozuldu.
  • Şerefsizler, yaptıkları insanlığa sığmaz..Umarım davayı kazanırsınız ve bu haysiyetsizlere gereken cevabı verirsiniz..Allah yardımcınız olsun.

Bende bugün doğuş çankayadaydım passat siparişi için, resmen yüzüme bakmadılar ve 8 ay süre verdiler.Bende satıcı tersledim bağırdım ve çıktım.Gerek servis gerek satış olarak berbatın ötesinde bir bayi doğuş çankaya..
  • eşime wv almaya niyetlenmiştim bi zamanlar foruma başlayınca resmen nefret ettim markadan 20 senelik alışkanlıktan şaşmıyorum alfa romeoya devam
  • Şu anda kafamda tek araç olan Golf 7 den vazgeçmiş bulunmaktayim, yakın bir tarihte olmayacaktı zaten ama şimdi tamamen rafa kalktı, civic i-dtec ten devam etcez gibi duruyo
  • Hocam buyuk gecmis olsun. Okurken benim sinirlerim zipladi. Vw almaktan insanlari cidden sogutuyorlar. Konununda yukarida kalmasi gerekiyor. Yonetim marka karalaniyor diye konuyu silerse resmen buyuk yandaslik yapmis olur. Bu tarz firma karalaniyor diye konular silinirse firmalarda rahatlar nasil olsa sorunlar internette ortpas ediliyor diyerek daha rahat davranabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takip ediyordum hocam çok geçmiş olsun.
    Gerçekten acayip bir sabrınız ve metanetiniz varmış
    Bu ülkede herkesin aracı olması arabaları kıymetsiz hale getirmiyor
    Arabalar bizim ülkemizde hala büyük bir yatırım
    Millet aylarca yıllarca taksit ödüyor ekmeğini bölüyor belki çocuğundan eşinden kendinden kesiyor.
    Yakıtını falan geçtim de zaten, bir de böyle terbiyesizlik yüzünden lanet ediyorsun.
    Kendim de 2007 jazz otomatik'i sattım tiguan aldım araçtan memnun olsam da o tüm servisini ve çalışanlarını Allah'a havale ediyorum.
    Sana da Allah sabırlar versin bir an önce sonuçlanır umarım bu durum sizin lehinize.

Bir de sormadan edemiycem. Hiç içinizden arabanın üstüne benzin döküp, ateşe verip sonra da bir sigara yakıp izlemek geçiyor mu ?
    Bu benzer olmamakla beraber çok daha hafif bir mevzu da benim aklımdan böyle yapmak geçmişti açıkçası sinirden ve çaresizlikten.

• Dünyada maalesef faklı konulada kazıklanıp ,akadan hançeleniyouz. Yurdumuzun illeti malum terör örgütüne 30 yıldır, el altından enbüyük desteği veren ülkenin markası en çok tutulan araba markasıdır yurdumuzda. Tüm suç doğuşta değil dostlar. Doğuş a yüksek satış rakamlarından dolayı göz yuman ; hatta hatalarına ve suçlarına ortak olan Wolkswagendedir.
  • almanyaya merkeze email atın. onları arayın.
    almanlar disiplinlidir.
    bu durumu kabul etmezler.
  • çok geçmiş olsun,inşallah sonuç lehine sonuçlanır.Helal olsun çok sabırlı davranıyorsun,senin yerine bir çok kişi ben dahil çok daha farklı yollara başvurabilirdik.Bu dava örnek teşkil edecek türden.Sonucu merakla bekliyorum.Bu arada forumda her sayfada, ortalığı kasıp kavuran VW fanatiklerini !! bu taraf da göremiyorum.(sözüm, ona buna diğer markalara sataşıp,laf atan,karalayan,gözleri Vw başka araç görmeyen kişileredir.Lütfen Yanlış anlaşılmasın) Neredeler.Neden çıkıp VW yaptığı bu terbiyesizliğe ,bu ayıba tepki vermeyip,arkadaşa destek olmuyorlar.Bir gün bu yaşananlar onların da başına gelmeyeceğini kim garanti edebilir ???
  • çözülebilir arızalardan dolayı araçları geri çağıran markalara laf atanlar, işte wv farkı...
  • geçmiş olsun inş. kazanırsınız.
    bizdede passat var bu beniwvci yapmaz.
    adamlar hem pahalı satıyor bakımı gene pahalı
    e sorun çıkıncada yamuk yapıyorlarsa yazıklar olsun diyorum.
    bu konuda onlara kapak olsun.
  • tam bir işkence, okurken bana fenalık geldi.

• Türkiye'de dogru düzgün isleyen servis yok zaten, bir markanin bir yerdeki servisi cok iyi niyetliyken bir baska servisi rezalet oluyor, vw ise en kotu servis odulunu almak icin buyuk ugras veriyor analdigim kadariyla, cok gecmis olsun, arabanizin serviste kaldigi her gun icin aracinizin haftalik/aylik kira bedeli kadar maddi tazminat alma hakkiniz bulunuyor unutmayin lutfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up!

umarım süreç lehinizde sonuçlanır.
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun. Arabanız var ama kullanamıyorsunuz bu insanı gerçekten çileden çıkarır.

Sizin yerinize kendimi koydum, mahkemeden önce Vw Almanya'ya mutlaka ve mutlaka faks, mektup vs. başvururdum. Yabancılar bu konuda inanılmaz hassastır. Müşteriyi yolunacak kaz olarak görmezler, memnuniyet birinci sıradadır. İzmir'De bulunan bir Shell bayiinden benzin alıp aracı arızalanan hocamız, firmayla konuşmuş sonuç alamamıştı. Laboratuar sonuçlarını SHell merkeze gönderdi. Adamlar geri döndüler binlerce özür, 6 ay yakıtınızı bedava verelim vs. vs.

İnsanımızı insan yerine koyan gene yabancılar oluyor maalesef. Bakın forumda golf7 konusu rekorda. Zamanında bu adamlar klimasız golfü bu millete yedirdiler ama burada hiçkimsenin doğuş otoyu suçlamaya hakkı yoktur. Günün her saati kalabalık olan restoranlara mekanlara bakın, müşteriye ilgi sıfırdır, neden ilgilensin ki nasıl olsa sen gelmesen diğeri gelecek o gelmese birbaşkası gelecek, o kazandığı paraya bakar sana bana bakmaz. Bizim millette vw sapkınlığı hatta sapıklığı var ve bunu çokçok iyi kullanan bir firma var, söylenecek de başka birşey yok.

• adaletimiz(!) insallah servisin yaptıgı serefsizligin cezasini verir.

edit: mahkeme hakli bulduktan sonra arabasiz kalan her gununuz icin tazminat davasi acarsiniz. allah yardimciniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkfk -- 4 Mayıs 2013; 23:56:19 >
  • Yazik gunah degil mi bu kullaniciya simdi. 6 aydir aracini kullanamiyor hadi bunu gectik arac toplama parasi(?) 4000tl istiyor + mahkeme aciyor otopark park ucreti talebiyle. Allah cezalarini versin boylelerinin. Size de gecmis olsun hocam yilmayin dava sizin lehinize sonuclanacaktir insallah. Hem aractan kurtulursunuz hemde tazminatinizi alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

almanyaya merkeze email atın. onları arayın.
    almanlar disiplinlidir.
    bu durumu kabul etmezler.

+1

Arkadaş Almanların disiplin konusunda kesinlikle haklı. Almanca bilen birine güzel bir mail yazdırın. Gerekirse elinizdeki belgelerin tercümeleriyle birlikte belgelerin resimlerini de mail yoluyla onlara ulaştırın. Sonuçta Almanca bilen birisi için zor olmayacaktır. En fazla 15 dakikanızı alır ancak yerine ulaşınca işinize yarayacak bir mail olacaktır. Umarım işlem lehinize sonuçlanır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.