Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rhye

quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Öncelikle geçmiş olsun.Aracınızın son durumu nedir?Hakkınızı aradınız mı?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar

Evet mahkemeye başvurdum allahında izniyle hakkımız olan neyse alacaz.

Yazılı-Görsel basına olayı aktardınız mı acaba ?
    İlgilenen biri-birileri çıkarsa maddi manevi kayıplarınızı telafi etmek daha kolay olabilir.

Bu arada büyük geçmiş olsun.

Yok hocam öyle bir şey yapmadım işin aslı ben şu mahkeme sonucunu bekliyorum sonuçlansın zaten bunların yanına bırakmayacağım ilan bile vereceğim gazetede.zaten başımızda bir sürü dert vardı birde bu olay çıktı neyse Allahıma şükrediyorum canımız sağlığımız iyi. İşte 1 ay kaldı beklemedeyim.

• konu yukarı +

mağduriyet tam anlamıyla giderilene kadar konuyu yukarda tutmaya çalışalım
  • Geçmiş olsun maddi, manevi zararınız fazlasıyla karşılanır umarım. Forum olarak yanınızdayız.
  • Cesaretijzden dolayi tebeik ediyorum forumca arkanizdayiz hep destek tak destek. Yernizde olsam bir haber ajansini ariyarak onlara durumu izah ederim ve onlarada haber icin malzeme olur kabul de ederler lutfen dusunun bu dedigimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğuş reklamları geçen kanallar habere taşımayabilir. inşallah haklı davanızı kazanırsınız
  • terbiyesizliğinde böylesi. bu durumu mutlaka almanya merkeze bildirin. 6aydir yasadiginiz tum maddi manevi kaybinizi tahsil edebilirsiniz umarim.

• adamlar 6 ay sıraya dizip insanları araç satıyorlar. siz ne bekliyorsunuz ki bu adamlardan? düşün adamın müşteri sayısını ama demiyorki bir tanesinin aracını ben halledeyim. ben iddia ediyorum doğuşa zaten merkez vw aracı gönder bize yenisini gelen araçlarından birini ver demiştir ama bu çakallar araç vermemek için her cinliği yapıyor. sinir oluyorum şu doğuşun satış stratejisine.

edit: son olarak almanya vw ye konuyu aksettirdiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 4 Mayıs 2013; 15:46:32 >
  • insanların forumdaki görüşlerini mahkeme dosyasına koyarsanız...davayı kazanmanızda yardımcı olur.

eğer davadan bir şey çıkmazsa...

aracınızı o halde satmanızı...

ya da sanayi de iyi bir usta tarafından toplatmanızı tavsiye ederim.

tekrar geçmiş olsun.
  • zaten bu yapılanlara tanık olan hakime ragmen bu dava arkadaşın aleyhine sonuçlansın zaten bir kum tanesi kadar güvenilir olan adalet hepten çürümüş izlenimi uyanacak bende.
  • vosvos fanlarına ve fanatikliği yapanlara duyurulur konu....
    Ha bir de foruma gelip her konuya yazan milletin aklını çelen vosvos satış temsilcilerine duyurulur, merak ediyorum nasıl bir yüzle burada hala yazı yazabiliyor veya markalarını önerebiliyorlar....

Konu sahibi arkadaşım inşallah davan en iyi şekilde sonuçlanır lakin en iyi şekilde sonuçlansa dahi hakkını helal etme böyle ş......lere
  • Büyük bir ihtimalle mahkeme lehinize sonuçlanacak. Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Bu olayda bazı insanlara ders olur. Her markaya hakettiği değeri vermek gerekli. Bu arada almanya wv ne diyor bu konuda. Oraya da bi mail attınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizi takdir ediyorum. Konuyu daha önceden de takip etmekteydim. Sizin gibi hakkını arayan, dava açmaktan çekinmeyen vatandaşların olduğunu görmek sevinç verici. Umarım dava lehinize sonuçlanır..
  • Başına gelenler gerçekten çok sıkıntılıymış, geçmiş olsun arkadaşım.

İnşallah dava lehine sonuçlanır.

• Tekrar geçmiş olsun ben de bekliyorum, inşallah hakkınız olan olumlu sonucu alırsınız. Bekliyoruz..
  • Bu arada konu üstte kalsın diyen arkadaşların gayretini anlıyor ve takdir ediyorum fakat yönetim buna izin vermez ve "markayı karalıyorsunuz" diyerek konuyu kapatır.

• Sadece yuh diyorum.

• Araç alırken insanlar malesef servis kalitesini hiç düşünmüyor. Aynı şekilde volkswagen araçları small overlap testlerinde görüldüğü gibi tata indigo seviyesinde koruma sağlıyor buna rağmen satışlarda hiçbir değişiklik yok.8 hava yastıklı jettayla kaza yapınca ölüyorsunuz ama 2 Hava yastıklı polo yok satıyor.

Klasik Türk halkı, başına gelmeden ders almaz.

Umarım davayı kazanırsınız, geçmiş olsun.
  • Rezalet aylarca arac sirasina giripde polo alacaklara sasiriyorum

• Bu arada bence bi psikologdan rapor alip beni bunalima soktular diye tazmanat davasi acin

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

dalgamı geçiyorlar?

rektefiye etmeye hakları yok... sıfır motor takacaklar eşek gibi...

o işlem 20~50 yıllık yıpranmış motora yapılmıyor mu? sıfır motora yapıyorlar? aracı direkt değiştirmeleri gerekmez mi? defolu araç...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.