Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkınızı sonuna kadar arayın umarım sadece aracın parasını deıl maddı manave tazmınatta kazanırsınız
  • Imkan ve zamanınız varsa bırakmayın peslerini. Faiziyle paranızı geri alın ki akillari başlarına gelsin. İnsanları kaza gibi görmekten vazgeçsinler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun

etik olarak tamir edilen aracın toplanması ve eski haline getirilmesi lazımdı
  • Neyse ya sonuçta iki taraf için de hayırlısı olacak büyük ihtimalle.

Siz aracınızını yenilemiş olacaksınız, onlar da keşfe gelen hakimi 1 saat bekletmenin sonuçlarını tecrübe etmiş olacaklar.

Söz konusu meblağın seviyesi düşünülürse doğuş yine karda...
  • geçmiş olsun hocam böyle servisi şikayet edilmedik yer bırakmıyacaksın gerekirse almanyaya şikayet et ve aracın o son halinin detaylı fotoğrafını çekip almanya vw merkezine yolla ne demek böyle terbiyesizlik ya ayıp vallaha ayıp

• hayırlısı olsun

biz boşuna vosvos sorunlu demiyoruz.
  • Sandık motormu arac degisimi mi talebinde bulundun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun hocam aylardır bu dertle uğraşıyormuşsunuz. İki farklı akrabam (ikisinde de jetta vardı) bu volkswagen'in servislerinden bıkıp arabaları sattılar da ancak böyle kurtulabildiler

• Aracın şu halini görünce deliye döndüm bütün parçaları bagaja koyup bahçeye atmakta nedir ya nasıl bir zihniyettir bu büyük geçmiş olsun hakkınızı sonuna kadar arayın.
     Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler)
  • hocam komple sandık motor isteyin ş....ler yesyeni arabayı 124 gibi parçalamışlar oraya buraya motoru göndermişler arabayı dışarıya atmışlar bilmemne yazıklar olsun ben okurken sinirlendim allah size kolaylık versin hakkınızı sonuna kadar arayın.

bu servisler kadar ..... yok dinleri imanları para arabayı satana kadar kuzum cicim sattıktan sonra böyle
    açık açık yazacağım denizli batı sevisinde lekesiz sıfır arabamı kaputunu cam çıtasını lekelediler ş..sizler

son olarak hocam aracın başında olabildiğince durmaya bakın arkanızdan hertürlü adiliği yapabiliyorlar aklınızda bulunsun
  • Bu saatten sonra sandık,fındık motor istemenin pek bir anlamı yok.İnşallah mahkeme sonucunda yeni aracınıza kavuşursunuz.
  • Herkesi 3-5 e muhtaç sanıyorlar şerr....ler...Bak böyle arabayı aylarca mahkeme uğruna yatırabilecek adam çıkınca karşılarına nasılda mort oluyorlar..Helal olsun.
    Yeni araç filan bence sizin için tatmin edici birşey olmamalı...MAnevi tazminat davası da açın derim.Oh ne güzel arkayı vw ye yaslayıp firma tarafından bir araç getirilip garantiden değişilecek..Olan sizin sinir katsayılarınıza vede beklediğiniz günlere olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Herkesi 3-5 e muhtaç sanıyorlar şerr....ler...Bak böyle arabayı aylarca mahkeme uğruna yatırabilecek adam çıkınca karşılarına nasılda mort oluyorlar..Helal olsun.
    Yeni araç filan bence sizin için tatmin edici birşey olmamalı...MAnevi tazminat davası da açın derim.Oh ne güzel arkayı vw ye yaslayıp firma tarafından bir araç getirilip garantiden değişilecek..Olan sizin sinir katsayılarınıza vede beklediğiniz günlere olacak.

Yok hocam mahkeme sonuçlansın aracı 6 ay kullanamadığım için de dava açıcağım.Kiralık araç kullandım buda faturası diyeceğim.Anlasınlar anca insanın gözünü korkutmaya çalışıyorlar.
  • Hocam noter cagirin tutanak tutturun yasal dayanaginiz olsun tutanagi da mahkeme dosyasina koyun

• TEK KELİME İLE ŞEREFSİZLİK
  • Allahından bulsunlar. Şerefsızler işte almayın arkadaş şu doğuştan bişey ya sankı çok bişeyde sattıkları araç bıde paranla rezıllık çekıyorsun. Tazmınat davası gıbı bıseydır ıns da bı araba parası kadar borçları olur sıze onlarada guzel kapak olur bıde mahkemeden zorla bu araç toplanacaktır dıye hükümde çıkarda zorla toplarlar. Hakkınızı alırsınız terbıyesız ciddiyesiz şirketın tekı. Gidin Capon mallarına aklın yolu bir Artıslere bak yaa aracınızı toplamayız dıyorlar bıde sızın olayınıza ben sınırlendım valla.
  • Yakın zamana kadar VW derdim, başka bur şey demezdim. Artık son zamanlarda duyduklarım ve bizzat yaşadıklarım sonucu VW' den soğudum. Showrooma gidersin, yüzüne bakmazlar, araba almak istersin, sıra beklersin, arabanı servise götürürsün, yüzüne bakmazlar, baksalar bile yarım saatlik iş 5 saatte bitmez.

• Bi cordoba kullanıcısı olarak bende ayar oluyorum bu doğuş grubuna..Forumumuz sağolsun gözümüzü açtı.Gerçi ben 2. el almıştım.Hayatta da vw servisine gitmem seat a giderim.Adamlardan memnunum demek böyle bir olayımız olsa bir üst makam doğuş olduğu için bize de kaçacak.Zaten yapılan ön takım 3 ay sonra bozulunca servis garanti dışı dediya..Ondan sonra adımımı atmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bence mahkeme bu arkadaşı haklı bulacak

ama hiç ses çıkmadığına göre acaba tersi mi oldu ???

Yok hocam uzun bir süre foruma girememiştim yeni eklemeler yaptım. Şu anda mahkemeye intikal etti olay.

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok sabır gerekiyor

aslında o şekilde davranmaları bir yerde lehinize olmuş

ben hukuk konusunu çok iyi bilmiyorum ama bunlardan birkaç tane dava açılabilir gibi geliyor ,mağduriyetten tutunda tehdite varana kadar ,

mutlaka avukatınız vardır ve o bizden iyi biliyordur

şöyle çok okkalı bir tazminat alsanız hepimiz bayram yapacağız

malesef ki bizim ülkemiz böyle biraz pohpohlayınca adamlar kendini bir şey zannediyor ,şahsen ben o kadar para verecek olsam asla aylarca sıra beklemezdim ama bu araçlarda sanki ne varsa millet her türlü sıkıntıya katlanıyor

bu kadar densizlik yapan bir firmadan araba almaktansa otobüse binmeye ,kısa mesafeleri de yürümeye bile razı olurum

sonucu bizde sabırsızlıkla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hocam noter cagirin tutanak tutturun yasal dayanaginiz olsun tutanagi da mahkeme dosyasina koyun

Haklısınız ama zaten bilirkişi hakim gördü aracın durumunu zaten keşife bende gittim ve bizi abartısız 1 saat ayakta beklettiler.O kadar reziller anlıyacağınız ne hakime ne müşteriye saygıları var.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.