Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş konuyu açtın fırtınalar koptu fakat son gelişmelerden haberdar etmedin.Durum nedir araç ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

quote:

Öncelikle geçmiş olsun.Aracınızın son durumu nedir?Hakkınızı aradınız mı?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar

Evet mahkemeye başvurdum allahında izniyle hakkımız olan neyse alacaz.

konunun takipcisi olarak son gelişmeleri söylerseniz çok seviniriz
  • konu takip.gelişmeleri bekliyoruz
  • Takip.

Umarım lehinize sonuçlanır
  • Cevapları okumadım , ama kesin kullanıcı hatası derler .
  • bence mahkeme bu arkadaşı haklı bulacak

ama hiç ses çıkmadığına göre acaba tersi mi oldu ???
  •  Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler)

Şey.. yanlışsam düzeltin ama piston biyele nasıl ters takılır? Daha doğrusu, Piston fabrikada mı ters takıldı yoksa serviste kurcalarken mi ters taktılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Şey.. yanlışsam düzeltin ama piston biyele nasıl ters takılır? Daha doğrusu, Piston fabrikada mı ters takıldı yoksa serviste kurcalarken mi ters taktılar?

Pistona yukarıdan bakarken 180derece döndürün, öyle takılmış. Piston üzerinde çentikler oluyor, oradan anlaşılmıştır ters takıldığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardatun

quote:

Pistona yukarıdan bakarken 180derece döndürün, öyle takılmış. Piston üzerinde çentikler oluyor, oradan anlaşılmıştır ters takıldığı.

Yok yok onu anladım tabi ki ama kim bu hatayı yapan? Fabrika ise ayıplı mal, sıfır araba vermeleri, servis apar topar montaj yapıp gönderdiyse servisin hatası dolayısı ile sıfır sandık motor getirmeleri lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Yok yok onu anladım tabi ki ama kim bu hatayı yapan? Fabrika ise ayıplı mal, sıfır araba vermeleri, servis apar topar montaj yapıp gönderdiyse servisin hatası dolayısı ile sıfır sandık motor getirmeleri lazım.

Bence de. Fakat malesef Türkiye'de yaşıyoruz faktörü var.

Bu arada sanırım aynı direksiyon setine sahibiz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de. Fakat malesef Türkiye'de yaşıyoruz faktörü var.

Bu arada sanırım aynı direksiyon setine sahibiz?

Bunun Almanya'ya bildirilmesi taraftarıyım. Pistonun ters monte edilmesi fabrikadan kaynaklı ise fabrikasyon hatası olarak değerlendirilmesi gerekir. Olmadı bu raporla tüketici haklarına başvurun. Raporu vermek istememe sebepleri bu pistonun ters takılması olabilir.

Eğer sizdeki de G27 ise evet G27 kardeşiyiz

Ama imzayı beceremedim ben de uğraşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bence mahkeme bu arkadaşı haklı bulacak

ama hiç ses çıkmadığına göre acaba tersi mi oldu ???

Yok hocam uzun bir süre foruma girememiştim yeni eklemeler yaptım. Şu anda mahkemeye intikal etti olay.
  • Öncelikle gecmis olsun.
    Bir hukukcu olarak anlattiklariniza göre davayi büyük ihtimal kazanicaginizi söyleyebilirim. Kesif sirasinda hakimin araci o halde görmüs olmasi lehinize olacaktir. Tabii dava dosyanizin icerigini bilmiyorum, ama insallah kazanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızı tamir ettirmek ve zarar ziyan talebi dışında AYLARDIR YAŞADIĞINIZ SİZE YAPILAN EZİYETLER İÇİN MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇMA HAKKINIZ VAR..Üç aydır huzurum ve uykum kalmadı...Her güne huzursuz . öfkeli bu gün ne olacak diye başlıyorum...Bana en ufak saygı göstermeden, özür dilemeden benimle dalga geçer gibi .Şu kadar günkü haksız mağduriyet yaşattıkları için bu kadar manevi tazminat isityorum...Falanca hayır kurumuna bağış yapacağım deyin..Manevi tazminat davanızı açın...Avukatınıza sorun..BAŞKA İNSANLARA YOL GÖSTERMİŞ OLURSUNUZ...EMSAL DAVA OLUR...
  • allah kolaylık versin üç beş lira birşeyde değil.
  • Kayınbirader, amarok arjantin üretimli olan modelini 2 yıl önce almıştı,

Ben de ondan 2 ay önce Mitsubishi L200 pick up aldım Allahtan hiçbir sıkıntı çıkarmadı Maşallah.

Amarok daha ilk yılında durduk yere stop etmeye başladı, götürdüler servise beyinde sorun var deyip gönderdiler son yılllarında toplam 7 kez daha arızalandı.
    en son arızada 4 ay serviste kaldı, biradere araba tahsis ettiler.
    En sonunda arabayı sıfırıyla değiştirmeyi kabul ettiler. Almanya üretimi ve (2012 model) 180 bg olan amarok verecekler fark olarak 20 bin istiler (şaka gibi) en son 5 bin liraya anlaştılar. en sonunda arabayı geçen hafta teslim aldı.

Haa şimdi vw grubu arkadaşlar işte arabayı sıfırıyla değişirtmiş ne konuşuyon bdı bıdı diyebilirler.
    Alana kadar burnumuzdan fitil fitil getirdiler.
    Aynı arızayı raporlarında farklı bir arıza tipi olarak yazdılar, son anda fark etti de bizim birader olay çözüldü Çark ettiler. ayakta kazıklayacaklardı bizi.

O yüzden vw nin hiçbir servisine itimatım yoktur.

• Bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum.

Allah kolaylık versin hocam, biz bu paraları zor kazanıyoruz ama servisler bu işin kolayında çözüm yerine tam tersi problem çıkarıyorlar bu böyle gelir böyle gider,

Adam gibi Tüketici Hakları yasası çıkmadıkça bu işler hep böyle olur.
  • ne terbiuesizmiş adamlarda mahkemelik olunca bir anda dank etmiş e*şekler bide dışarı bırakmışlar arabayı...yuh be..
  • Allah belalarını versin böyle servisin. Arkadaş al arabayı ver yenisini ne uğraştıyorsun mahvetmişler söküp.

Zaten bişeyi söküp takınca eski halinin tutmaz uyuz olurum geçmiş olsun umarım zararınız karşılanır ve tazminat ödenir çektiğiniz eziyet için.
  • quote:

MAYIS 2013 EKLEME: Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemiyordum.Ama hem bilgilerdirme hemde yol gösterme amaçlı yeni ekleme yapıyorum. Şu anda konu yargıya taşındı.Bilirkişi ve hakim aracı gördü ve raporu bekliyoruz.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Asıl zoruma giden şey Ankara-Konya yolundaki DOĞUŞ otonun aracımızın motorunu ve hertürlü aksamını bizden izinsiz söküp sanayiye gönderdikten sonra biz doğuşu mahkemeye verdiğimiz için, aracımızı toplamıyorlarmış.Eğer toplarlar ise TAM 4.000 TL işçilik parası talep alacaklarını söylediler.Elbette araç garanti kapsamında ve bu ücretsiz tamir benim hakkım fakat zaten mahkemelik olduğumuz için ve tabiri yerindeyse ARAÇTAN VE MARKADAN TİKSİNDİĞİM İÇİN aracı toplattırmadım.2 ay öncesine kadar depoda tutulan aracımız biz mahkemeye verince apar topar ;

MOTORU,AKÜSÜ,RADYATÖRÜ,FARLARI,YANİ KAPUTUN ALTINDAKİ HER ŞEY ARACIN ARKA KOLTULARI YATIRILIP VE BAGAJINA DOLDURULUP DIŞARIYA AÇIK ALANA TABİRİ CAİZSE ATILMIŞ (İNANMAYANLAR OLUCAKTIR MUTLAKA ÖZELLİKLE VW FANATİKLERİ ARAÇ ŞU ANDA KONYA YOLUNDAKİ DOĞUŞUN BAHÇESİNDE GİDİP GÖREBİLİRSİNİZ) ZATEN GELEN HAKİM VE BİLİRKİŞİ ARACI BU DURUMDA GÖRDÜ HAKİM BEYDE SİNİRLENDİ ÇÜNKÜ HEM ARACI ÖYLE GÖRDÜ HEMDE BİZİ TAM 1 SAAT AYAKTA BEKLETTİLER.

Yapılanlar gerçekten insanın zoruna gidiyor sanki bizi tüketici gibi değil bir düşman gibi görüyorlar.Zaten her türlü zorluğu çıkarttılar eğer mahkemeye verirseniz aracınızı tamir etmeyiz, dışarıya koyarız alıp götürmek zorunda kalırsınız gibi sürekli zorlayıcı ve yıldırıcı bir politika izlediler.Ama Allahın izniyle biz hakkımızı alacağız.Amacım herkesin bunu bilmesi.Teşekkürler okuduğunuz için, Saygılar.

Sinirden resmen lügatımda ne kadar küfür varsa saydırdım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.