Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanallar yayınlamasa bile. Bir kaç video ile twitte başlık açılırsa, bir youtube bir twitter'a dünya yankılanır :) Gazeteler yayınlar her yerden duyrulur haberlere de çıkar. Sosyal medya ;) 2 piston ters takılması ne demek? Motor bu. Araç motorlarını da her ülkede üretmiyorlar motorlar hazır gelir üretim fabrikalarına bunu da paylaşayım. Almanlara ulaştırılmalı bence de. Çok geçmiş olsun umarım paranızı+maddi manenevi tazminatınızı fazlasıyla alırsınız.
  • Sosyal medyada içerik paylaşabiliriz destek olmak için, güzel bir metin aynı tag ile herkez paylaşır belki ses getirir yardımcı olabiliriz arkadaşımıza.
  • -Almanya ya servisi ve bayii yi yazın.
    -Tüzel kişi isimleri kullanın.
    -Açık adres ve Google Maps dan link atın.
    -Her şey açık ve net olsun.
    -Bu çektiğiniz fotoğraf gibi çok açılı yakın ve uzak çekim fotoğraf edinin.
    -Ruhsat bilgilerinizi fotoğraflayın ve çekin.

Yukarıda bir arkadaş Almanca ya çeviririm de demiş sağolsun. Paranızın karşılığı olanı alın.
  • Bu Doğuş Oto'yu Almanyaya sikayet edelim ya, okurken ben buradan kufur ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin ben burada bunaldım resmen ne demek motoru özel servise yollamak hatta pistonları ters takılan motoru hele birde üste çıkmak ayrı , en iyisini yapmışsınız hakkınızı aramakla ama çok sabırlısınız ben olsam şimdiye kadar o arabayı servisin bahçesinde yakmıştım...
  • 5 para etmez sorunlu arabalarına 10 para verip sıraya girerseniz maalesef böyle olur.

sıra falan da hikaye buarada anlayana....
  • hocam haber7.com da bunun gibi kullanici sikayetlerini haber yapiyorlardi. haber7ye bence bi mail atsaniz, hatta bu konuyu da yollayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakimin 1 saat beklemesi cila olmuş
  • Adamlar yıllardır en çok satan yabancı marka...Türkiye ye 1 lira yatırımı yok..Bunları başımıza vezir edenlerde kabahat.

Önceki aracı Golf olan birisi olarak söylüyorum, sırf bu Türkiye satıcısı kel yüzünden soğudum markadan. Bir daha da kolay kolay almam..VW başka ülkelerde bunu yapamıyordur büyük ihtimal...Ama kabahat bizde, böyle başa, böyle tarak misali..Her konuda böyle, kim yüzümüze bakmaz, kim küçük görür, iter, kakar, onu daha çok severiz.

Tüm bilinçli kullanıcılar bir olup, birlik olmalıyız arkaaşlar, hatta mümkünse o bayiye yakın olanlar, gidip bu olaydan bahsetsin, böyle böyle bir olay varmış desin...Kem küm ederlerse, sonra da vazgeçtim desin. Paranla sinir hastası olursun, Allah korsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 5 Mayıs 2013; 17:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Adamlar yıllardır en çok satan yabancı marka...Türkiye ye 1 lira yatırımı yok..Bunları başımıza vezir edenlerde kabahat.

Önceki aracı Golf olan birisi olarak söylüyorum, sırf bu Türkiye satıcısı kel yüzünden soğudum markadan. Bir daha da kolay kolay almam..VW başka ülkelerde bunu yapamıyordur büyük ihtimal...Ama kabahat bizde, böyle başa, böyle tarak misali..Her konuda böyle, kim yüzümüze bakmaz, kim küçük görür, iter, kakar, onu daha çok severiz.

Tüm bilinçli kullanıcılar bir olup, birlik olmalıyız arkaaşlar, hatta mümkünse o bayiye yakın olanlar, gidip bu olaydan bahsetsin, böyle böyle bir olay varmış desin...Kem küm ederlerse, sonra da vazgeçtim desin. Paranla sinir hastası olursun, Allah korsun.

aynen katılıyorum.bizim insanımız bunları tercih ettikçe bu konuları biz çok tartışırız buralarda.ülkeyede 1 liralık faydaları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

BENİ TAM 6 AYDIR ARAÇSIZ BIRAKTILAR AYRICA MAHKEMEYE VERMİŞLER ARACI BİZİM DEPODA YER İŞGAL EDİYOR KİRA ÜCRETİ TALEP ETMİŞLER İHTARNAME BUGÜN GELDİ KAFAYI YİYECEĞİM

Allah yardımcınız olsun hocam, yukarıda alıntıladığım bölüm ise artık çirkefliğin son noktası olmuş.
  • Hocam siz konuyu guncelledikce benim sinir katsayim artiyor,
    bir an once dava bitsin de kurtulun, dibin dibi dedikleri bu olsa gerek, cirkefligi yeniden tanimliyorlar.
    Bir firma bu kadar rezil olmamali, ticaretin de asgari adabi vardir.
  • Paranızla rezil olmak bu oluyor sanırım.

Ülkemizde hak aramak çok zor olduğundan, hak arayanlar da az oluyor haliyle. Sizi sabrınızdan ve kararlılığınızdan ötürü tebrik ediyorum.

Ve bu konun sonunda şu mesajı okumak istiyorum.

"Maddi olarak masraflarım dahil tüm kaybımı aldım, üzerine bir de tazminat aldım."

Takipteyim.
  • 200 bin tllik dava açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 6 Mayıs 2013; 14:26:11 >
  • bu nasıl olur dedittiriyor insana.

direk almanya vw yi aradınız mı hiç?
  • Koskoca Volkswagen motorunu Serhat'a yaptırıyor. Ne Serhatmış arkadaş.
  • Bir kişiyi memnun edemediler diye belki de yüz müşteri kaybettiler. Umarım umarım uğraşlarınızın karşılığını misliyle geri kazanırsınız. Manevi tazminat davasıyla milyonlar kazanmanız mümkün.
  • Inci sözlüğe verceksin bunu artık adamlar t.c mevzusunda etkiliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam konuyu baştan aşağıya okudum neredeyse. eğer hukuki süreç bitip maddi tazminatın yanında manevi tazminatınızı da aldıktan sonra size bunları yaşatan plazanın karşısında kokteylinizi yudumlarken çektirdiğiniz fotoğrafınızı koymazsanız sanırım bu konuyu okuyup size hak verenlerin yüreği soğumayacak. İnşallah sonuç gönlünüzce olur. İnsanın sinirlenmemesi mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Koskoca Volkswagen motorunu Serhat'a yaptırıyor. Ne Serhatmış arkadaş.

VW TR temsilcisine ayar çekmek zorunda servisleri sadece lafta servis... motoru yapamayan VW değil TR temsilcisinin çakma servisi...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.