Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet mail işini organize etmek gerek, hata Ankara da olan arkadaşlar 15-20 araba bu servise topluca gidip , mağdur edilen arkadaşa

desteklerini topluca dile getirirse birde servis önünde 5-10 dakika kornalı gösteri yaparlarsa , doğuş oto biryerlerinden terlemeye başlar,

gitmeden önce birkaç medya kuruluşunda haber vermek gerek, çünkü bugün ona yarın bana böyle giderse yarında başka birinin

aracından motorunu bagaja koyup kapı önüne koyabilirler,
  • bu toplanıp gitme işine Ankarada ikame eden biri olarak varım. Zaten o satışçı bozuntularına ayrı bi kasılıyordum bu da fırsat olmuş olcak!
  • öyle bir dönemden geçiyoruz ki , haklın haklı değil, güçlünün haklı olduğu bir devir, birlik olmak gerek,
  • Bence de mail hazırlansın hepimiz yollayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için sosuz kez teşekkür ederim. Ben de sizin önerileriniz ve aklıma yatan planlamış olduğum bir kaç başvuruyu yapacağım.Şu anda öncelikle bilirkişi raporunu bekliyorum. O da 1-2 güne çıkacakmış. Raporda yazanlarıda alıp elimi güçlendirmek istiyorum, hem Almanyaya hem buradaki merkeze başvuracağım.Saygılarımla.
  • Okurken sinirlendim yemin ederim.

İnşallah dava sonucunda sadece arabanın değerini değil , bütün maddi kayıplarınızı alacak şekilde dava açmışsınızdır.
    Ne demek tamponu , motoru koltuğa atıp aracı dışarı atmak yahu ?

Vw oyuncak araba bile almam .
  • bu işe yaramazları bırakıp direk Almanya ile irtibata geçmenizi öneririm... bi abimiz zamanında buna benzer bi olayı opel astra ile yaşadı 3 kere başından saldılar daha sonra Almanya ile irtibata geçti ve bi hafta sonra Almanya dan bi kişi geldi aracın ayıplı mal olduğunu belirtti. Araç alındı ve sıfırı ile değiştirildi üstüne maddi ve manevi zarardan dolayı ödeme yapıldı. Burda pek sallamazlar bi iki günden sonra peşini bırakırız diye ama Almanya ile irtibata geçince geri vites yapmaya başlarlar ve bayi ciddi şekilde uyarı alır hatta ceza bile alabilir
  • Yahu ekşici bebeler burayı takip ediyor emin olun. Aramızda da vardır belki biri. Volkswagen başlığı var.Ekşiye yazan birisi oraya ekleyiversin bu rezaleti.En azından yazar bir arkadaşınız vardır.İnanın çok etkili olur. Zaten medyamız ekşi,inci sözlük, zaytung gibi platformlardan yalan yanlış ne varsa alıp haber yapıyor,kesin bu dikkat çeker.

Bu arada çok büyük geçmiş olsun.Bende ipten döndüm inanın.Az daha cc alıyordum sorunları ayyuka çıkmış cc. Yorumlarını okuduğum arkadaşlar sayesinde caydım.
  • vallaha yeğenler var hapisten çıktı mermiye kafa atıyorlar çağırayım istersen
  • Volkswagen'i çok sevsem de bu Doğuş Oto'ya inanılmaz gıcığım ben de.

Şu satırları okurken saymadığım laf kalmadı, başıma gelse herhalde bayide elime geçeni sopalardım gibime geliyor.

Bunlar resmen kul hakkı yiyen insanlar. Sen çalış, yırt bir yerlerini. Sonra da kalkıp bunları yaşa.

Bir de para talep ediyor otoparkta yatıyormuş.

Edep yahu.
  • Ayipli mal kapsamında olan aracı yenisiyle sualsiz değiştirmeleri gerekirken yaptıkları gercekten rezillik ötesi bir durum. Bunu kesinlikle yanlarına bırakmayın. Konuya ben de destek veriyorum ve gerek siber alanda gerek yuzyuze olursa nerede bir araba konusu geçsin bunu anlatacağım.

Sorununuzun en kısa süre icinde çözülmesi dileğiyle. Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

bu işe yaramazları bırakıp direk Almanya ile irtibata geçmenizi öneririm... bi abimiz zamanında buna benzer bi olayı opel astra ile yaşadı 3 kere başından saldılar daha sonra Almanya ile irtibata geçti ve bi hafta sonra Almanya dan bi kişi geldi aracın ayıplı mal olduğunu belirtti. Araç alındı ve sıfırı ile değiştirildi üstüne maddi ve manevi zarardan dolayı ödeme yapıldı. Burda pek sallamazlar bi iki günden sonra peşini bırakırız diye ama Almanya ile irtibata geçince geri vites yapmaya başlarlar ve bayi ciddi şekilde uyarı alır hatta ceza bile alabilir

O opel, Yanlış hatırlamıyorsam VW Almanya ya mail atınca cevap olarak; Türkiyede Doğuş oto ilgileniyor onunla halledin babında cevap geliyor, olarak aklımda kalmış başka konulardan.

Genel olarak VW karşı bir antipatim var ömür boyu VW almam diye düşünüyorum, tasarımları da hoşuma gitmiyor 2.eli de ilgilendirmiyor.

Gerçi ülkemizde diğer markalarda bu tarz sorunlar yaratabiliyor.

Eğer adalet olsa ve hakimlerin yetkisi olsa, size yeni aracı verip üzerine manevi tazminat verip, VW de böyle yapacaksan bu bölgede x ay satışını yasaklıyorum bir daha yaparsan filan yaptırımı olmalı.

adamların zaten şirket avukatı var tüketici uğraşıp dursun bıkar gider mantığı ile bakıyorlar.

Büyük Geçmiş olsun, Benim tavsiyem
    1. Hakime araca kira istendiği ve yeddi emine gönderimi hakkında bilgi vererek, tedbir aldırın.

2. almanya yı da deneyin fakat TV kanallarını deneyin. (Tabi Doğuş grubu kanallar harici)

Edit: 2 Adet Piston kolunun ters takılması ve Ana yataklarda ve kol yataklarında aşırı basma izi olması, motorda fabrika kaynaklı hata gibi gelmiyor bana, sanki kullanılmış ve/veya test aracının km sıfırlanmış olarak yenilenmesini aklıma getirdi.
    Eğer bakabiliyorsanız kaput ve çamurluklardaki boyayı kontrol ettirsenize (boya kalınlığını vs.)

İnsanların neden kendi adaletlerini kendilerinin yaptığını, anladım şimdi. Sinirlerinize hakim olun
    Sonuç olarak; Büyük geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 8 Mayıs 2013; 0:40:01 >

• Okurken sinir oldum elim ayağım titredi, ciddi anlamda moralim bozuldu. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar parayı geçtim insanların psikolojisi veya maneviyatları tamamen yerlerde böyle bir sorumsuzluk görmedim.

Kendi aracıma yapılmış gibi üzüldüm ne yalan söyleyeyim Allah onlara o haksız kazançlarını yedirmeyi nasip etmesin inşallah. Çok geçmiş olsun ..
  • Eğer almancanız yoksa yardımcı olabilirim Hocam,

Özel mesaj atmanız yeterli.

Ve bende konuyu VW almanyaya postalayacığım.

Herhangi bir organizasyon olursa burdayım!
  • Bi an karanlık tarafa geçtim . Sinirlerinize hakim olun ben bile şimdi yakıp yıkıyorum. Kolay olmasa bile bir anlık öfke başınıza daha büyük dert açar aman dikkat

• bu arabayı doğuşun kapısında ateşe versen bile kapısında sıra bekleyenleri etkileyemezsin

• Konuyu okudum da sinirlendim iyice, ne demek garantili aracı yapmayıp, sizi altı ay mağdur edip üzerine üstlük otopark parası talep etmek?!

• Sizinle dalga mı geçiyor bu adamlar? Ya da 6 aylık bir kamera şakası mı yapıyorlar?

Araç fabrikadan mı üretim hatalı?
    Eğer cevap "Evet" ise, Doğuş Oto neden bu aracı veya motoru komple değiştirmek istemiyor? Sonuçta, hata Doğuş Oto'nun değil, fabrikanın. Doğuş Oto bu aracı sıfırı ile değiştirince parasını kendi kasasından ödemeyecek herhalde. Bunu iade edip yerine yenisi istenecek sadece. Araba olmasa motorun yenisi istenir bilemiyorum ama, sıfırını istediklerinde kendi kasalarından çıkmayacak ya. Neden bu kösteklik?
    Üstelik firmanın merkezle arası da bozulmayacak çünkü kabahatleri yok. Basit bir üretim hatası. Olmayacak bir şey değil yani.

Eğer cevap "Hayır" ise, yani Doğuş Oto'nun servisi ya da üstlenicisi aracı bozduysa (Apar topar toplarken yanlış taktılarsa v.b), bu onların suçudur. Değiştirmeleri boyunlarının borcudur.

Sonuçta bir araba için 5000 TL zarar etseler (-ki zaten fabrika hatası, zararı eden kendileri değil, VW'nin kendisi olacaktı) ama hiç zorluk çıkarmadan hatalarını telafi etseler siz bugün Volkswagen markasını da, Doğuş Oto'yu da övüyor olacaktınız ve bir çoğu kişi de sizden etkilenip ibreyi VW'ye çevirebilecekti. Böylece gelen müşteriler o zararı kapatmış olacaklardı, üstüne kâr ve imaj inşa edilmiş olacaktı. Hatta ben bile kredi çekip VW almayı da ihtimaller arasında düşünürken* VW'yi kesinlikle planlarım arasından çıkardım. Şu konuyu yüzlerce kişi okudu, hatta binlerce. Emin olun bir çoğu da VW'yi araştırırken denk geldi. Belki de sadece bu konunuz onlara yüzlerce müşteri kaybettirdi.

Ayrıca, bugün esnafımız, en küçüğünden en büyüğüne, 10 kuruşundan 100.000 TL'sine, "Bugünü" düşünmeye devam ettikçe, "Bugün cebime 100 lira girsin, yarın 1000 lira girmese de olur" mantığı ile çalıştıkça, emin olun ne galericisine güven kalır ne taksicisine.

Bakın bugün hiç bir esnafa güvenemiyoruz nedense.

Bırakın aklıma gelen her şeyi yazmak istiyorum. Varsın okunmasın.

Bugün bir bakkal yarım litrelik suyu 50 kuruşa satarken, bir başka bakkal 75 kuruşa satıyorsa;
    50 Kuruşa satıldığında da kar edilebilen bir sudan 25 kuruş fazla kar elde etmek uğruna adını "Kazıkçı" ya çıkarmayı göze alıyorsa

Bugün bir taksici, klima açmamak, yolu uzatmak gibi hilelere başvuruyorsa;
    3 Kuruş az yakmak, 3 kuruş fazla para elde etmek uğruna, para üstünü iç ederek, yolu uzatarak, klima açmayarak müşteriyi memnun etmeyi 2. plana atıp müşterinin alternatif(Korsan taksi) arayışına sebep oluyorsa,

Bugün bir emlakçı, ev sahibine 100.000 liradan satacağı sözünü verdiği gayrimenkulü müşteriye 110.000 liradan satıp, alacağı komisyon haricinde bir 10.000 lirayı iç ediyorsa;
    O ev sahibi ile müşterinin daha sonra bu durumu anlayacağını bile bile, adının çıkacağını bile bile yapıyorsa,

Koskoca bir internet servis sağlayıcının (İsmini vermeyeyim) 51 Lira 40 Kuruş'luk faturayı, sürekli 51 Lira 50 Kuruş olarak tahsil ediyorsa, o aradaki 10 kuruşa düşüyorsa,
    Koskoca 6.000 TL'lik dolap, portmanto, pimapen işini alan bir usta, 30 liradan 2 tane sinekliği dahi takmayarak, o bir günü başka bir müşteriye giderek kar ettiğini düşünüyorsa,

Koskoca bir bilgisayar teknik servisi 30 TL'lik CD-Rom'u iç ediyorsa,

Kısaca bunca meslek erbabının derdi "Bugün 100 TL tokatlayayım da, yarın önemli değil" derse,

Tabi ki piyasa ölü olur, tabi ki işler kesat gider, tabi ki batarsın, tabi ki topu dikersin.

Bugün bir müşteriyi kazanmak uğruna 3 kuruşu bir kenara itersen, yarın onun hem 10 katını kazanırsın, hem de adın iyiye çıkar.

Bakın bugün hiç bir taksici kimseyi dolandırmasaydı, sizce korsan taksi diye bir şey türer miydi? Taksilerin belli bir kalitesi olsa, şoförleri dürüst olsa, yazın klima kışın kalorifer açsa, müşteriyi memnun etse, korsan taksi diye bir şey türer miydi?

Örnek veriyorum sadece.
    İlk gaye müşteriyi kazanmak olmalı. Bugün bu abimizin derdini sorun çıkartmadan, ikiletmeden çözmüş olsalardı, bu abimiz VW'yi methedecekti. Belki de yüzlerce kişiyi vazgeçirmek yerine onlarca kişiye VW'yi tercih ettirecekti. Sonuçta kazanan gene VW olacaktı. Gene Doğuş oto olacaktı ama, işte esnafımızın kafa yapısı sıcak paradan yana malesef...

* Acemiliğimi iyi kötü attıktan sonra, iyi bir sıfır araba düşünüyorum. VW'de bu seçeneklerin arasındaydı ama malesef artık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 8 Mayıs 2013; 5:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Sizinle dalga mı geçiyor bu adamlar? Ya da 6 aylık bir kamera şakası mı yapıyorlar?

Araç fabrikadan mı üretim hatalı?
    Eğer cevap "Evet" ise, Doğuş Oto neden bu aracı veya motoru komple değiştirmek istemiyor? Sonuçta, hata Doğuş Oto'nun değil, fabrikanın. Doğuş Oto bu aracı sıfırı ile değiştirince parasını kendi kasasından ödemeyecek herhalde. Bunu iade edip yerine yenisi istenecek sadece. Araba olmasa motorun yenisi istenir bilemiyorum ama, sıfırını istediklerinde kendi kasalarından çıkmayacak ya. Neden bu kösteklik?
    Üstelik firmanın merkezle arası da bozulmayacak çünkü kabahatleri yok. Basit bir üretim hatası. Olmayacak bir şey değil yani.

Eğer cevap "Hayır" ise, yani Doğuş Oto'nun servisi ya da üstlenicisi aracı bozduysa (Apar topar toplarken yanlış taktılarsa v.b), bu onların suçudur. Değiştirmeleri boyunlarının borcudur.

Sonuçta bir araba için 5000 TL zarar etseler (-ki zaten fabrika hatası, zararı eden kendileri değil, VW'nin kendisi olacaktı) ama hiç zorluk çıkarmadan hatalarını telafi etseler siz bugün Volkswagen markasını da, Doğuş Oto'yu da övüyor olacaktınız ve bir çoğu kişi de sizden etkilenip ibreyi VW'ye çevirebilecekti. Böylece gelen müşteriler o zararı kapatmış olacaklardı, üstüne kâr ve imaj inşa edilmiş olacaktı. Hatta ben bile kredi çekip VW almayı da ihtimaller arasında düşünürken* VW'yi kesinlikle planlarım arasından çıkardım. Şu konuyu yüzlerce kişi okudu, hatta binlerce. Emin olun bir çoğu da VW'yi araştırırken denk geldi. Belki de sadece bu konunuz onlara yüzlerce müşteri kaybettirdi.

Ayrıca, bugün esnafımız, en küçüğünden en büyüğüne, 10 kuruşundan 100.000 TL'sine, "Bugünü" düşünmeye devam ettikçe, "Bugün cebime 100 lira girsin, yarın 1000 lira girmese de olur" mantığı ile çalıştıkça, emin olun ne galericisine güven kalır ne taksicisine.

Bakın bugün hiç bir esnafa güvenemiyoruz nedense.

Bırakın aklıma gelen her şeyi yazmak istiyorum. Varsın okunmasın.

Bugün bir bakkal yarım litrelik suyu 50 kuruşa satarken, bir başka bakkal 75 kuruşa satıyorsa;
    50 Kuruşa satıldığında da kar edilebilen bir sudan 25 kuruş fazla kar elde etmek uğruna adını "Kazıkçı" ya çıkarmayı göze alıyorsa

Bugün bir taksici, klima açmamak, yolu uzatmak gibi hilelere başvuruyorsa;
    3 Kuruş az yakmak, 3 kuruş fazla para elde etmek uğruna, para üstünü iç ederek, yolu uzatarak, klima açmayarak müşteriyi memnun etmeyi 2. plana atıp müşterinin alternatif(Korsan taksi) arayışına sebep oluyorsa,

Bugün bir emlakçı, ev sahibine 100.000 liradan satacağı sözünü verdiği gayrimenkulü müşteriye 110.000 liradan satıp, alacağı komisyon haricinde bir 10.000 lirayı iç ediyorsa;
    O ev sahibi ile müşterinin daha sonra bu durumu anlayacağını bile bile, adının çıkacağını bile bile yapıyorsa,

Koskoca bir internet servis sağlayıcının (İsmini vermeyeyim) 51 Lira 40 Kuruş'luk faturayı, sürekli 51 Lira 50 Kuruş olarak tahsil ediyorsa, o aradaki 10 kuruşa düşüyorsa,
    Koskoca 6.000 TL'lik dolap, portmanto, pimapen işini alan bir usta, 30 liradan 2 tane sinekliği dahi takmayarak, o bir günü başka bir müşteriye giderek kar ettiğini düşünüyorsa,

Koskoca bir bilgisayar teknik servisi 30 TL'lik CD-Rom'u iç ediyorsa,

Kısaca bunca meslek erbabının derdi "Bugün 100 TL tokatlayayım da, yarın önemli değil" derse,

Tabi ki piyasa ölü olur, tabi ki işler kesat gider, tabi ki batarsın, tabi ki topu dikersin.

Bugün bir müşteriyi kazanmak uğruna 3 kuruşu bir kenara itersen, yarın onun hem 10 katını kazanırsın, hem de adın iyiye çıkar.

Bakın bugün hiç bir taksici kimseyi dolandırmasaydı, sizce korsan taksi diye bir şey türer miydi? Taksilerin belli bir kalitesi olsa, şoförleri dürüst olsa, yazın klima kışın kalorifer açsa, müşteriyi memnun etse, korsan taksi diye bir şey türer miydi?

Örnek veriyorum sadece.
    İlk gaye müşteriyi kazanmak olmalı. Bugün bu abimizin derdini sorun çıkartmadan, ikiletmeden çözmüş olsalardı, bu abimiz VW'yi methedecekti. Belki de yüzlerce kişiyi vazgeçirmek yerine onlarca kişiye VW'yi tercih ettirecekti. Sonuçta kazanan gene VW olacaktı. Gene Doğuş oto olacaktı ama, işte esnafımızın kafa yapısı sıcak paradan yana malesef...

* Acemiliğimi iyi kötü attıktan sonra, iyi bir sıfır araba düşünüyorum. VW'de bu seçeneklerin arasındaydı ama malesef artık değil.

Maalesef anlattıklarınız doğru.Milletçe topyekün geçirme ve bindirme seferberliği içindeyiz,ne doğunun ahlakına nede batının değerlerine sahip değiliz.insan bazen diyor keşke türk değilde abd alman japon iran kuveyt vb doğmuş olsaydım.üstelik hırsız esnafın haksız rekabeti karşısında düzgün esnafda nereye kadar bozulmadan kalacak

• folksfagen..das auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 8 Mayıs 2013; 7:51:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.