Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üyesi olduğum araba forumlarına linkle birlikte konuyu açtım, bu konu ne kadar çok paylaşılırsa o kadar ses gelir belki. Çok üzücü bir durum Allah sabır versin, maddi zararı geçtim manevi olarak çok yıpratıcı. Mutlaka elinizdeki tüm belgelerle volkswagen merkezine başvurmalısınz bence, haberleri olmalı bu durmdan mahkeme evrakları servis kayıtları resimler vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partir -- 10 Mayıs 2013; 23:14:03 >
  • Almanyadan bir haber var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah yapanların yanına kar kalmayacak şekilde sonuçlanacak.
  • Takipteyim tam bir rezalet
  • Genelde forum takipçisiyim.Her konuya msj atmak gibi bir kaygım da yoktur.Baştan beri yazılanları okudum.Halen anlamadığım neden Almanya fabrika ile temasa geçmediğiniz?Zira 3 sene İstanbuldan bir tanıdığımız 10.000 km'de motoru iptal olan 2 aylık transpoerter aracı için doğuştan ters yanıt alınca olayı fabrikaya intikal ettirip sıfır araç aldı.İyi forumlar...
  • Böyle pişkinlik yok arkadaş... Umarım yüklü bir tazminat alırsınız ve aynı zamanda örnek olur bu kan emicilere...
  • öncelikle geçmiş olsun
    umarım en kısa sürede lehinize çözersiniz olayı
    yapılan ayıp ayrı , zaten onlarca kez söylenmiş

yalnız benim bir sorum olacak

bakıyorum araba vw yeni
    bakıyorum sizde öyle yada böyle belli bir süre foruma katılımda bulunmuşsunuz
    biliyoruzki uzunca bir süredir vw ve doğuş ile ilgili tam bu şeklide olmasa da tonla konu açılmış vs.

neden VW tercih ettiniz ?
  • Yazıklar olsun vw
    Dostum senide çok ugraştırmışlar inşallah mahkemede tazminatda alırsın şuan ben soğudum vw den
  • Aracı aldıktan sonra foruma katıldım.
  • konuyu tüylerim diken diken okudum. Allah sabır versin sakın vaz geçmeyin!
  • Allah sabır versin arkadaşım inşallah en kısa zamanda çözülür sorununuz.
    Yüklü bir tazminat kazanmanızı canı gönülden isterim.

Hala konuşuyormu vosvoscular bu konudan sonra acaba? Adeta taptıkları Doğuşun ne olduğu ortada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

öncelikle geçmiş olsun
    umarım en kısa sürede lehinize çözersiniz olayı
    yapılan ayıp ayrı , zaten onlarca kez söylenmiş

yalnız benim bir sorum olacak

bakıyorum araba vw yeni
    bakıyorum sizde öyle yada böyle belli bir süre foruma katılımda bulunmuşsunuz
    biliyoruzki uzunca bir süredir vw ve doğuş ile ilgili tam bu şeklide olmasa da tonla konu açılmış vs.

neden VW tercih ettiniz ?

Öyle deme abi, 3 ay sıra bekliyor millet

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Aracı aldıktan sonra foruma katıldım.

sorgulamak gibi olmasın da bugün forumda bu kadar iletiniz varken
    o gün hiç mi araştırmadız ?

şimdi ben ne demek istiyorum

vw savunduğumu kimse düşünmesin
    http://forum.donanimhaber.com/m_74859049/tm.htm
    daha geçen gün şu başlık ben söyledim sorunlu olduğunu
    niye link veriyorum , klasik ben aslında şöyle diyorum denilmesin diye
    yine aynı ben yakıt konusunda neler neler dedim , güzel bir konu başlığım dahi var dı
    ayrıca kullandığım vw gurubu araç kendime ait değil , şirket aracı
    fanatiklik kısmını da ortadan kaldırır kısmen

uzatamayalım bazı örnekler ile açıklayalım

yurt dışından bazı firmaların Türkiye temsilcisiyiz
    şahsım olarak bir müşteri ile alışverişi kestik , ödemeydi şuydu buydu
    varsayalım ki o müşteri sizin gibi %100 haklı

Türkiye de bulunan bu müşteri , temsilciliğini yaptığımız Taiwan firmasına şikayet maili atıyor
    kabaca diyor ki '' yılda 50000 euroluk alımımız var , temsilciniz den memnun değiliz vs.'' direk alabilirmiyiz
    üreticinin tek yaptığı temsilcimiz ... firmasındır nokta . aynı maili bize de göndermek
    sevilen markaların kötü temsilcileri olabilir
    bu gayet normal , malesef olağan da bir şey

bu forumda 40000. kez VW ile doğuşu karıştırma olayı yaşanıyor

kendinizi vw nin Türkiye ile ilgili yöneticisi yerine koyun
    hayvan gibi satış yapan bu satıcıya , onlarca veya yüzlerce kullanıcı şikayeti yüzünden ne gibi şeyler diyebilir ?
    en fazla uyarır , ya da bu sektörde bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmek gerekir
    yukarıda örnek verdim
    taiwanlı vatandaş 1 kişi 50000 euroluk ürün alacak diye
    yıllardır onu pazarda bir yere getiren , her sene bilmem kaç yüzbün dolarlık mal alan temsilcisini yok mu saysın ?

olayları karıştırmayalım
    vw i çok sevebilirsin , doğuşu sevmeyebilirsin
    tercih alıcının , temsilciyi sevmesen de ürünü alabilirsin , ya da temsilciye kızıp almayabilirsin
    herkes değil elbet , az düşünen VW ile doğuşu ayırabiliyor
    ama az dan daha az düşünenler , preminyum , folksvagen diye doğuşa kızması gerekirken vw e yönelir

umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 11 Mayıs 2013; 17:24:31 >

• DOĞUŞ OTO
  • Malum markayı çok sevmesemde, olay ülkemizde diğer markalarda da yaşanıyor. Tüketiciyi koruma yönünde iyi kanunlar yok.

Takipteyim hergün yazmasamda hergün takip ediyorum

• kel parlasın.

Up
  • Umarım bi faydası olur, geçen gün okumuştum bu haberi...............

http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/175524--arizali-otomobili-mahkeme-karariyla-iade-etti
  • arabayı doğuşun karşısına çek içinde karpuz sebza meyve sat hocam.premiumuz havasındakilere ders olur
  • Bir tanıdığım vardı bir ara renault dan araç aldılar, araç 100 km de motor dağıttı, durumu renaulta bildirdiler hemen kendileri araçla alınıp en yakın havaalanına gönderildi, gidecekleri yere kadar uçakla gönderdiler ve tüm otel masraflarını karşıladılar, arızalı aracıda sıfır araçla değiştirdiler, tanıdığım olan şahıs il dışında olduğu için renault uçak biletlerinide karşıladı.

Doğuş otonun, konuyu açan arkadaşa yaptığı tek kelime ile mide bulandırıcı.

Kardeşim umarım hakkını en kısa süre içinde sonuna kadar alırsın.
  • konuyu baştan sona okudum , tam bir rezalet ,
    umarım mahkemede kazanırsınız .
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.