Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konu sürekli üstte olmalı. yapacağınız her türlü toplu harekette destek olacağım. yanındayız arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeye rağmen Doğuş'a devam
  • Kusura bakmayın ama golf istisna zaten ama şu passatı daha düzğün barzo kıro olmayan bir adamın kullandığını görmedim ben.. Şu passat sahipleri soğuttu beni o yüzden doğuşa devam değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NZM_TURKEİ -- 12 Mayıs 2013; 18:13:17 >
  • Konu yanlış yere gidip kilitlenmemesi için yanlış yönlere çekmeyelim.
  • Evet bu konu sürekli üstte kalsın.

Ben de DSG ile ilgili oldukça geniş bir konu açtım. Umarım onu da mümkün olduğu kadar çok insan okur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Evet bu konu sürekli üstte kalsın.

Ben de DSG ile ilgili oldukça geniş bir konu açtım. Umarım onu da mümkün olduğu kadar çok insan okur.

Merhabalar, mumkunse link verebilirmisiniz lutfen. Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Konu yanlış yere gidip kilitlenmemesi için yanlış yönlere çekmeyelim.

+1
  • Hakkınızı alırsınız umarım. Bu konuyu gören yetkililer ders çıkarırlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinbektas -- 12 Mayıs 2013; 22:24:51 >
  • KÜÇÜK FİRMAYMIŞSIN BE DOĞUŞ HEMDE KÜÇÜCÜK
  • İnşşallah öyle bir ceza verilki mahkeme bir daha böyle şerefsizlik yapmaya yeltenmezler !
  • UStam gelişmeler hakkında haberdar et bizleri...Ya giderim şimdi vw de bi araç testine filan konusu açılır söylerim inanmazlar konuyu ispatıyla okuturum gösteririm..O an yaşıyacağım zevk paha biçilemez..
  • Tüketici hakkı diye bir şey kalmamış ülkede, doğru düzgün müşteri memnuniyeti önemseyen firma kalmadı. Umarım siz hakkınızı alırsınız böyle firmalarda bir şekilde cezalarını bulurlar.
  • mahkeme sonunda kazanırsanız ( ki inşAllah öyle olacak) arabanın yenisini talep etmeyin bence...eğer olabiliyorsa o günkü liste fiyatından paranızı geri alın ve başka bir markaya yönelin...neticede mahkemeyi kazansanız da doğuş yine aynı doğuş!!!

bu dakikadan sonra tiguan a veya başka bir vw grubu araca binmektense gider broadway a tofaş a binerim daha iyi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

Tüketici hakkı diye bir şey kalmamış ülkede, doğru düzgün müşteri memnuniyeti önemseyen firma kalmadı. Umarım siz hakkınızı alırsınız böyle firmalarda bir şekilde cezalarını bulurlar.

evet arkadaşım dediklerine katılıyorum...lakin buna biraz da biz sebep olduk....kontrolsüz bir şekilde harcayan,tüketen bir millet olduğumuzdan ve üreticiler bunu saha araştırmalarında defalarca kez gözlemlediklerinden ''nasıl olsa alıyorlar niye kendimizi kasalım'' mantığı gütmekteler...eğer adam gibi tepki göstersek arada firmaların satışlarını dibe vurduracak şekilde ortak hareket edebilsek bak o zaman bu şımarık firmalar nasıl önümüzde el pençe divan dururlar...ama nerde...ihtiyaç sahibine 1-2 tl para verirken bin defa düşünen bir millet mevzu araba,ev oldu mu gözü kapalı milyarları harcayabiliyor..hemde bunu yaparken kredi çekiyor..bir ev,araba parası kadar parayı da bankaya veriyor...aklım almıyor vesselam...çıldırdık millet olarak çıldırdık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: d/r

mahkeme sonunda kazanırsanız ( ki inşAllah öyle olacak) arabanın yenisini talep etmeyin bence...eğer olabiliyorsa o günkü liste fiyatından paranızı geri alın ve başka bir markaya yönelin...neticede mahkemeyi kazansanız da doğuş yine aynı doğuş!!!

bu dakikadan sonra tiguan a veya başka bir vw grubu araca binmektense gider broadway a tofaş a binerim daha iyi!!!

Aynen zaten bir daha tövbe ama mahkeme yenisi ile dieğiştirme kararı verirse ertesi gün siteye koyar satarım aracı.
  • Çevremde iyi kötü araba alırken danışan epey arkadaşım var..Hatta forma yazmışımdır 2012 Haziranda iş arkadaşıma Mersin Opattan Jetta 1,2 TSI aldık..

Ben de 2012 Ağustos ayında alırken telefonda görüştüğüm şahısların tavrı hoşuma gitmediği için vazgeçmiştim.. Ama bundan sonra kesinlikle kimseye tavsiye etmem.. Şu olanlara baksana yazıktır yaa..

İnşallah arkadaş mahkemeyi kazanacıktır..
  • takip...
  • Çok kötü bir durum. Malesef bunda markanın dahli yok. Tüm problem Doğuş Oto'da. Hala eski Tofaşlar gibi sıraya yazıp gün veriyorlar araç satarken, düşünün artık.

Ben yerinizde olsam tüm bilirkişi raporlarını, olanı biteni Almanca'ya tercüm ettirip, Almanya merkezlerine şikayet ederdim. Emin olun oradan atacakları adım burada atılacak adımlardan daha hızlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

Kusura bakmayın ama golf istisna zaten ama şu passatı daha düzğün barzo kıro olmayan bir adamın kullandığını görmedim ben.. Şu passat sahipleri soğuttu beni o yüzden doğuşa devam değil

Erzurumda yaşıyorrum dediğiniz gibi pasatçıların çoğu öyle

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.