Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atilla_06

Forumda beni bilen bilir. Doğuşta çalışmağımıda bir çok kişi bilir. ÇAlışsamda çalışıyorum derim zaten senden saklayacak gizleyecek değilim. Beni bilmeden tanımadan ülkede bişeyler olmaz diyecek kkadar haddini aşma istersen.

Ben tüketici olarak haklarımı gayet iyi biliyorum. Bu haklarımda yeri geldiği zaman kullanıyorum. Vw fatağiyim varmı diyeceğin . Vw fanatiği olmak suçta benmi bilmiyorum ? Valla 10 binde 20 binde motoru büyük başarıyla patlatıyorsunuz sonra gelip burada markaya ve marka sevenlere çamur atıyorsunuz. Sanada teşekkürler

quote:

Hadi başka yerde oynamaya devam et. Hangi markadan kaç para aldın Vw i kötülemek için onuda söyle bilelim. Baltayı taşa vurunca..cafer bez getir diyosunuz anca Sanada başarılar.Güle güle...

Aman ne mutlu oldum.

adminlere teşekkür ederim neyseki bu arkadaşın mesajlarını silmişler.Kolay gelsin.
    buda bir üstteki cümlesi

''Şahsen sizin markayı kötülemeniz belki beni bir vw kullanıcısı olarak etkiliyor. Belki (Aracımın ikinci elini etkiliyorsunuz) böyle düşünen insanlarında düşüncesine en az kendi hakınız kadar saygı duymalısınız. 5 yıldır Vw kullanıcısıyım daha bir gün tık demedi arabam. Sen üç beş kuruşa araba aldın bozuk çıktı diyede kimse bunun derdini çekecek, gaylesini güdecek değil. Hukuki süreci başlatmışsın olay bitmiş. NOKTA. ''

Yav inanamıyorum böyle insanlar var mı? Ya bu adam 15 yaşında bir çocuk yada doğuşun elamanı değilse durum ÇOK VAHİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 13 Mayıs 2013; 17:20:32 >

• bu forumlar ne çektiyse malının delisi adamlardan çekti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

bu forumlar ne çektiyse malının delisi adamlardan çekti

Haklısınız olanı belgelerle sunuyorum adam hala inanmıyor ve sorunun bana buluyor. Doğuş haklı diyor üstüne üstlük aracının ikinci elini düşürdüğüm için hakaret ediyor.Bu adam kesin 15 yaşında başka ihtimal veremiyorum.Neyse prim yaptırayalım daha fazla onun istediğide bu.Bloklamak en iyisi.
  • quote:

Konuyla ilgili ilgisiz her başlığın altına bu konunun linkini yapıştıran denge profesörü kişiye anca bu yazılabilirdi kimse kusurabakmasın... Ne doğuşu savunacak değilim ama bu araba kullanmayı bilmeyen adam için doğuş işini biliyor bence...

Arabayı kullanmakla alakasını nerden kurdunuz bilmiyorum ama, ilk mesajda okudunuz mu Servis kayıtlarında motor piston kolları ters takılmış yazıyor. kullanımla alakasını nerden kurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Forumda beni bilen bilir. Doğuşta çalışmağımıda bir çok kişi bilir. ÇAlışsamda çalışıyorum derim zaten senden saklayacak gizleyecek değilim. Beni bilmeden tanımadan ülkede bişeyler olmaz diyecek kkadar haddini aşma istersen.

Ben tüketici olarak haklarımı gayet iyi biliyorum. Bu haklarımda yeri geldiği zaman kullanıyorum. Vw fatağiyim varmı diyeceğin . Vw fanatiği olmak suçta benmi bilmiyorum ? Valla 10 binde 20 binde motoru büyük başarıyla patlatıyorsunuz sonra gelip burada markaya ve marka sevenlere çamur atıyorsunuz. Sanada teşekkürler

quote:

Hadi başka yerde oynamaya devam et. Hangi markadan kaç para aldın Vw i kötülemek için onuda söyle bilelim. Baltayı taşa vurunca..cafer bez getir diyosunuz anca Sanada başarılar.Güle güle...

Aman ne mutlu oldum.

buda bir üstteki cümlesi

''Şahsen sizin markayı kötülemeniz belki beni bir vw kullanıcısı olarak etkiliyor. Belki (Aracımın ikinci elini etkiliyorsunuz) böyle düşünen insanlarında düşüncesine en az kendi hakınız kadar saygı duymalısınız. 5 yıldır Vw kullanıcısıyım daha bir gün tık demedi arabam. Sen üç beş kuruşa araba aldın bozuk çıktı diyede kimse bunun derdini çekecek, gaylesini güdecek değil. Hukuki süreci başlatmışsın olay bitmiş. NOKTA. ''

Yav inanamıyorum böyle insanlar var mı? Ya bu adam 15 yaşında bir çocuk yada doğuşun elamanı değilse durum ÇOK VAHİM.

kardeş boş ver sen takılma böylesine...enerjini boşa harcamana değmez...
    dualarımız seninle...davandaki haklılığına candan inanıyoruz ve dua ediyoruz...inşAllah ibre senden yana dönünce görecez o servisin halini!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

bu forumlar ne çektiyse malının delisi adamlardan çekti

Haklısınız olanı belgelerle sunuyorum adam hala inanmıyor ve sorunun bana buluyor. Doğuş haklı diyor üstüne üstlük aracının ikinci elini düşürdüğüm için hakaret ediyor.Bu adam kesin 15 yaşında başka ihtimal veremiyorum.Neyse prim yaptırayalım daha fazla onun istediğide bu.Bloklamak en iyisi.

Amma ciddiye almışsınız siz de. yaşına verin geçin. Bunların yaptığı şey:http://forum.donanimhaber.com/share_.asp?messageID=36992130

• sonuç ne oldu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın orgozgur,

Malum firma ile ilgili benzer hadiseleri epeydir duymaktaydım. Başınıza gelen talihsiz olayı okuyunca çok üzüldüm.
    Sizi sabır, cesaret ve metanetinizden dolayı kutluyorum, inşallah hak ettiğinize inandığım adalete yakın zamanda kavuşursunuz.

Saygılarımla
  • Çok geçmiş olsun...Valla kendime yapılmış kadar üzüldüm...İnşallah hakkınızı alabilirsiniz...

Adamlar artık mahkeme kararlarını bile uygulamama cesaretini buluyor kendinde...Neden acaba?
    Sınırlarımız delik deşik olmuş,kim giriyor kim çıkıyor belli değil...
    Ülkenin doğusu başka alemde,batısı başka...
    Birtakım çıkarlar uğruna birtakım şeyler veriyoruz,ama ne olduğu belli değil...

Şimdi bu konuyla ne ilgisi var diyeceksiniz...Hem de o kadar çok ilgisi var ki...

Konuyla ilgisi başıboşluk...Ülkede otorite diye birşey kalmamış...Kim ne isterse onu yapıyor...Hükümet desen ayrı bir telde...Çevresini kalkındırmaktan ve azıcık ses çıkartan muhalifleri biber gazıyla,jopla susturmaktan başka bir iş yapmıyor...

Ama bu niçin böyle..Bizler yüzünden...Hak etmeyene haddinden fazla değer verirsen,hak etmeyene haddinden fazla yetki verirsen işte böyle olur...
    Her millet hak ettiği şekilde yönetilir...

Bu günler daha iyi günler...Allah sonumuzu hayır etsin...

Not: Bu yazı siyasi bir yazı değildir,azıcık olaylara sebep sonuç ilişkisi kurarak bakmayı deneyin,abuk sabuk cevaplar yazmak için alıntı yapmayın...

• kardeşim buyuk gecmiş olsun ...
    hakli davan da sonuna kadar yanındayım .. amarok bakmak icin gitmistim malum firmaya sattıkları arabayı tanımıyorlar daha . kendını begenmıs tavırlarından rahatsız olmustum ıyıkıde amarok almamısım cok ınsan pısman vs ...
    asla hakkını burakma dava ustune dava ac sen kazanacaksın ... selamlar
  • valla eskiden hep alman arabasi denirdi, ilk arabam da bir alman markasiydi... maasalah surekli servislerdeydim... yok cim modulu, yok turbo hortumu, yok bimem ne...

benim kisisel tespitim su, bi defa dayaniklilik yok hocam be, masraf allah masraf. ya eskidendi o dayaniklilik ya da kalite dustu su anda dunyada her alanda oldugu gibi..

bi de nedir bu vatandasin (kurnaz) serviscilerden cektigi yahu...Allah yardimcimiz olsun valla...
  • Malesef baştan sona tasarım hatalarıyla dolu bir motor. VW bu motoru kullanan araçlar için doğru düzgün, müşteri memnuniyetini esas alan bir çözüm üretemedi. Yapılması gereken aracın sıfırını veremeseler bile en azından sorunsuz, güvenilir başka bir motor tasarımı ile değiştirmeleriydi.

Takip ettiğim yabancı forumlarda araçlarına 60.000 km ye kadar 3 defa bu motorun sıfırı takılmış ve hala randıman alamayan kullanıcılar var. Motoru rektefiye etmek ülkemize özgü çözüm sanırım. Yabancılarda sorun motor içinden dediklerinde komple değişim yapılmış; bujisinden turbosundan vs.. dış elemanlardan ise sadece bu parçalar değişmiş. Fakat ortak nokta sorunun bir süre sonra tekrardan nüksetmesi. Bu motorda 7 ayrı teknik problemden bahsediliyor, hepsi de ciddi,kritik problemler.

Toyota dizel çıkardığında insanlar bir süre motorun güvenilir olup olmadığını sorgulamak istediler, Honda dizel, Renault vs.. için keza öyle Fakat ne hikmetse ( muhtemelen ülkemizde VW markasına duyulan aşırı güvendendir. ) VW yeni motor çıkardığında kimse sorgulamıyor. Bugün uygun şartlarda silindir kapatma özelliği olan 1.4 TSI motoru bile çoğu kimse "nedir ne değildir" demeden, beklemeden-görmeden sipariş edebiliyor.

Umarım VW şişirme bir marka olmadığını gösterir. Sorununuzu mahkeme kararıyla da olsa çözer, zararınızı tazmin eder. Aracın sıfırının verilebileceğini sanmıyorum, medeni ülkelerde bile madurların aracına en iyi ihtimalle aynı! motorun sıfırı takılmış.

Benim başımdan geçen küçük bir olayla müşteri memnuniyeti ve garanti anlayışlarını gördüm. Muadili araç bilsem gider o gün o marka araçla değişirdim.

Davanızda başarılar..

• Kolay gelsin kardeş yazıyı okudum. Ne olursa olsun sana ve arabana yapılan şey kabul edilebilir değil. Firmadan bir üst düzey yetkili de çıkıp firmayı savunamamış ne kadar acı. Desteğimiz seninle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu merak ile bekliyorum. Konuyu tamamen okumadım ancak Vw ana merkezi ile görüşseniz belki daha hızlı bir çözüme ulaşabilirdiniz. Ülkemiz dışında müşteri memnuniyetine daha fazla önem veriliyor bildiğiniz gibi.
  • İnşallah hakkınızı alırsınız takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Malesef baştan sona tasarım hatalarıyla dolu bir motor. VW bu motoru kullanan araçlar için doğru düzgün, müşteri memnuniyetini esas alan bir çözüm üretemedi. Yapılması gereken aracın sıfırını veremeseler bile en azından sorunsuz, güvenilir başka bir motor tasarımı ile değiştirmeleriydi.

Takip ettiğim yabancı forumlarda araçlarına 60.000 km ye kadar 3 defa bu motorun sıfırı takılmış ve hala randıman alamayan kullanıcılar var. Motoru rektefiye etmek ülkemize özgü çözüm sanırım. Yabancılarda sorun motor içinden dediklerinde komple değişim yapılmış; bujisinden turbosundan vs.. dış elemanlardan ise sadece bu parçalar değişmiş. Fakat ortak nokta sorunun bir süre sonra tekrardan nüksetmesi. Bu motorda 7 ayrı teknik problemden bahsediliyor, hepsi de ciddi,kritik problemler.

Toyota dizel çıkardığında insanlar bir süre motorun güvenilir olup olmadığını sorgulamak istediler, Honda dizel, Renault vs.. için keza öyle Fakat ne hikmetse ( muhtemelen ülkemizde VW markasına duyulan aşırı güvendendir. ) VW yeni motor çıkardığında kimse sorgulamıyor. Bugün uygun şartlarda silindir kapatma özelliği olan 1.4 TSI motoru bile çoğu kimse "nedir ne değildir" demeden, beklemeden-görmeden sipariş edebiliyor.

Umarım VW şişirme bir marka olmadığını gösterir. Sorununuzu mahkeme kararıyla da olsa çözer, zararınızı tazmin eder. Aracın sıfırının verilebileceğini sanmıyorum, medeni ülkelerde bile madurların aracına en iyi ihtimalle aynı! motorun sıfırı takılmış.

Benim başımdan geçen küçük bir olayla müşteri memnuniyeti ve garanti anlayışlarını gördüm. Muadili araç bilsem gider o gün o marka araçla değişirdim.

Davanızda başarılar..

renodan psa dan motor alsa vw güzel olur aslında .)
    motor bir yana ama diğer konular da emsal gösterilen markalardan bir gömlek üstün vw
    bunu da forum dan değil piyasadan öğrenebiliriz

• Geçmiş olsun.

Motora ilk servise gittiğinizde yağ ilave ettiklerinde ne kadar yağ eksiltmişti? Eğer yağın %90'ı bitmiş durumda yağ ilave ettilerse yağsızlık yatakları yemiştir. Yatakları yenilen motor yatak vuruntusu yapar. Gaza basınca kalın ve büyük bir zincir sürtmesi sesi gibi ses gelir. Aracınızdaki ses bu sesmiydi?

Ayrıca motor yağsızlık sebebiyle yatak yemişse krank ve eksantrik'te de aşınma tespit edilmeliydi. Yatak denilen C harfine benzer metal parçalar pistonların biyel kollarının kranka bağlandığı noktalara takılırlar. Krankın bozulması için bozuk yatakla kullanmak gerekir.

Raporda " 2 adet piston biyel koluna ters takıldığı görülmüştür " deniyor. Motor yağsızlıktan bozulmadıysa bu sebeple bozulmuştur. Ancak Vw fabrikasının bu parçayı ters takma ihtimali yoktur. Aracı sıfır alırken motoru ile bir şekilde oynanmış olabilirmi?

Bence gerçek sebebi en iyi tespit edebilecek merci motor rektifiye firmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhkn -- 13 Mayıs 2013; 21:26:33 >

• Konu yukarıda kalsın.

Ben de DSG/S-tronic ile ilgili, kapsamlı bir konu açtım herkes görsün diye link veriyorum.

Konu sahibinin de izni ile tabii ki:

http://forum.donanimhaber.com/m_75070682/f_//tm.htm#75087100

Dostum bu konunun akıbeti ile ilgili bizi haberdar et mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Geçmiş olsun.

Motora ilk servise gittiğinizde yağ ilave ettiklerinde ne kadar yağ eksiltmişti? Eğer yağın %90'ı bitmiş durumda yağ ilave ettilerse yağsızlık yatakları yemiştir. Yatakları yenilen motor yatak vuruntusu yapar. Gaza basınca kalın ve büyük bir zincir sürtmesi sesi gibi ses gelir. Aracınızdaki ses bu sesmiydi?

Ayrıca motor yağsızlık sebebiyle yatak yemişse krank ve eksantrik'te de aşınma tespit edilmeliydi. Yatak denilen C harfine benzer metal parçalar pistonların biyel kollarının kranka bağlandığı noktalara takılırlar. Krankın bozulması için bozuk yatakla kullanmak gerekir.

Raporda " 2 adet piston biyel koluna ters takıldığı görülmüştür " deniyor. Motor yağsızlıktan bozulmadıysa bu sebeple bozulmuştur. Ancak Vw fabrikasının bu parçayı ters takma ihtimali yoktur. Aracı sıfır alırken motoru ile bir şekilde oynanmış olabilirmi?

Bence gerçek sebebi en iyi tespit edebilecek merci motor rektifiye firmasıdır.

İlginiz için teşekkürler motora 1,5 litre yağ konmuştu. Ama hiç yağ lambası yanmadı. Aracı ilk geldiği ayda 0 olarak almıştım. Motorla oynama olacağını sanmıyorum.
    Firmaya zaten gitti, firma raporu resimlerde ilk sayfada var. Motor şuanda arabanın bagajında demonte bir şekilde. Aracımda metalik ses geliyordu ama zincir sesi değildi yataklarda aşırı basma izi ve pistonlarda aşınma görülmüş.

• Geçmiş olsun

hocam yazıyı okudum cidden çok sinir bozucu bir durum iyi dayanmışsınız önceden vw i severdim ama artık nefret etmeye başladım bizde bir ara düşündük ailece suv araç olarak

http://forum.donanimhaber.com/m_74202006/tm.htm

konuda tofaş freemont tiguan olarak açtım ama o sinirimdendi ve o sinirim yine forumdan dolayı idi

şu muhabbetten çok duyunca fiatı sevmemeye başlamıştım ama şöyle bişey var her insan arabayı kendisi için alır millete beğendirmek için değil

benim doblodada size benzer bir olay var ama bizdeki durum sizinki kadar değil

inşALLAH hakkınızı alırsınız

ayrıca forumdaki vw fanboylarının söylediklerine dikkat etmeyin görmezden gelin bizim insanımız için söylenecek en güzel söz

bir musibet bin nasihattan iyidir gerçektende böyle bizim insanımızın başına gelirse anlıyor yoksa söylenenden anlamıyor bu her konu için geçerli

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.