Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam istanbulda olsan mahkemeni izlemeye gelirdim çok merak ediyorum nasıl savunma yapacaklar.Bence büyük ihtimalle avukat göndermezler davayı uzatmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Hocam istanbulda olsan mahkemeni izlemeye gelirdim çok merak ediyorum nasıl savunma yapacaklar.Bence büyük ihtimalle avukat göndermezler davayı uzatmak için.

Keşke öyle yapsalar. Eğer tüketici mahkemesinde davalı katılmaz ise ben sizin davayı s...lemiyorum ne karar verirsen ver anlamına gelir. Hakim tereddütsüz kabul eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Hocam istanbulda olsan mahkemeni izlemeye gelirdim çok merak ediyorum nasıl savunma yapacaklar.Bence büyük ihtimalle avukat göndermezler davayı uzatmak için.

Keşke öyle yapsalar. Eğer tüketici mahkemesinde davalı katılmaz ise ben sizin davayı s...lemiyorum ne karar verirsen ver anlamına gelir. Hakim tereddütsüz kabul eder.

hakimler bu durumdan hiç hoşnut olmaz
    olay direk sizin lehinize doğru yok alır
    inşallah avukat göndermezler
    ayrıca avukat gönderecek olsalar , bu zamana kar sizle bir şekilde nabız yoklama adına irtibata geçerdi avukat
  • Hiç bir şekilde sorunumuzu çözecek muhatap bulamıyoruz. Nasıl bir şirket anlamadık herkes topu birbirine atıyor.
  • göremedim ama
    siz ilk detaylı mesajınızı almancaya çevirip vw e mail attınız mı ?
  • quote:

Hiç bir şekilde sorunumuzu çözecek muhatap bulamıyoruz. Nasıl bir şirket anlamadık herkes topu birbirine atıyor.

Şikayetvar a yazdınızmı işe yaramaz ama bir ümit. Gerekli bilgilendirme yapıldı derler
    Vaktiniz var ve genel merze yakın iseniz birde orayı deneyin. Olmadı bir benzin bidonu + tv kanalları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tam olarak 1 yaşında ve 14000 km olan T. TSİ 160 bg'lik aracımın motorundan ses gelme şikayetiyle D.... Oto Çankaya'ya götürdüm (aracımın yıllık bakımını da aynı yerde yaptırdım).İlk önce genç bir eleman (27 yaşlarında) verdiler test sürüşüne çıktık, eleman sesin gayet normal olduğunu ve dert etmememi söyledi.İşin açıkçası sinirlendim çünkü sanki bir tek ben bu sesi duyuyormuşum gibi bir tavır içerisine girdi.Neyse sonra içeri girdim ve bu işten GERÇEKTEN anlayan bir usta istedim.M.... isminde bir usta geldi ve test sürüşüne çıktık.Usta sesi duydu ve bir problem olduğunu kabul etti. Bu kadar uzatmamın nedeni siz siz olun ISRARCI olun eğer ben geri dönseydim aracım ileride garantisi bittiğinde sorun verecek ve beni binlerce tl zarara sokacaktı. Neyse usta aracı bırakmam gerektiğini söyledi ve bende bıraktım ona göre ses motordan değil yan aksamlardan geliyordu ve bir parça değişimiyle halledilebilecekti (bende sorunun erken bulunmasından dolayı memnun oldum ve aracı bıraktım).

geçmiş olsun. Bende vw kullanan biri olarak istanbuldaki kalitesiz servis elemanları yüzünden markadan soğudum. Servis danıışmanı diye böyle barzoları özellikle alıyorlar insanları yıldırabilmek için sanırım. Mesela onlar arabanın bi yerini bozsun hemen bozulan parçayı tamir etme çabasına giriyorlar ama biz bozuldu diye getirsek hemen sipariş verilip yüksek bir parça ve işçilik kazığıyla yenisiyle değiştirilmesi gerekiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Bu arada almanyayada yazı yazdınız mı?

• Aynen gerekli bilgilendirme yapıldı bu site ne işe yarıyorsa artık.
  • vay arkadaş olurmu böyle birşey ayıptır yazıkdır millet parayı kolay kazanıyo sanıyorlar galiba.
    hakkında hayırlısı kardeş inşallah istedigin gibi gider işlerin.
    Hak yiyende hak yedirende bizden değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: henien

Pistonların ters takılması ne demektir yahu ? Tüketici hukukunda buna "gizli ayıp" denir. Bu durumda;

* Arızanın ücretsiz giderilmesi,
    * İndirim,
    * Bedel iadesi

haklarından birini seçebilirsiniz. Ancak bunu dava dilekçesinde belirtmişsinizdir zaten. Umarım iadeyi tercih etmişsinizdir ve kararı alır almaz size bu sıkıntıyı yaşatan bayiye hacze gidebilirsiniz. Avukatınızla birlikte siz de hacze katılabilirsiniz.

Mekanikçiyim..Mühendisim...

Piston nasıl ters takılır anlayamadım....

Piston kolu yeri belli...

Sekman yeri belli...

Yatak yeri belli....Ters taksan bile girmez...Bir gariplik var bu işte....
  • Takipteyim
  • Piston alt üst ters değil 180 derece ters takılmış.
  • Hay ben bu Ferit Şahenk iştiraklerinin köküne kibrit suyu. Bu adamların bankası da böyle. İkinci sınıf, hatta son sınıf insan muamelesi yapıyorlar insanlara. Kartlarını cebimde taşıyorum. 2 senedir en ufak bir harcamada bulunmuyorum. Telefonuma gelen mesajlarını anında siliyorum. Okumuyorum bile. Kartlarına zerre borcum kalmadı Allah'a şükür. Yakında kapattıracağım.
  • Alt üst veya 180 derece...

Olası hataları önlemek için, tasarım aşamasında bu gibi parçaların ters takılmalarını engelleyecek
    önlemler alınmıştır diye düşünüyorum. Belki de fazla iyimserim...

Araç ve konu sahibi arkadaşa büyük geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Hay ben bu Ferit Şahenk iştiraklerinin köküne kibrit suyu. Bu adamların bankası da böyle. İkinci sınıf, hatta son sınıf insan muamelesi yapıyorlar insanlara. Kartlarını cebimde taşıyorum. 2 senedir en ufak bir harcamada bulunmuyorum. Telefonuma gelen mesajlarını anında siliyorum. Okumuyorum bile. Kartlarına zerre borcum kalmadı Allah'a şükür. Yakında kapattıracağım.

hangi banka acaba ?varsa iptal edelim bari kartları.

• quote:

Hay ben bu Ferit Şahenk iştiraklerinin köküne kibrit suyu. Bu adamların bankası da böyle. İkinci sınıf, hatta son sınıf insan muamelesi yapıyorlar insanlara. Kartlarını cebimde taşıyorum. 2 senedir en ufak bir harcamada bulunmuyorum. Telefonuma gelen mesajlarını anında siliyorum. Okumuyorum bile. Kartlarına zerre borcum kalmadı Allah'a şükür. Yakında kapattıracağım.

siz o kartı zor kapatırsınız...

Ben son çare ,güney afrikaya göç edeceğim kartı kapatın dedim..

Önemli değil ordan ödersiniz dediler..Bende ne ödeyeceğim, siz beni g.afrikada bulusanız alırsınız diyince anca kapattılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

hangi banka acaba ?varsa iptal edelim bari kartları.

Garanti Bankası.
  • Okudum ve çok üzüldüm. Aynı serviste daha önce arkadaşımın sağlam olan küllüğü çalınmıştı yerine kırık kapaklı bir küllük koymuşlardı ki zaten bu verdiğim örnek sizin olayın yanında olay bile değil. Maalesef böyle.. Tüketici hakları diye birşey olmayınca olay bu hale geliyor. Yine bir arkadaşımın aracı için aynı yerde serviste 2 saat fazla bekledi diye ücret kesmişlerdi. Üstelik bekleme sebebi işi kendilerinin zamanında bitirememesi.

Bu aç gözlü vahşi kapitalist ..netorlar önce insanları gaza getirip "bu araba klas, bu araba lüks, bunu alırsanı< ayrıcalığınız olur" reklamıyla insanları kandırıyorlar, sonra da uğraş dur. Ben de malum diğer bir alman markası olan aracımla serviste komik bir sıkıntı yaşadım hepsi aynı kafada sanırsam. Lpg kokuyor diye 2-3 kere bıraktığım aracımı "oldu abi gel al" diye geri verdiler. En son adamlara "bi daha şurdan içeri hiç bi şekilde araba sokmayacağım" demiştim. Sanayide baktırdım araçta lpg sızıntısı olduğunu öğrendim. Koskoca markanın koskoca servisi bi detektör ile kontrol etmeyi bile çok görmüş.

Çok sabırlı bir tavır içindesiniz. Ben olsam arabayı ateşe verip bol bol görüntü çekerdim marka-servis görünecek şekilde ama o zaman da gel bakalım kimsin sen diye polise anlat dur..

Bir daha araç alırsam eğer marka takıntısını bi kenara bırakıp fiyatına göre işletim maliyeti en ucuz araçlara yöneleceğim. Lastik ebatına kadar düşünmeyi planlıyorum. Madem her yönden yolunuyoruz, en az maliyet hangi aracı gösterirse tercihim o olacak.

Çok geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forrrza -- 15 Mayıs 2013; 15:32:14 >

• takipteyiz

• Allah kolaylık versin. Ben de yakın arkadaşlarımdan tabi bunun yanında sorun olacak şeyler değil ama benzer durumlardan malesef habedar oldum ama,
    http://forum.memurlar.net/konu/1791681/son.sayfa bunlara rağmen satış rakamları..

http://otoajanda.com/2176/satis-listesine-baksam-ben-de-vw-yatirima-gelsin-derim/

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.