Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti Bakası da bunların. Zaten dikkat ederseniz aynı zihniyet;

-İkisi de kazıkçı
    -Siz fark etmeden size garip aidatlar/ücretler geçirir.
    -Size haber vermez başına buyruk hareket eder hesabınızdan para çeker/arabanızla oynar
    -Yanlış iş yapar suçu size atar
    -Temsilciler/ustalar/satışçılar bir halt bilmez ama ukaladır
    -Çok reklam az iş yaparlar
    -Parayı alana/kart satana kadar iyi, sonra kötü davranmaya alışırlar
    -Dişinizi göstermeden işlerini düzgün yapmazlar
    -Kanunu değil, patronların dediğini uygularlar

vs. diye liste uzar gider.

Şahenk Grubundan komple uzak durmak lazım vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Garanti Bakası da bunların. Zaten dikkat ederseniz aynı zihniyet;

-İkisi de kazıkçı
    -Siz fark etmeden size garip aidatlar/ücretler geçirir.
    -Size haber vermez başına buyruk hareket eder hesabınızdan para çeker/arabanızla oynar
    -Yanlış iş yapar suçu size atar
    -Temsilciler/ustalar/satışçılar bir halt bilmez ama ukaladır
    -Çok reklam az iş yaparlar
    -Parayı alana/kart satana kadar iyi, sonra kötü davranmaya alışırlar
    -Dişinizi göstermeden işlerini düzgün yapmazlar
    -Kanunu değil, patronların dediğini uygularlar

vs. diye liste uzar gider.

Şahenk Grubundan komple uzak durmak lazım vesselam

Bankaların alayından haz etmem... VW grubundan fanboylar yüzünden soğudum...

Ancak NTV grubu bana kalırsa diğer TV kanallarından 10 kat daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: forrrza

...
    Bir daha araç alırsam eğer marka takıntısını bi kenara bırakıp fiyatına göre işletim maliyeti en ucuz araçlara yöneleceğim. Lastik ebatına kadar düşünmeyi planlıyorum. Madem her yönden yolunuyoruz, en az maliyet hangi aracı gösterirse tercihim o olacak...

esasen hepimizin yapması gereken de bu
  • VW nin sözde yetkili servislerinin her türlü pisliğini 12 yıl boyunca görünce bir daha bu markaya yaklaşmamayı ilke edindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araçlar 60 değil 10bin etmez böyle hata mı olur arkadaş piston ters takılırmı Tsı motor yağ yaktığı bilmeyen yok zaten bide pistonların ters takılması insanı güldürüyor buda VW nasıl bir araç olduğunu gösteriyor. ALMAYIN ALDIRMAYIN
  • Geçmiş olsun çok üzüldüm.şu anki aracım auris, onu satıp tiguan almayı düşünüyordum ancak bu okuduklarımdan sonra vw'den soğudum. yine toyota alırım herhalde rav4 falan, yalnız beni şok eden böylesine büyük bir firmanın müşterisine sahip çıkmaması oldu. İnanamadım, ben dünya kadar para verip araba alıcam sattıktan sonra herkes arkasını dönecek.. en uyuz olduğum şeydir.

Sizin talihsizliğiniz bu forum konusunu okuyan başkalarının talihi, faydasına olmuştur. En azından bu otomotiv firmasının ne derecede müşterisinin arkasında durup durmadığı kanaatini oluşturup ona göre karar vereceklerdir,

Mahkemenizin lehine sonuçlanmasını dilerim, diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi mahkemede de yıldırma politikasi işleyeceklerdir, uzatmak için devamlı itiraz dilekçeleri....

Umarım davanız tümüyle kabul edilir ve bu otomotiv firmasının sadece bu davayı kaybetmesindeki zarar haricinde misliyle de burada kötü reklam olmakla kaybeder.

• servisinde merkezininde hepsini belasını versin bende malatyadan araç alırken başka bir sorun yaşatmışlardı. kapıdan darbe almış gamze oluşmuş aracı bana haberleri yokmuş gibi kakalamaya çalışmışlardı. parayı verip imzaları attırdıktan sonra farkettim. önce bilmiyorduk dediler sonra kendi servis belgelerinde olduğu ortaya çıktı. sırf mahkeme ile uğraşmamak için cüzi bir indirime razı olup onlarada düzelttirip aldım çıktım. insanları enayi yerine koymaları kötü yasalarda gerçek anlamda hakkımızı korumuyo. mahkemey başvursun 2 -3 yıl gitmekgelmek le kalıyo o arada magduriyetini gidercek hiç bir kurum devlet yok. şahenk zaten başbakanın kankası. kanun çıkarttırıp seni beni mi koruyacak. allah belalarını versin demekten başka bişey gelmiyo. siz en iyisi almanya üzerinden yoğun bir baskıya geçin.
  • çinli ayarı vermiş

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/servise-kizdi-otomobilini-parcaladi.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maalesef öyle, adamlar şunun farkında kimse uğraşmaz diye düşünüyorlar yıldırma politikası güdüyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

çinli ayarı vermiş

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/servise-kizdi-otomobilini-parcaladi.html

Servis'e kizan maserati sahibi... Yorumu sizlere birakiyorum.

http://youtu.be/WaF19L9stpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Raporda " 2 adet piston biyel koluna ters takıldığı görülmüştür " deniyor. Motor yağsızlıktan bozulmadıysa bu sebeple bozulmuştur. Ancak Vw fabrikasının bu parçayı ters takma ihtimali yoktur. Aracı sıfır alırken motoru ile bir şekilde oynanmış olabilirmi?

Bence gerçek sebebi en iyi tespit edebilecek merci motor rektifiye firmasıdır.

Eşim, Peugeot, Citroen, Audi, VW, Skoda, Seat, Mercedes, Ford vs. araçların bazı parçalarını üreten bir firmada çalışıyor, her ay en az bir tane hatalı üretim bildirimi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Raporda " 2 adet piston biyel koluna ters takıldığı görülmüştür " deniyor. Motor yağsızlıktan bozulmadıysa bu sebeple bozulmuştur. Ancak Vw fabrikasının bu parçayı ters takma ihtimali yoktur. Aracı sıfır alırken motoru ile bir şekilde oynanmış olabilirmi?

Bence gerçek sebebi en iyi tespit edebilecek merci motor rektifiye firmasıdır.

Eşim, Peugeot, Citroen, Audi, VW, Skoda, Seat, Mercedes, Ford vs. araçların bazı parçalarını üreten bir firmada çalışıyor, her ay en az bir tane hatalı üretim bildirimi geliyor.

İnsan olan her yerde hata yapılması muhtemel ama hata karşısında müşteri memnuniyeti olarak ne yapıldığı önemli.

Firmalara güvenim kalmadı, belki aracın motorunu servis yeniledi, nelerle karşılaşıyoruz. Test aracının km sayacının telini söküp aracı sonra satıp, aaaa tel tırda yükleme sırasında çıkmış olabilirden, Doluda ezilen araçların düzeltilip satılması vb. say say bitmez

• Doğuş merkez binanın önüne park et,birde koca bir tabela ile aracın ayıplı olduğunu yaz hocam,domuzdan pardon doğuştan ne koparsan kardır,birde bunların kazık fiyatlarını gören diğer markalar bizim ne eksiğimiz var diye milletin sırtına biniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyiz....
  • Sana yapılan kötü muameleyi de raporlaştırsaydın keşke. Birde tek gitme servise yanında şahidin olsa iyi olurdu. Davanda haklısın sonuna kadar gitmeni tavsiye ederim . En kötü ihtimalle sandık motor iste tamir kabul etme dostum.

Allah yardımcın olsun.

Gerekli yerlerde bu haberin duyurusunu yapacağım kendi adıma insanlar bunu bilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 16 Mayıs 2013; 14:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

İnsan olan her yerde hata yapılması muhtemel ama hata karşısında müşteri memnuniyeti olarak ne yapıldığı önemli.

Firmalara güvenim kalmadı, belki aracın motorunu servis yeniledi, nelerle karşılaşıyoruz. Test aracının km sayacının telini söküp aracı sonra satıp, aaaa tel tırda yükleme sırasında çıkmış olabilirden, Doluda ezilen araçların düzeltilip satılması vb. say say bitmez

Zaten iyi firma ile kötü firma arasındaki fark, sorun olduğunda ortaya çıkar. Benzer durumlarda bu şekilde davranmış otomobil firması, bildiğim kadarıyla henüz yok. VW, üretim hatasından tüketiciyi mağdur eden ilk ve tek firma olabilir.
  • Valla şu konuya her girdiğimde sanki bana yapılmış gibi üzülüyorum...Tek dileğim arkadaşın aracını en sağlam şekliyle teslim alması...

Ama sanki biraz da bizler toplum olarak bu tıynetsiz adamlara bu imkanı sağlıyoruz gibi geliyor bana...Yahu atla deve değil ya...Altı üstü araba...
    Sanki dünyanın en iyi arabasını bedavaya yakın satıyorlar gibi kapısında kuyruk olup aylarca sıra bekliyoruz...
    Bu tıynetsiz de fırsatını bulunca böyle şeyler yapıyor...
  • adama sandık motor takılsa nolur motorda kronik arızalar var diyor forumun ehli kişileri. 3 ay sonra birdaha patlayacak.

kesinlikle para iadesi veya araç değişimi yapılmalı. başka yolu olmaz bu işin.
  • birazcık sürecek bu dava daha , doguş otonun yaptıgı şerefsizlikten başka birsey degil!
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.