|
Üretime ara veriyor: Çip krizi Ford Otosan'a da sıçradı
-
-
Şimdi bunun suçlusunu Erdoğan'a atacak muhalifler seçmen var bu ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 29 Mart 2021; 15:9:23 > -
Ne alaka?
-
Yani olan 10 kötü şeyin 9u hazretlerinin suçu olunca çok da şaşırmamak lazım -
bu kadar is olan bir sektorde neden butun olayi 4 tane firmaya biraktilar anlamak zor .onlarda hep ayni bolgeye sikismis durumda
-
orası işin başka boyutu...
ülkemizin insanı bu şekilde. bu dediğim her iki taraf için geçerli.
-
Global olarak fiyatları artırıyorlar hadi bakalım gene olan bize oluyor garibanın yüzü gülür mü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önümüzde daha kötü günler bekliyor gibi
Ne ÇİP miş arkadaş yaaa???
-
Otomobilden elektroniğe ciddi bir zam daha gelecek gibi görünüyor.
Samsung'un çip döküm üretim tesisinin videosunu izledim hep makineler çalışıyor, demek ki korona bahane, şu bitcoincilerin ümüğünü sıkmaları lazım, playstation 5 leri bile mining için stokluyorlar.
Misal şu an nvidia firması elindeki çiplerle drive agx pegasus (otomobil parçası) mu üretsin yoksa rtx 3080 mi ?
Bir ton kullanılan enerji de cabası, dünyanın sonunu hızlıca getiriyoruz........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 29 Mart 2021; 15:56:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeyŞimdi bunun suçlusunu Erdoğan'a atacak muhalifler seçmen var bu ülkede.
Aman korkma bu konuda laf atmayız sevdalı olduğun cumhurbaşkanına.
-
-
Cips marketlerde satılıyor. Baharatlı, peynirli, acılı falan...
-
buradan anladığım kadarıyla donanımsal parçalarda ciddi sorunlarımız var
-
test3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minetugayask -- 29 Mart 2021; 16:38:05 >
-
Suc derken adam oldurmek gibi bisiden mi bahsediyorsun yoksa hastane uzerine hastane yapmayi suc olarak goruyorsun.
Senden başka yok sanırım.
-
İnanılmaz fahiş ve adaletsiz vergiler , kötü ekonomi yönetimi , demokratik ve fikir özgürlüğü açısından özellikle son 5 yılda yaşanan büyük gerilimenin yanında istikrarsız yönetim kadrosunun sebeb olduğu dolaylı sorunlardan bahsediyorum
Yani olan 10 kötü şeyin 9u hazretlerinin suçu olunca çok da şaşırmamak lazım
|
Ne alaka?
|
Şimdi bunun suçlusunu Erdoğan'a atacak muhalifler seçmen var bu ülkede. |
Aman korkma bu konuda laf atmayız sevdalı olduğun cumhurbaşkanına. |
Benzer içerikler
- instagram uyku modu nedir
- hileli whatsapp
- video boyutu küçültme
- whatsapp profil sözleri kısa
- fotoğraf boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X