Şimdi Ara

Üroloji testis ultrason sonucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kadın 3 yapıp hedefi gerçekleştirince bu defa bana:

”Doktora gittim , anatomik yapıdan dolayı spiral durmuyor”

”Condom?”

”İstemiyorum, sen bir çözüm bul!”

Vezektemi dikkatimi çekti çünkü ucuz ve basit bir yöntemdi ama tıpta hiçbir şeyin yüzde 100 garantisi de yoktu.

Ciddi bir şekilde vazektemi düşünürken kadın evden kaçtı, vazektemiye de gerek kalmadı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ben de test yaptırmıştım. 500 milyon sperm saydılar.

• Sol testiste varikosele işaret edebilir. Reflü demek tersine kan akışı demek. Ven de kani kalbe tasiyan kan damari demek. Bu damarlarda genislik olduğu zaman yukari dogru cikmasi gereken kani itecek kuvvet olusamaz hale gelir ve kacirma yapar. Bu yuzden de tersine kan akisi meydana gelir. Tersine akis meydana geldikce de venler genisleme egiliminde olur.

Bir sağlıkci değilim ama ben de bacagimda varis problemi yasiyorum ve bildiklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 29 Nisan 2024; 21:58:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim ev arkadaşımda da varikosel vardı, sürekli ağrı yaptığından bahsederdi. Ameliyat olmaktan korktuğu için bitkisel çözümler arardı hep, at kestanesi yağından baya memnun kalmıştı. İsmi komik geliyor ama gerçekten at kestanesi yağı diye bir şey var. Aktarlarda bulabilirsin. Denemekten zarar gelmez.  Geçmiş olsun bu arada. Ameliyat tek çözümse çok geciktirmeden olmak lazım diye düşünüyorum.

• Gidin ameliyatı olun kurtulun arkadaşım ne kastınız be..

Doktorum ve varikosel ameliyatı oldum. Aynü gün taburcu oldum ağrı çekmedim o kadar. İyi bir cerrah yapıyorsa sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.