Şimdi Ara

Ürün Çekimi İçin Fotoğraf Makinesi ve Lensi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir fotoğraf makinesi ve stüdyosu kurmayı düşünüyorum bu konuda yardımlarınız bekliyorum.
    5mm den 55cm e kadar ürünlerin fotoğraflayabileceğim. Camera, Lens ve Ürün çekim stüdyosu (ürün çekim ışık çadırı veya sonsuz yüzey masa ve ekipman)

Ürün çekimleri için Fotobox Pro F70 Plus ürününü inceledimhttp://www.fotoboxpro.com/urunler/fotobox-pro-f70-plus
    ürün çekimlerinde kullanmak üzere bu ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yoksa ürün çekim çadırı ve ekipmana mı yönelmeliyim ?

KDV Hariç Bütçe 7000-7500 TL

Önerilirinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla

• İyi bir ışıklandırma ile ürün çadırı iş görür bence. Ben toplamda 100-150 liraya mal olan çadır + ışıklandırma ile aşağıdaki fotoğrafları çekmiştim. Hala bazı kişisel çekimlerde (parlama olmaması gereken Çini tabakları ve vazoları) aynı ekipmanı kullanıyorum ve memnunum. Bu fotoğrafları çadırı aldığım ilk gün çektim. Acaba ürün fotoğrafı çekebilir miyim diye merak etmiştim ve edindiğim tecrübeye göre ürün fotoğrafçılığının çok büyük zorluğu yok.

Size "şu ekipmanı alın" diye bir tavsiye veremiyorum, onu konuya daha hakim kişiler verir ama demek istediğim şey bütçenizi zorlayıp 10 bin lira civarlarına çıkmanıza gerek yok. Çok daha ucuz şekilde halledebilirsiniz. Bütçem var derseniz yüksek seviye ekipmandan zarar gelmez tabii ki.

Ürün Çekimi İçin Fotoğraf Makinesi ve Lensi Ürün Çekimi İçin Fotoğraf Makinesi ve LensiÜrün Çekimi İçin Fotoğraf Makinesi ve Lensi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 2 Ağustos 2017; 18:42:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.