Şimdi Ara

Ürün çekimi,portre ve paraflash tavsiyesi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6D ve Canon 24-70 IS II kullanıyorum .
    Portre ve Yemek Fotoğrafçılığı merakım var .
    Lens ve ışık almak istiyorum , 70-200 mm f/2.8 ve 100 mm L f/2.8 makro almayı düşünüyorum . Farklı tavsiyesi olan var mı ? Tşkler .

• 70-200 den ziyade 135mm f2 ye bakabilirsiniz. Çok farklı segment lensler aslında ama portre çekeceğim diyorsanız 135mm bulunmaz bir nimet. 70-200 alırsanız da kesinlikle IS olmasını öneririm. Çok yüksek bütçelere çıkmadan 85mm f1.8 de çok işe yarar bir çözüm olacaktır. Yemek fotoğrafları için makro lens olarak sigma 70mm f2.8 bakın derim. Tabi bulabilirseniz. Ultra keskin bir lens. Canon 50mm f2.5 compakt macro diye bir canavar da var. Pek çok kişi bilmez, bilse de pek işe yaramayacağını düşünür. Görüp görebileceğin para ile alınabilecek en keskin 50mm benim gözümde. Bi adaptörü var onunla beraber 1:1 macro oluyor. Adaptör olmadan da 1:2 macro. Manuel lenslere karşı ön yargınız yoksa nikon 55mm f2.8 micro yada Vivitar 55mm f2.8 bakılabilir. Bulabilirseniz pentax 100mm f4 bulun manuel diyeceğim ama bulunmaz bir lens gibi geliyor bana. Alan satmıyor. Satan da vasat halde satıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.