Şimdi Ara

Ürün fotoğrafları için makine ve lens tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadın çalışmalarına destekle ilgili olarak yürüttüğümüz bir çalışma neticesinde yaklaşık 15 kadının el emeği ürünlerini yurtdışında satmaya başladık. Benim daha önce fotoğrafla hiçbir ilgim olmadı, kamera önünde durmak hariç ama şimdi uygun fiyatla ya da anlayışla ürün fotoğrafı çektiremediğimiz için makine almaya karar verdik. Fotoğrafını çekeceğimiz ürünler şal, atkı, dantel, patik, bere vs. Dümdüz duvar önünde model üstünde ya da masaya serilip çekilecek, ürünlerinin detaylarının net görüneceği fotoğraflar çekmek amacımız. Bütçemiz maksimum 2500 TL makine, lens vs için. Bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

• model üzerinde çekecekseniz 50-85mm aralığındaki lensleri tercih edin ve diyaframı 8-11 arasında tutun. iyi detay için sadece makine ve lens yetersiz. iyi bir aydınlatma gerekli, hadi diyelim 2 tane çin malı yangnuo flaş aldın, 2+1 tetikleyici, bunların ayarlarının yapılması falan bilmeyen biri için çok zor olur. bunlarla uğraşmak yerine fotoğraf çekeceğiniz odaya farklı yerler de olacak şekilde 5-6 tane tasarruflu ampül (soft ışık verdiği için) takın ama kuvvetli olsun, sizin işinizi görür diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.