arkadaslar 3 ürün arasında kaldım aracım 2005 model clio hb ve teyp dusunuyorum en fazla 750 ytl ye kadar butce ayırabilirm.Ekranlı tv li falan olsun da istiyorum almışken bu fiyata çeşit az oluyo haliyle 3tane ürün arasında kaldım
SES SORUNUNU DA AMFİ İLE COZEBİLECEGİMİ UMUYORUM BU KONUDA DA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Bunlarin arasindan AVT her zaman 1 adım önde olucağini düşünuyorum almayi düşünüyorsaniz avt nin bayiliğini yapan arkadasım var Ankaradasaniz dediğin gibi en uygun fiyattan yardımcı oluruz... Aynı zamanda her türlü montaji yapiyorlar. Zaten forumda aratma yaparsan görüceksiniz. ETERNAL sound garage diye ..
AVT nin servis ağı nasıl acaba?? internette bulamadım da???
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan2
Bunlarin arasindan AVT her zaman 1 adım önde olucağini düşünuyorum almayi düşünüyorsaniz avt nin bayiliğini yapan arkadasım var Ankaradasaniz dediğin gibi en uygun fiyattan yardımcı oluruz... Aynı zamanda her türlü montaji yapiyorlar. Zaten forumda aratma yaparsan görüceksiniz. ETERNAL sound garage diye ..
for-x nasıl bir marka arkadaslar??? kafam karısıyor yardım bekliyorum bilenlerden???
For-x sadece benim için anfilerde iyi ürünleri var. 1-2 bassi iyidir. Diğer ürünleri olarak kapasitörleri dişinda hiç bir ürününü tavsiye etmiyorum. Zaten indash olarak cok tercih edilmiyor.
Bu arada tercih etmeniz için size bir örnek daha sunuyum İtalyan malı ..
italyan malı derken???hangi marka?? arkadaslar sunny markasının 3.5 inç ekranlık modelleri nasıl kullanan tavsiye eden var mı???
AVT is made in italy dir. Yanliş bilmiyorsam..
quote:
Orjinalden alıntı: loneranger
italyan malı derken???hangi marka?? arkadaslar sunny markasının 3.5 inç ekranlık modelleri nasıl kullanan tavsiye eden var mı???
sunny universal navitech türü şeyleri tavsiye etmiyoruz.avt iyi bir seçim olabilir
ben de navitech araştırıyorum şu sıralar. ama satış yapan online sitelerde bazı cd'leri okumadığına dair yorumlar var.
kesinlikle AVT
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme