Şimdi Ara

US'de oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • US'te oynayan ben ve 2 arkadaşımdan başka Türk yok mu acaba herkes mi EU'da?

• Niye US'de oynuyorsunuz ki?Lag olmuyor mu?
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    adam orada yaşıyodur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

adam orada yaşıyodur :D
    Arjantin acc alıp ucuza oynuyorda olabilir orada yaşasa böyle konu açar mıydı...
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt
    bu zaten muhtemel olan ihtimal diye yazmadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

bu zaten muhtemel olan ihtimal diye yazmadım hocam
    Peki :)...
  • evet arjantin ile daha ucuza almak amaçlı us de oynuyorum ama böyle olacağını bilseydim eu'dan alırdım. (sorunum lag değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantion -- 25 Eylül 2020; 1:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantion

evet arjantin ile daha ucuza almak amaçlı us de oynuyorum ama böyle olacağını bilseydim eu'dan alırdım. (sorunum lag değil)
    Us serverlarında türklerle karşılaşman elbetteki eu lardan daha zor hatta ruslarla bile karşılaşamazsın us kendi başına farklı bir bölge...
  • quote:

evet arjantin ile daha ucuza almak amaçlı us de oynuyorum ama böyle olacağını bilseydim eu'dan alırdım. (sorunum lag değil)
    Tüm her şeyi hallettin(3x) fakat en basit bir tahmin ile bile bilinebilecek şeyi "bilseydim" diyorsun hayret doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Eylül 2020; 8:32:34 >
  • Sorunum türklerle karşılaşıp karşılaşmamak da değil
  • quote:

Sorunum türklerle karşılaşıp karşılaşmamak da değil
    Ne abi sorunun?
  • ben kanada'da yasiyorum fakat turkler ile oynamak icin hesabim EU'da, 80-90 ms aliyorum

• US serverlarında kaç ping oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.