Şimdi Ara

US OPEN --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abd açık tenis turnuvası bugün başlıyor. favorileriniz ve süprizlerinizi paylaşın... erkeklerde ve bayanlardA

• Bu turnuva güzel olcak bayağı, özellikle bayanlarda... favorim Henin'dir. Fakat dementieva'nın kazanmasını çok isterim, topa vururken çıkarttığı ses çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Bu turnuva güzel olcak bayağı, özellikle bayanlarda... favorim Henin'dir. Fakat dementieva'nın kazanmasını çok isterim, topa vururken çıkarttığı ses çok hoşuma gidiyor
    Andy Roddick Cnnturk'te yayınlanan bir önceki turnuvada oldukça istekli görünüyordu. Ben kendisinden bir final bekliyorum açıkçası,

Dün Eurosport yorumcusu söyledi, Federer'in ilerleyen turlarda rakipleri Nadal'a göre daha zorlu olacakmis, bakalim izleyip göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro2001

Andy Roddick Cnnturk'te yayınlanan bir önceki turnuvada oldukça istekli görünüyordu. Ben kendisinden bir final bekliyorum açıkçası,

Dün Eurosport yorumcusu söyledi, Federer'in ilerleyen turlarda rakipleri Nadal'a göre daha zorlu olacakmis, bakalim izleyip göreceğiz...

Alıntıları Göster
    serena williams ta 3.tura çıktı.çoktandır ortalıklarda yoktu.arkadaşlar bide süprizleriniz kimler yani bi çeyrek final yada yarı final oynayabilecekler

benim erkeklerde süprizlerim: novak djojkoviç ve tomy robredo
    bayanlarda: schynder ve a.ivanoviç

• quote:

Orijinalden alıntı: pau_gasoll

serena williams ta 3.tura çıktı.çoktandır ortalıklarda yoktu.arkadaşlar bide süprizleriniz kimler yani bi çeyrek final yada yarı final oynayabilecekler

benim erkeklerde süprizlerim: novak djojkoviç ve tomy robredo
    bayanlarda: schynder ve a.ivanoviç

Alıntıları Göster
    us opende en büyük süprizi jelena jankoviç yaptı.yarı finale çıktı.hemde 27. seribaşı galiba.

erkeklerde de m.youzhy
  • quote:

us opende en büyük süprizi jelena jankoviç yaptı.yarı finale çıktı.hemde 27. seribaşı galiba.

erkeklerde de m.youzhy

Alıntıları Göster
    m.youzhy bu seferde r. nadal ı yenerek yarı finale çıktı.
    yarı final eşleşmeleri bayanlara: j.jankoviç - j.h. harden
    a.mouresmo - m.sharapova
  • müthiş gidyor us openbayanlarda favorim mauresmo yada o olmazsa henin-hardenne olsun..yrn sharapova-mauresmo yarı final karşılaşması var..oldukça güsel geçecek..kalbim mauresmo'dan yanaerkeklerde favorim hatta gönlümden geçen tek kişi marat safin idi..uzun bi aradan sonra onu çeyrek finalde izlemek müthişti..fakat şu sıralarda davidenko ile çeyrek final oynayan tommy haas'a yenildiroddick ile federer oynara bence finali..fakat roddick'in işi baya zor olur..dün geceki hewitt maçındaki gibi oynarsa bence sonucun bilinirliğini biras olsun bilinmez yapar....go mauresmo

• quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

müthiş gidyor us openbayanlarda favorim mauresmo yada o olmazsa henin-hardenne olsun..yrn sharapova-mauresmo yarı final karşılaşması var..oldukça güsel geçecek..kalbim mauresmo'dan yanaerkeklerde favorim hatta gönlümden geçen tek kişi marat safin idi..uzun bi aradan sonra onu çeyrek finalde izlemek müthişti..fakat şu sıralarda davidenko ile çeyrek final oynayan tommy haas'a yenildiroddick ile federer oynara bence finali..fakat roddick'in işi baya zor olur..dün geceki hewitt maçındaki gibi oynarsa bence sonucun bilinirliğini biras olsun bilinmez yapar....go mauresmo
    jelena jankoviç ve m.youzhy şampiyon olsun isterim ama tabi bu baya zor

• quote:

jelena jankoviç ve m.youzhy şampiyon olsun isterim ama tabi bu baya zor

Alıntıları Göster
    elif1907 senin mauresmo elendi

• quote:

Alıntıları Göster
    hemde maria eledi..valla 1ve 3.setlerde sildi süpürdü resmen....
    inşallah final maçı akşam saatlerinde oynanır da maria yı siyah kıyafeti ile bir kez daha izlerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

hemde maria eledi..valla 1ve 3.setlerde sildi süpürdü resmen....
    inşallah final maçı akşam saatlerinde oynanır da maria yı siyah kıyafeti ile bir kez daha izlerim..

Alıntıları Göster
    ya bişey sorucam hangi kanallardan izliyorsunuz??? yani eurosport hariç varmı?? çünkü bende eurosport un frekansı değişti ben yapmayı bilmiom.başka bi kanal veriomu????

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

nasıl ağladım varyaaa.....ama bu gece 03.00 itibariyle henin-hardenne backhand keriyle kortu dar edecek sharapova'ya...yarında federer-roddick maçı var..çekişmeli geçer umarımşööle saatlerce bi maç izleyelim yaw
    bu arada maçları sadece eurosport verior die biliorum..
    goooooo henin!!!!!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

nasıl ağladım varyaaa.....ama bu gece 03.00 itibariyle henin-hardenne backhand keriyle kortu dar edecek sharapova'ya...yarında federer-roddick maçı var..çekişmeli geçer umarımşööle saatlerce bi maç izleyelim yaw
    bu arada maçları sadece eurosport verior die biliorum..
    goooooo henin!!!!!!!

Alıntıları Göster
    ben sharapova yı tutuyom. erkeklerde roddick

• quote:

ben sharapova yı tutuyom. erkeklerde roddick

Alıntıları Göster
    yahu tuttuğumu kurutuyorumm yaaahenin-hardenne hayatının en kötü maçını oynadı galibabu geceki maç inş güsel geçer,roddick servislerinin muhteşemliği kadar backhand atabilse federer!in işi oldukça zor olur ama...hade bakalım izleyip görücezbu arada us open2a bu kadar az ilgi olması çok üzücü
    .... en büyük marat safinbu gece federer karşısında eski marat safin olacaktıki ah ah..ne güsel olurdu

• quote:

yahu tuttuğumu kurutuyorumm yaaahenin-hardenne hayatının en kötü maçını oynadı galibabu geceki maç inş güsel geçer,roddick servislerinin muhteşemliği kadar backhand atabilse federer!in işi oldukça zor olur ama...hade bakalım izleyip görücezbu arada us open2a bu kadar az ilgi olması çok üzücü
    .... en büyük marat safinbu gece federer karşısında eski marat safin olacaktıki ah ah..ne güsel olurdu

Alıntıları Göster
    ya cnn türk falan nie vermio maçı??

• quote:

ya cnn türk falan nie vermio maçı??

Alıntıları Göster
    Süper maç oluyor, ilk set federerin üstünlüyle geçti ama sonraki iki sette süper mücadele oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro2001

Süper maç oluyor, ilk set federerin üstünlüyle geçti ama sonraki iki sette süper mücadele oluyor...

Alıntıları Göster
    ve roddick herşeyini ortaya koydu ama...şampiyon değişmedi...güsel maçtı özellikle 2-3 seteler inanılmaz zevkliydi..tebrikler federer'e...
  • quote:

ve roddick herşeyini ortaya koydu ama...şampiyon değişmedi...güsel maçtı özellikle 2-3 seteler inanılmaz zevkliydi..tebrikler federer'e...

Alıntıları Göster
    ya bu roddick federerle baş edemeyeceğini kaNıtladı.bence federer i durdurucak birileri varsa onlarda r.nadal - marat safin,nalbandian vede a.murray inşallah seneye onu dağıtırlar.çünkü bu federerden nefret ediyorum.

• quote:

ya bu roddick federerle baş edemeyeceğini kaNıtladı.bence federer i durdurucak birileri varsa onlarda r.nadal - marat safin,nalbandian vede a.murray inşallah seneye onu dağıtırlar.çünkü bu federerden nefret ediyorum.

Alıntıları Göster
    Federer bu gidişle pete sampras ın en fazla grand slam kazanma rekorunuda kırar. şimdiden 9 oldu bile.
    Aşkım Sharapova ve Federer'e tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Federer bu gidişle pete sampras ın en fazla grand slam kazanma rekorunuda kırar. şimdiden 9 oldu bile.
    Aşkım Sharapova ve Federer'e tebrikler

Alıntıları Göster
    sampras kaç tane kazanmış ki??? ben bu federeri hiç sevmiyom ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.