Şimdi Ara

usa ekim ayı markalara ait satış rakamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.motorintelligence.com/m_frameset.html

Arkadaşlar site içinde new vehicle sales linkine tıklarsanız satışlara ulaşırsınız.Amerika'da durum baya kötü ferrari hariçha bu arada adamlarda 1 aylık satış bizim yıllık satışın 2 katı oha diyorum gerçek ten tüketim manyağı bu coniler

• Detaylı tabloya buradan bakabilirsiniz.

Gm toplamda Toyotadan fazla satmış , ancak sadece otomobillerde Toyota GMden fazla satmış

usa ekim ayı markalara ait satış rakamları
  • Benim de bu tabloda dikkatimi çeken audi bmw mercedes arasındaki uçurum oldu.
  • Amerikan otomobil sanayi çökmek üzere, GM'nin 2,5 milyar dolar Borcu var, yılbaşına kadar nakit parası bitecek. ABD Hükümetinin onu kurtarmasını bekliyor. Ford ve Chrysler da da durumlar hiç de içaçıcı değil.
  • kriz kendini çok açık şekilde göstermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Amerikan otomobil sanayi çökmek üzere, GM'nin 2,5 milyar dolar Borcu var, yılbaşına kadar nakit parası bitecek. ABD Hükümetinin onu kurtarmasını bekliyor. Ford ve Chrysler da da durumlar hiç de içaçıcı değil.

İyi arabalar var aslında, neden çöküyor anlamak güç...
  • chrysler zor durumda hyundai jeep kısmını satın alabilir.aslında sorun araçlarda değilde orta sınıfın biraz maddi sıkıntıya girmesinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Amerikan otomobil sanayi çökmek üzere, GM'nin 2,5 milyar dolar Borcu var, yılbaşına kadar nakit parası bitecek. ABD Hükümetinin onu kurtarmasını bekliyor. Ford ve Chrysler da da durumlar hiç de içaçıcı değil.

Kendinden , yaşından beklenecek yorumu yaptın.

Sanki krizin sebebi iyi yada kötü arabaların olup olmaması mı ? ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 11 Kasım 2008; 6:09:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

quote:

Sanki krizin sebebi iyi yada kötü arabaların olup olmaması ...

Ters ters cevap vereceğine otur düşün. Abd krizi 10 yıldırmı var...Gm , Ford ve Mopar kaç yıldır zarar açıklıyor...

• bmw mercedesten epey fazla satmışş
    audi çok geride...

şaşırdım doğrusu...ben merso biraz önde olur diyordum bmw nin..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

quote:

Sanki krizin sebebi iyi yada kötü arabaların olup olmaması mı?...

Ters ters cevap vereceğine otur düşün. Abd krizi 10 yıldırmı var...Gm , Ford ve Mopar kaç yıldır zarar açıklıyor...

Sen otur biraz kitap aç oku . Dünyadan bihaber yaşama .

Jeep fotoğrafları çekip , ben amerikancıyım diyerekten güzel çirkine bağlama istersen olayı .

Senin yaşındayken bende bu şekilde bakıyordum hayata . Ama en azından herkese bilip bilmediğim şeyleri söylemiyordum . Birazcık kafana bu konu takılıyorsa lütfen babanada bir danış .

• Ben neyini okuyayım...Bu adamlar 80'lerde mahfettiler zaten, bu gün toparladılar , tek sorun kriz değil ama bu kadar toparlanmaya böyle olması şaşırtıcı diyorum. Diğer markalardada kar düşüşü var ama bu kadar değil, yani Gm çok büyük şirket olsada yıllardır feci zararlar vs. açıklıyor.

Yaş konusuna gelince, fazla kurcalama istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 11 Kasım 2008; 7:01:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.