Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOK ÖNELİ UYARI: USA PSN hesabımdan aldığım oyunlardan sıkılınca, bu USA PSN hesabımı satarım yada takas yaparım, sonra bir daha USA PSN hesabı alır yeni oyunlar alırım diyorsan, o zaman USA PSN hesabını Plus üyesi yapma, oyunları oynadığın hesabı Plus üyesi yap. Yani, oyunları oynadığın hesap TR PSN hesabıysa, TR PSN hesabın Plus üyesi olsun. Aksi taktirde, USA PSN hesabını satarken, Plus üyeliğin de hesapla birlikte gider ama yok ben hesap falan satmıyorum, arşiv yapıyorum veya PSN kardeşlikle iki kişi ortak alıyoruz dersen. Tabi ki de USA PSN hesabın Plus üyesi olsun.. Çünkü, USA PSN de Plus üyelerine özel ciddi indirimler oluyor.

Yani, PSN hesabı al sat veya takas yapan birisiysen, satacağın bir hesaba, boştan yere PSN Plus üyeliği alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:14:20 >
  • offgamers için adres bölümüne amazondaki gibi usa adresi girmemize gerek var mı yoksa kendi adresimizde oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

offgamers için adres bölümüne amazondaki gibi usa adresi girmemize gerek var mı yoksa kendi adresimizde oluyor mu?

Adrese gerek yok o kadar bakmiyorlar sadece kendi cebinizi kayıt ettirin oraya onay kodu geliyor biraz geç olsa da geliyor.Sonra ödeme seçenekleri geliyor atm kartı da geçiyor dün deneme yaptim izin veriyorlar.Ama paybyme ile alamadım çünkü 3D yok paybyme kartında ininal ile sorunsuz 3D ile aldım.Bu arada aldıkları komisyon 0.98$+0.57$ kart ücreti aliyorlar yani size toplam 1.98$ fazla ödemek kalıyor.Webmoney,cashU'da geçiyor.Ininal ile almak için mastercard'ı seçin isim olarak ininal yazın kendi isminizi yazmayın olmuyor sonra ing bankın 3d secure sistemi gelicek sonrası zaten basit.

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Bu SONY TR'nin soygunculuğu ciddi anlamda rahatsızlık veriyor ama ne yapabiliyoruz; hiçbir şey. Azalsa da emin ol alan yine olacaktır hocam herkes senin benim gibi çift hesapla kullanmıyor. Neyse ki ben de 2 hafta önce yenilemiştim.

Neden çift hesap kullanmıyorlar? Halbuki en fazla 4 dakika da yapılıyor. Üstelik, Türkçe dil destekli oyunlardan ve mevcut hesaplarında ki trophy kariyerlerinden de mahrum kalmayacaklar. PSN kardeşlik yapıyorlarsa da, sadece kardeşlerden bir tanesi, mevcut hesabına veda edecek. Kardeşlik yapmıyorlarsa, zaten böyle bir durumda söz konusu değil. USA hesapdan al - TR hesapdan oyna, Türkçe oyunlarıda bu oynadığın TR hesaptan al. Bitti gitti.

Yani, İngiltere ye para kazandırdığımız TR Playstation Store dan alışveriş yapmak için, hiç bir gerekçe yok. Zaten, TR PSN (UK PSN) Türkiye ye gelmeden önce, hepimiz USA PSN kullanıyorduk. Sadece, özümüze döneceğiz, hepsi bu

1-) PS4 üstünden veya aşağıda ki linkten USA PSN hesabı (account) açmak - en fazla 2 dakika

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/home/games

2-) Bu hesabı PS4' e girip, ana hesap seçmek - en fazla 55 saniye

3-) Sonra mevcut hesabına dönüp, oyunları oradan oynamaya devam etmek - en fazla 5 saniye

4-) Hadi bir de, hazır da (PSN alınmamış) e-posta adresin yok, PSN hesabı açmak için, yeni bir e-posta adresi almak gerekse, oda - en fazla 1 dakika

Toplam: 4 dakika da bu işlem bitiyor. (Bu işlem her seferinde değil, sadece bir kez yapılıyor)

USA PSN hesabına para yüklemek ise, emin olun TR PSN' e para yüklemekten daha hızlı yapılıyor. TR PSN' e para yüklerken, her iki yüklemeden birinde mutlaka, kredi kartı adres hatası, gerçek bilgilerle eşleşme hatası, işlem yapılamadı hatası, psn hata kodu, vs. veriyor. TR PSN' e en iyi ihtimal de bile 5 dakikadan önce para aktarabildiğimi hatırlamıyorum, hatta bazen olmuyordu, ertesi gün bir daha deniyordum. USA PSN' e ise, 5 dakikada 3 tane PSN CARD alıp yükleye bilirim. Yükledim de

Aynen dediğniz gibi Tr PSN 'yi kullanmak için artık bir neden kalmadı.

Tesadüf eseri girdiğim bu konuda sayenizde bilmediğim şeyleri öğrendim. Çift hesap olayını bilmiyordum. Fifa ve Gta'yı yoğunlukta oynayan biriyim. PS3ten kalma TR psn hesabıma GTA oynadım bugüne kadar. Malum ps4 alınca da plusu bu hesaba 2. alışım. Zamdan 1 gün önce tesadüf eseri uzatmıştım 3 ay. Zam gelince de eskiden kullandığım USA Psn hesabım aklıma geldi.

Paylaşımlarınız sayesinde Usa hesabıma artık plus alsam da ps4 üzerinden plus olmayan tr hesabımla da online oynayabileceğimi sayenizde öğrendikten sonra biz oyuncuları kek gibi gören Sony Türkiye ye para kaptırmam. KAldı ki Türkçe oyun mecburiyetim de yok.

3 aylık tr plus dolana kadar fifa 15 'i de US psn den oynarım, sonra US'ye plus alınca da GTA 'ya tr psn den devam ederim..

Çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için dostlar.

• yeni ps4 kullanıcısıyım bu konularda pek bir bilgim yok o yüzden yardımcı olmanızı rica ediyorum, ps4ü alınca tr psn hesabı açtım fakat üyelik almadım
    şimdi kafama takılanlar
    1- tr psn%e üyelik almamış hiç bulaşmamışken direk usa psn hesabı açıp buna plus üyelik, oyunları burdan alıpmı oynamalıyım
    2- bu usa psn hesabımda oyun satın aldığımda tr psn hesabımda bu oyunları oynamak için tr psn plus üyeliğiminde olmasımı gerekiyor
    3- usa psn plus kardeşliği yapmak istediğim bir arkadaşım var oda yeni ps4 alacak ve ilk defa psn hesabı açıcak şimdi ikimiz bir usa psn plus hesabını ortak alabiliyormuyuz
    ortak hesabı almak için ikimizinde hesaplarında paramı olması gerekiyor, bu sorum oyun alırkende yani yarı yarıya ödeme sistemi nasıl gerçekleşiyor
    4- ikimizinde ortak psn plus hesabını kullanıyoruz diyelim satın alınan oyunları ikimizde aynı anda online oynayabiliyormuyuz - veya ikimizinde ayrı usa psn hesapları alıp bunda kardeşlik yapıp oyunları farklı zamanlardamı oynanamız gerekiyor

daha önce bu gibi işlerle hiç uğraşmadığım için fikir verici cevaplar olursa çok sevinirim

@ilker_xxx

• Hocam Bir şey sormak istiyorum, konu dışı belki ama sayende bir çok şey öğrendik, bildiğini düşünüyorum bunu da.

Şimdi Benim Plus üyelikli TR psn'im var.

Aynı zamanda USA psn'ime bahsettiğin metodlarla oyun alacağım.

Başka bir arkadaşımla oyun takaslamak istiyoruz, daha doğrusu o benim sahip olduğum oyunları oynayabilsin, ben de onunkileri.

Şimdi o benim USA psn'imi secondary mi kaydedecek, yoksa primary'mi ? Aynı şekilde ben onunkini nasıl kaydececeğim ?

Umarım karışık olmamıştır sorum.

Teşekkür Ederim.
  • İndirelecek oyunlar hangi hesaptaysa o hesap ana hesap olmalıdır. Yani sen onunkileri o seninkileri kullanacaksa birbirinizin hesaplarını kendi konsollarınızda ana hesap yapmalısınız. O senin hesabını , sen onun hesabını ana hesap yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür Ederim Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

İndirelecek oyunlar hangi hesaptaysa o hesap ana hesap olmalıdır. Yani sen onunkileri o seninkileri kullanacaksa birbirinizin hesaplarını kendi konsollarınızda ana hesap yapmalısınız. O senin hesabını , sen onun hesabını ana hesap yap.

Oyunları indirdikten sonra kendi hesabımızı ana hesap yaparsak oynamaya devam edebiliriz değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba çok yararlı bir konu olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler. Size bir sorum var. Ben de tr psn hesap ve plus var ve kutulu fifa 15 var ve ben gta v çıkınca us store'dan almak istiyorum. Konudaki bilgilere göre bir tane us hesap açtım. Şimdi bu hesaptan aldığım gta v'i tr hesapta oynamak için ne yapmam gerekiyor? Ps4 açılınca gelen ekrandan yeni kullanıcıya mı basmalıyım? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Büyük adamsın :-)

Türkiye de ki bütün, teknoloji, oyun forumlarında, twitter ve facebook hesaplarında, bu konu konuşuyor. DH ye acayip üye ve trafik kazandırdım. Bu kadar ilgi göreceğini hiç beklemiyordum. Türkiye de büyük bir ihtiyaçmış, headshot gibi bir şey oldu.

Oyun konsoluna gönül vermiş arkadaşların işini görsün, onlar mutlu olsun, yeter bana

Türkiye de ki aşırı yüksek fiyatlar yüzünden, konsollarından soğumasınlar. Her şeyin bir çözümü var, morallerini bozmasınlar. İşi bilen, yıllardır USA PS Store' u kullanıyor zaten ama bu işten anlamayan sayısı çok daha fazlaydı. Artık, Türkiye de ki konsol oyuncuları, bu konu sayesinde derinlemesine bilgiye sahip oldular. Bundan sonra hangi Playstation Store dan alışveriş yapacaklarına, karar verip vermemek onların elinde

-PSN kardeşlik (ortaklık) yapanlar ise hiç düşünmesinler zaten, kardeşlerden biri USA PSN, diğer ise TR PSN olsun. Her iki hesaptan da alınan oyunlar ortak kullanılabiliyor.

-Kardeşlik yapmayanda, her iki hesaptan alınan oyunları oynayabilir. USA PSN hesabını ana hesap yapıp, TR PSN hesabından oynamaya devam eder. Böylece her iki hesaptan da aldığı oyunları oynar.

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, Amerika PSN' e geçin rahat edin. TR PSN de kalıp da İngiltereyi zengin etmeye gerek yok.

hocam eline saglik , tek tek yazmissin ...

sana iki sorum var bir zahmet, US psn plus, aylik USD 10, 23 tl eder, burada TR ise 20 tl, dolarin ziplamsindan sonra US den psn plus almak pek cazip gelmiyor. zaten bir yerde okudum sony tr ile birlikte birkac ulkede fiyat artimiina gitmis, sanirim hepsini USD ye karsi ayarladi.

soruma gelince, bende iki hesap var TR vs US, simdi ben psn plus TR hesabindan alsam, daha sonra oyunlari digital olarak US den alsam her iki hesapta da oynarim degil mi? oyunlara baktim fiyatlar ucurum, 49 dolara oyun var, burada 179 tl psn store da .

• USA psn aldım ps4'e tanımladım. Tr psn alırken farklı e mail kullanmak gerekiyor değil mi? Farklı bir ID falan alıp onu ikinci hesap olarak tanımlayacağım. Bu arada plus kampanyası ve oyun indirimleri gelir diye de Black Friday'i bekleme kararı aldım.
  • Beyler ps4de iki hesabım tanımlı birisi us. Us olana 2 haftalık gold aldım.o goldla diğer hesaplada yararlanmam gerekiyor ama diğer hesapla mağazadaki aylık free oyuna gelince (join plus ) diyor dememesi lazım değil mi?

• @ilker_xxx

Öncelikle detaylı anlatımın için teşekkür ederim. Ps4 alalı 1 yıl olacak nerdeyse ve sürekli kutulu oyun aldım/takasladım ama artık seninde belirttiğin üzere başedilebilecek gibi değil. Tabiri caizse gerek Sony TR gerekse spotçular önüne geleni düdüklemek için hazır bekliyorlar. Yazını okuduktan sonra dün kendime bir US psn hesabı açtım ve şuan elimdeki tüm kutulu oyunları satıp, yeni açtığım bu hesap üzerinden alışveriş yapıyor olacağım.

Belirttiğin kardeşlik yollarında daimi olan bana en çok uyan bu yüzden güvenilir ve oyun kültürü '' Fifa '' dan ibaret olmayan bir kardeş arıyorum. Konuyu okuyup, görüp benim gibi bir arayışta olanlar bana ulaşabilirler mi PM üzerinden yada İlker senin tavsiye edebileceğin varmıdır bir ps4 sahibi ?
  •  USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU]

hazırlanın beyler cuma günü yıllık çekicez :D
    bu black friday, her cumamı geliyo?
  • Off gamer amazonla uğraşmaktan daha kolay ve 1 dolar komisyon alıyor sadece ve paypal destekli

• Wallmart tan bende alamadım ama offgamerdan aldım
  • Ben bu olayı hala tam olarak anlayamadım. Şimdi benim TR PSN Plus üyeliğim var. Yeni bir hesap USA PSN hesabı açıyorum ve Primary olarak kalıyor (çünkü ben öyle olmasını istiyorum.)

NBA, GTA, Shadow of Mordor vs. oyunları US PSN'den
    Türkçe çıkan Drive Club vs. oyunları da ya TR PSN'den ya da kutulu almayı planlıyorum

Sorum şu: Bu şartlar altında illegal bir iş yapmış olur muyum? Ban yer miyim?

Bir de US PSN'den aldığım atıyorum NBA 2K15'i TR Plus hesabımdan online oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanerten

Ben bu olayı hala tam olarak anlayamadım. Şimdi benim TR PSN Plus üyeliğim var. Yeni bir hesap USA PSN hesabı açıyorum ve Primary olarak kalıyor (çünkü ben öyle olmasını istiyorum.)

Türkçe çıkan Drive Club vs. oyunları da ya TR PSN'den ya da kutulu almayı planlıyorum

Bir de US PSN'den aldığım atıyorum NBA 2K15'i TR Plus hesabımdan online oynayabilir miyim?

Forumun neredeyse çoğu böyle yapıyor. Ban yeme ihtimalin 0

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanerten

Ben bu olayı hala tam olarak anlayamadım. Şimdi benim TR PSN Plus üyeliğim var. Yeni bir hesap USA PSN hesabı açıyorum ve Primary olarak kalıyor (çünkü ben öyle olmasını istiyorum.)

Ban yemezsin. NBA oynarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.