Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar usa psn den alacağımız oyunların hiçbirinde türkçe dil desteği olmayacak değil mi? fiyatların avantajlı olması çok iyi fakat dil desteği olmuyorsa bu ing.bilmeyen oyuncular için usa psnin biraz albenisini kaçırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@FKASYALI

arkadaşlar usa psn den alacağımız oyunların hiçbirinde türkçe dil desteği olmayacak değil mi? fiyatların avantajlı olması çok iyi fakat dil desteği olmuyorsa bu ing.bilmeyen oyuncular için usa psnin biraz albenisini kaçırıyor

Türkçe oyunları TR PS Store dan almanıza engel bir durum yok, zaten Sony stüdyolarından çıkan oyunlar dışında Türkçe oyun yok, sadece PES var. Oda mühim değil, futbol denen spor, topu topu 20 kelimeden oluşuyor zaten. Demek istediğim. Türkçe dil destekli oyunları TR PS Store dan, geriye kalan bütün oyunları USA PS Store dan 3 te 1 fiyatına alabilirsiniz. Sony stüdyolarından çıkan oyunların online modlarını oynamıyorsanız, single modu için, fiyatı düşünce kutulu olarak da alabilirsiniz. İşiniz bitince de satarsınız.

USA Playstation Store dan alışveriş yapmak kesinlikle, Türkçe dil destekli oyunlardan mahrum kalmak anlamına gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: otutsar

hocam eline saglik , tek tek yazmissin ...

sana iki sorum var bir zahmet, US psn plus, aylik USD 10, 23 tl eder, burada TR ise 20 tl, dolarin ziplamsindan sonra US den psn plus almak pek cazip gelmiyor. zaten bir yerde okudum sony tr ile birlikte birkac ulkede fiyat artimiina gitmis, sanirim hepsini USD ye karsi ayarladi.

soruma gelince, bende iki hesap var TR vs US, simdi ben psn plus TR hesabindan alsam, daha sonra oyunlari digital olarak US den alsam her iki hesapta da oynarim degil mi? oyunlara baktim fiyatlar ucurum, 49 dolara oyun var, burada 179 tl psn store da .

Teşekkür ederim, ben sizler için yazıyorum. Sizler faydalanın, cebinizden fazla para çıkmasın diye yazıyorum. Benim yazdığım yöntemlerle, orta halli bir PS4 oyuncusu, PS4' ün 8 yıllık ömrü boyunca, oyunlara 2000-3000TL daha az harcar. Her ay bir oyun alan adam daha da çok tasarruf eder.

Şimdi hocam, sen öyle bir şey yazmışsın ki, senin yazdığın cümleyi, kelime oyunu yapan pazarlamacılar dahi yazmaz. Yav, sen PS4' ün ile 1 ay online oyun oynayıp, bir daha hayatın boyunca online oyun oynamayacak mısın? Yani TR PSN' a 20TL verince iş bitecek mi? Bu mudur yani?

Senin mantığına göre, TR PSN Plus üyeliği Aylık 20TL den yılda 240TL ediyor. USA PSN Plus üyeliği yıllık $60 dan 135TL yapıyor. Eee hani TR PSN Plus üyeliği daha ucuzdu? USA PSN Plus üyeliği neredeyse yarı yarıya daha ucuz. Hani nerede TR PSN Plus üyeliğinin ucuzluğu?

Hocam lütfen, insanlara bir daha, TR Playstation Store (UK Playstation Store) dan alışverişe yönlendirecek açıklamalarda bulunma? TR Playstation Store' a elini veren kolunu kaptırıyor.

Saygılar.

ya kardes, sen yanlis anladin heralde, ben niye milleti daha kotu olana yonlendireyim, psn store calisani degilim birsey degilim...

ben nacizane sana soru sordum, bu arada pazarlamaci agzi falan da kullanmadim, psn store turkiyede yillik 149 tl, amerikada senin dedigine gore usd 60, o da eder 135 tl (senin yazdigin) , asil elmayi (aylik ucret) armut (yillik ucret) ile kiyaslayan sensin : ) isteyen istedigi yerden alsin plus uyeligini, arasi 15 tl iste. atla deve degil ayda 1 tl eder fark.

ama oyun kismi senin dedigin gibi, fiyatlarda fark var. yine sorayim sordum cevap alamadim, us hesabindan satin alinan oyun tr de calisiyor degil mi? bf hardline almayi dusunuyorum da

• Çalışıyor.
  • Dolar da çok yükselmiş arkadaş bu nedir ya dolar dediğin 1.60 1.70 civarıdır 2.27 dolar nedir sinirlendim gece gece
  • bugragursoy B kullanıcısına yanıt
    Yagmur yagsa etkileniyor dereceye geldi malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilker bu arada bi daimi kardes buldum forumdan Ali abi olmadi maleaef adamin agzi yanmis bi kere:) dun aksam yonlendirdigin gibi birbirimizin makinelerinde hesaplarimizi ana hesap yaptik ama sonrasinda benim cihaz enteresan sekilde kapanmaz oldu, guvenli modda acildi vs.. sonra kardesim kendi hesabi uzerinden ornegin benim indirdigim trials fusion u goremedi.. onun plus i yok benimkini kullanabiliyor olmasi gerekirdi o da olmadi gibi..ne olabilir sorun sence ? Ben farkli bir hesaptan secondry mordor oynuyorum etkisi olurmu dersin ?

• 15 dolar hediye ne zamana kadardı? ana hesap tr sec hesap usa iken spotçulardan türkçe oyun alırsam ve ona dlc almak istersem ana hesaptan dlc alırsam usa hesaptan dlc ile oynayabilir miyim? (Region lock var alinmiyor heraldr us den)

Tr hesap arkadasimin usa benim. Ve bu alınan dlc ortak oynanabilir mi ikimzde de oyun kutulu olucak dlc ler ayrı. Son olarak kutulu tr destekleyen bir oyun aldığımda türkçe seçme konusunda sıkıntı yaşar mıyım hesap us oldugundan?

• quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Ilker bu arada bi daimi kardes buldum forumdan Ali abi olmadi maleaef adamin agzi yanmis bi kere:) dun aksam yonlendirdigin gibi birbirimizin makinelerinde hesaplarimizi ana hesap yaptik ama sonrasinda benim cihaz enteresan sekilde kapanmaz oldu, guvenli modda acildi vs.. sonra kardesim kendi hesabi uzerinden ornegin benim indirdigim trials fusion u goremedi.. onun plus i yok benimkini kullanabiliyor olmasi gerekirdi o da olmadi gibi..ne olabilir sorun sence ? Ben farkli bir hesaptan secondry mordor oynuyorum etkisi olurmu dersin ?

1-) PS4 ün işletim sistemi ve PSN henüz stabiliteyi yakalayamadı. Ondan olmasa, başka şeyden kilitlenirdi. Kilitleneceği varmış, güvenli moddan kurtar yapınca düzeldiyse sorun yok, bir daha kolay kolay kilitlenmez. Kilitlenme olayının psn kardeşlik yapmakla alakası yok, kardeşlik yapmayanların makinesi de kilitlenebiliyor. Kapatıp açınca ve kurtarma yapınca düzeliyor.

2-) PSN kardeşin, senin plus hesabından indirdiğin oyunu kendi hesabından görebilmesi için, senin plus hesabından psn store' a girip, library (kütüphane) bölümünden kendi PS4' üne, o plus oyununu indirmesi lazım. Sonra kendi hesabından oynayabilir. Tabi senin hesabının, onun PS4' ün de ana hesap olarak tanımlı olduğunu varsayıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: game07

15 dolar hediye ne zamana kadardı? ana hesap tr sec hesap usa iken spotçulardan türkçe oyun alırsam ve ona dlc almak istersem ana hesaptan dlc alırsam usa hesaptan dlc ile oynayabilir miyim? (Region lock var alinmiyor heraldr us den)

Tr hesap arkadasimin usa benim. Ve bu alınan dlc ortak oynanabilir mi ikimzde de oyun kutulu olucak dlc ler ayrı. Son olarak kutulu tr destekleyen bir oyun aldığımda türkçe seçme konusunda sıkıntı yaşar mıyım hesap us oldugundan?

1-) Kampanya ile ilgili tarihler şu şekilde
    -28 Ekim son gün, bu tarihe kadar $100 veya üstü harcama yaparsanız hak kazanıyorsunuz.
    -7 Kasım dan sonra $15 geri ödeme redeem code olarak gönderilecek.
    -5 Aralık tarihine kadar da bu $15' ı harcamanız gerekiyor, aksi taktirde silinecek.

2-) Türkiye de satılan kutulu oyunlar 2.bölge ve 2.bölge bir oyuna DLC alırken yine 2.bölge oyun satan bir PSN Store dan almanız gerekiyor. 2.bölge oyun satan PSN Store lar ise TR PS Store ve Avrupa da her hangi bir ülkenin PS Store'u oluyor.

3-) Oyunu ve DLC' yi aynı bölge aldıktan sonra, hangi hesaptan oynadığınızın bir önemi yok, Türkiye den alınmış kutulu bir oyuna, TR PSN hesabınızdan DLC alıp, daha sonra hem oyunu hem DLC yi USA PSN hesabınızdan oynayabilirsiniz. Tabi DLC' nin alındığı TR PSN hesabını ana hesap yapmanız gerekiyor.

4-) Tabi ki de ortak oynayabilirsiniz. PSN kardeşliğin mantığı bu zaten, ister oyun olsun, ister DLC, iki kardeş de kendi PS4' ün de oynayabilir. Arkadaşınızın TR hesabı, sizin PS4' ünüz de ana hesap olduğu sürece, bu hesaptan alınan her oyunu, her DLC yi, siz USA hesabınızdan oynayabilirsiniz. Bu konuda bölge ayrımı diye bir şey yok. Yani, Türkiye den alınan, 2. bölge kutulu oyun, USA PSN hesabında çalışmaz diye bir şey yok, çalışır. TR PSN' in daha 3-5 yıllık mazisi var. Önceden, Türkiye de ki bütün Playstation oyuncuları, USA PSN kullanıyorduk zaten, destek olalım diye TR PSN (özünde UK PSN) geçtik, geçmez olaydık.

Sen şimdi, Türkiye den kutulu aldığın bir oyuna, arkadaşının TR hesabından alınan DLC ile birilikte, USA hesabından çatır çatır oynarsın. Yani, oyun oynamak için bir hesap ayrımı yok, her oyun ve her DLC, her hesapta çalışır.. Sadece, oyuna DLC alınacaksa, oyunla aynı bölge olmalı, 1.bölgeden alınan bir oyun ile, 2. bölge den alınan bir DLC çalışmaz yada 2.bölgeden alınan bir oyun ile 1.bölgeden alınan bir DLC çalışmaz. Oyun ile DLC aynı bölgeden alındığı sürece, USA PSN hesabı da dahil, bütün hesaplar üzerinden oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:19:07 >

• offgamers'a devam

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU]
  • Yürü be, helal valla

Yalnız, parayı harcamak için Black Friday' i bekle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Yürü be, helal valla

Yalnız, parayı harcamak için Black Friday' i bekle derim.

Daha almicam herhâlde 5 oyun pre order yaptim yeter bana bu black friday sadece anazona özel değil miydi bu sitede de indirim olur mu

• arkadaşlar usa psn plus ta şuan 1 senelik yaptık dielim ve olası bi black friday PSN PLUS indirimi olursa o 1 seneliğin üstüne tekrar 1 senelik üyelik falan alıp uzatabiliyormuyuz?
  • Amazon' a özel bir durum yok, ABD sınırları içinde faaliyet gösteren bütün şirketler Black Friday de indirim yapar.

@HASBIHAL

Evet uzatabiliyorsun. Zaten aldıktan sonra, PSN Plus alma seçeneğine tekrar geldi mi, sadece "uzat" seçeneği gözüküyor. Uzattığın zaman, eskisi bittiği gün, yenisi başlıyor. Black Friday de PSN Plus indirimi olursa, bende uzatacağım.

@Uğur1912
  • Konu çok iyi olmuş valla çok Sağolun bende plus üyeliğimi us psn den yaptım amazondan satın alarak hemde satın aldığım anda hiç beklemeden aynı ekranda redeem cod çıktı artık oyun indirimlerini bekleyecem ne zaman olur black friday günleri ?
  • Amazon benden Fax istiyor, sürekli bu hatayı alıyorum, sebebi ne olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Konu çok iyi olmuş valla çok Sağolun bende plus üyeliğimi us psn den yaptım amazondan satın alarak hemde satın aldığım anda hiç beklemeden aynı ekranda redeem cod çıktı artık oyun indirimlerini bekleyecem ne zaman olur black friday günleri ?

kasımın 25'i falan olması gerek.yılda bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

Amazon benden Fax istiyor, sürekli bu hatayı alıyorum, sebebi ne olabilir.

Neyin faxını istiyorlar kartın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Kart ve adres bilgilerinim kartını istiyorlar, bende siparişi iptal ettim(daha doğrusu onlar iptal ettiler, ben yenilemedim) paypal ile anında alışveriş yapabileceğim başka siteler var mı? Telefon istemezlerse çok daha iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Kart ve adres bilgilerinim kartını istiyorlar, bende siparişi iptal ettim(daha doğrusu onlar iptal ettiler, ben yenilemedim) paypal ile anında alışveriş yapabileceğim başka siteler var mı? Telefon istemezlerse çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanın yalnız bu sitede isteyebilir bendne ilk alışverişimde istemişlerdi ama öle fax'a gerek yok resmini çekip yükleyin zaten sonra hiç sormuyorlar.Site 1-2$ komisyon alıyor yalnız onun dışında çok hızlı ve güvenilir bir site aldığım kodlar

http://www.offgamers.com

Ödeme seçenekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 19 Ekim 2014; 12:25:44 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.