Şimdi Ara

usa psn mi türkiye psn mi(muhtemelen plus olacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps4 almak istiyorum bu yıl içinde
    oyunların pahalı olması sebebiyle psn+ hesabı alıcam
    çok beğendiğim oyunları kutulu ikici el gbibi alırım
    ücretsizler psnden

sorum şu genel olarak psnden beleş olanları indirmeyi ve bolca online oynamayı düşünüyorum

usa mı türkiye mi
    hem fiyat açısından hem bölgeye özel içerikler hemde sıkıntısızlık

hangisi daha iyi olur

• usa iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

usa iyidir.

USA'nın ne avantajı var peki
  • oyun alacağım diyorsan usa çünkü tr de 200-250 tl olan oyun orada 50$ :)
  • cevaplar için teşekkürler

peki usa psn alınca oraların sunucularına mı bağlanıyoruz yoksa bulunduğumuz yere en yakın olan sunuculara mı?
    türkiye psni olan kişilerle arkadaş olmada sıkıntı çıkıyor mu?
    türkçe oyunlara falan usa da olsam erişebiliyor muyum yani last uf us usa psnden alınmış olsa türkçe olur mu?
  • Bir soru daha
    Ben ps4e alsam ayni zamanda ps3u olan bir kisiyle ortaklik yapsam
    O ps3 oyunlarni ben ps4 oyunlarini indirsem
    Ayni anda oyun oynayabilir miyiz online olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun alırken us psn çok daha hesaplı.

Ama sorun disk oyunlarda çıkıyor, o da şöyle.

Oyunun bölgesi ile kullanılan psn in bölgesi aynı değilse dlc alınamıyor yada kullanılamıyor.

Örneğin oyun avupra fakat kullandığınız psn us ise, o oyunun dlclerini avrupa store dan almak gerekiyor.

Eğer benim gibi uzun yıllardır US psn iniz varsa başka bir psn e geçmemek için oyunları hep 1. bölge aramak zorunda kalıyorsunuz. İkinci bölge alırsanız oyunu bu durumda da us psn den aldığınız dlc çalışmıyor oyunda.

Eğer yanlış bilmiyorsam ikinci bir psn açıp dlc yi ordan alsanız dahi, us psn ile giriş yaptığınızda o dlc yi kullanamıyorsunuz, illaki avrupa(yada TR psn hangisini seçtiyseniz) psn ile giriş yapmanız gerekiyor dlc yi kullanmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler

açıkçası hangisini alsam diye iyice karıştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih069

cevap için teşekkürler

açıkçası hangisini alsam diye iyice karıştırdım

Valla ben de farklı durumda değilim, bazen esiyor, us hesabı bırakıp tr ye geçeyim diyorum fakat aldığım oyunlar dünyanın parası, destiny i de tr den alırsam 300 lira da öyle zarar olacak, bu iş bana bir dünya paraya mal olacak, o zaman vazgeçip kaldığım yerden devam ediyorum, şöyle rahatlıkla 1. bölge oyun alabileceğim bir yer bulsam iş bitecek benim için de.

Play Asia var ama bazen 1. bölge oyunlar çok geç geliyor oraya.

Gamespot var fakat o da normal posta ile 50 dolar posta parası istiyor, denizamerikada kullansam kredi kartında sorun çıkarıyor, bakalım innial ile bir deneyeceğim.
  • şöyle dusundum
    us psn acıp plus yapmak
    bide türkiye normal hesabı secondry yapmak

en iyisi bu olcak heralde
  • Ben de ps4 siparişi verdiğim şu günlerde bu konuya epeyce kafa yordum ve aynı sonuca vardım. Us psn alınır ve plus yapılır. Oyunlar hep tr psn den oynanır ve trophy, arkadaş ortamı vs oradan sağlanır. Psn satın almaları vs tamamen us psn üzerinden devam eder. 2. Bölge disk oyun alınırsa da zaten tr psn üzerinden oynanacağı için sorun yaratmaz. Dlc gerekirse diskli oyunlar için tr psn kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 7 Ağustos 2014; 16:22:02 >
  • Usa kesinlikle Amazon.com dan psn card alarak plus uyeligi satin alabilirsiniz
  • US hesaptan alınan oyunlar türkçe olmaz haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hesabım TR. Ps3'de plus oyunları farklı veriliyordu ve TR daha iyiydi. O zamandan kalma TR kaldı ama pişman değilim. Bence US almaya gerek yok.
  • cevaplar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.