Şimdi Ara

Usain Bolt Galatasaraya gelecek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbolcu olmak istediğini her fırsatta dile getiren Usain Bolt, Galatasaray’ın da gündemine girdi.Galatasarayın reklam amaçlı oyuncuyu transfer etmek istediği söylentileri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeteneği de varsa hocam dk 70 den sonra falan oyuna atılabilir . boyuda uzun . kopardigimiz maçlarda sokariz oyuna . cidden marka değeri artar

• Bu zenci oyuncu olayını biraz fazla abarttı bizimkiler.

• Usain Bolt Galatasaraya gelecek mi
  • ben ne hayal ettiysem başıma geldi. Podolski filan. Bi arada boltu önce futbolcu olarak sonra gs li olarak hayal ettim. sonra kendisi açıkladı futbolcu olmak istiyorum diye. sanki geçen senelerde filan futbol oynamaya başladı dıye duymuştum. emin olun ben kucukken adnan polatı hayal etmiştim başkanlıkta adam ertesi sene başkan oldu. bolt da gelecek rahat olun.
  • Bolt gelemez çünkü kurala göre yurtdışında en bir takımda oynamış olması lazım. Zaten fikir iptal oldu bu yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına Curry ve Nadalı da alalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omam bıyık da gelmeli.
  • Resul Balay ve Urfalı abdi de gelirse bu iş tamamdır.

• Ama arkadaşlar bu adam 100 metreyi 9 saniye de koşuyor. Rakip ceza alanı altmış metre.

Kimde futbol oynarsa oynasın izlerim. Önüne atılan her pası koşarak alır.

Şimdi sabri olmalıidi zaten adam her topu yirmi metre ileri atıyordu. Tam aranan pasör :)

• Dortmund'da oynayacak kendileri.

• Valla alan süper reklam yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bolt gelemez çünkü kurala göre yurtdışında en bir takımda oynamış olması lazım. Zaten fikir iptal oldu bu yüzden.

Türkiyede alt yaş gruplarında oynaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

ben ne hayal ettiysem başıma geldi. Podolski filan. Bi arada boltu önce futbolcu olarak sonra gs li olarak hayal ettim. sonra kendisi açıkladı futbolcu olmak istiyorum diye. sanki geçen senelerde filan futbol oynamaya başladı dıye duymuştum. emin olun ben kucukken adnan polatı hayal etmiştim başkanlıkta adam ertesi sene başkan oldu. bolt da gelecek rahat olun.

Kardeşim beni de sayısal dan para çıkmış olarak hayal etsen de yarın sayısal oynasam ?

• Asgari ücret+full akbil sinanın yerine başlasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.