Şimdi Ara

Uşak'ta Üniversite Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #Uşak Üniversitesi Bölüm # Yeni Medya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba Bu sene üniversite sınavına girdim sözelden 250 bin sıralama yaptım ve bu puan ile Uşak yeni medya bölümüne gitmek istiyorum aranızda uşak'da okuyan var mı üniversite olarak nasıl şehir olarak nasıl ve bölüm olarak nasıl düşüncelerinizi alabilir miyim 4 senemi bereketli bir şekilde geçirmek istiyorum üniversitenin yanında kendime yabancı dil ve yazılım programı Dili katmak istiyorum
    şehrin çok küçük olduğunu söylüyorlar sosyalleşmenin çok zor olduğunu söylüyorlar kafamda çok fazla soru var cevaplayabilir misiniz Çok teşekkür ediyorum İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğu Anadolu şehirlerinden hiç bir farkı yok.Ege bölgesinde bulunuyor diye gelişmiş şehir olduğu algısına kapılırsan çok büyük yanılgıya kapılırsın.Uşak köyden hallice gelişmemiş bir şehir.İsmet Paşa adında bir tane caddesi var.O caddede bütün işlerini halletmek zorundasın.Cafeler harici sosyalleşeceğin, öğrenci aktiviteleri yapabileceğin yer yok.Her şeyin ötesinde şehrin köy kadar olmasına rağmen bu kadar pahalı olması insanı şaşırtıyor.Bence şehrin geçim zorluğu yaşayan köy kurnazı vahşi yerlileri öğrencileri velinimet görüp el üstünde tutacaklarına yolma peşinde koşturmaları pahalılığın sebebi.Uşağı yazmadan önce değil iki, yirmi kere düşünsen yeridir.Ek olarak İzmir'e yakın olması Ege de bulunması falan öğrenci profilinin yüksek olduğu görünümünü vermesin yerlerde sürünüyor.Bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimesftw -- 27 Temmuz 2019; 21:26:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.