USB 1 GB format attım 15,7 GB oldu ama bir şey aktaramıyorum bir kaç MB yüklüyor sonra yüklemeyi kesiyor. nasıl tekrardan 1 gb boyutuna indirebilirim
Denediğim şeyler : ---------------------- 1- Biçimlendir komutunu kullanarak fat 32 şeklinde biçimlendirdim olmadı 2- Yönetim bölümünde biçimlendirme seçeneğini kullandım olmadı 3- sağ tıklayıp özelliklerden bozuk bölümleri onar dedim yine olmadı 4- başlat - çalıştırdan CMD yazıp dos ortamında biçimlendirdim olmadı 5- Hp nin usb formatlama programını kullandım olmadı
acaba başka neler kullana bilirim eski haline getirmek için.
Bu hocanın hikayesine dönmüş. Kazan doğurdu, 15GB oldu !
Belleğinizi gittigidiyordan mı aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay
başka bir pc de dene bakalım aynı şeyi yapacak mı ...
quote:
Orijinalden alıntı: Senzioly
başka bir pc de dene bakalım aynı şeyi yapacak mı ...
Alıntıları Göster
Büyük ihtimal o sahte çin malıdır. Gittigidiyorda çok var bunlardan. Eski haline getirme olasılığın zor gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-M
Büyük ihtimal o sahte çin malıdır. Gittigidiyorda çok var bunlardan. Eski haline getirme olasılığın zor gibi.
Alıntıları Göster
boşver yaw. burda başka birinede yazdım. 1gblık belleği, 15,7gb olarak sat; kar et. Sonra o parayla 6 tane 1 gb lık bellek al:D
quote:
Orijinalden alıntı: Vega_dj
boşver yaw. burda başka birinede yazdım. 1gblık belleği, 15,7gb olarak sat; kar et. Sonra o parayla 6 tane 1 gb lık bellek al:D
Alıntıları Göster
Format attıkça kapasitesi düşeni gördümde, seninki gibi kapasitesi artanı ilk kez görüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: iagartan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bende benim 2 Gblığa atsam acep 30 Gb olur mu ki
quote:
Orijinalden alıntı: hasan_hzl
Bende benim 2 Gblığa atsam acep 30 Gb olur mu ki
Alıntıları Göster
Arkadaşın başına kötü birşey gelmiş ama siz pişkinler burda onunla dalga geçiyorsunuz. Adam sizden yardım istiyor. Cevap verebilecekseniz yazın. Cevabı bilmiyorsanız susunki millet sizi adam sansın...
quote:
Orijinalden alıntı: BLoWeR
Arkadaşın başına kötü birşey gelmiş ama siz pişkinler burda onunla dalga geçiyorsunuz. Adam sizden yardım istiyor. Cevap verebilecekseniz yazın. Cevabı bilmiyorsanız susunki millet sizi adam sansın...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR
Sen de sussan iyi olur..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR
Sen de sussan iyi olur..
Alıntıları Göster
USB Memory Stick'in yanında orijinal CD'si var mı? Varsa bir de onu kullanarak format atmayı deneyin. Umarım düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: munans
USB Memory Stick'in yanında orijinal CD'si var mı? Varsa bir de onu kullanarak format atmayı deneyin. Umarım düzelir.
Alıntıları Göster
bu bellekten değil windowstan kaynaklanıyor. benim laptopda 100 gb hdd var. ikinci xp kurmak için disk bölümlemesi yapmıştım. boyutu küçük gelince sildim tekrar bölümledim. 127 gb oldu. aynı olayı 2 defa denedim. tekrar bölüm sildikçe boyut arttı. 163 gb oldu ve bıraktım. restart attım düzeldi. sorun windows disk managementın anlık sapıtmasından kaynaklanıyor. bill amcanın şakaları bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
bu bellekten değil windowstan kaynaklanıyor. benim laptopda 100 gb hdd var. ikinci xp kurmak için disk bölümlemesi yapmıştım. boyutu küçük gelince sildim tekrar bölümledim. 127 gb oldu. aynı olayı 2 defa denedim. tekrar bölüm sildikçe boyut arttı. 163 gb oldu ve bıraktım. restart attım düzeldi. sorun windows disk managementın anlık sapıtmasından kaynaklanıyor. bill amcanın şakaları bunlar.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim Sorun 15,7 GB görünmesi değil. Bir kaç MB bir şey yüklüyorum bir kaç saat sonra bilgisayara taktığımda usb biçimlendirmek için uyarı çıkıyor. Başka Windows ve bilgisayarlarda yeniden biçimlendirdim. olmadı. Ayrıca ürününün CD si yok ve ürünü internetten almadım yeni falan da değil.
quote:
Orijinalden alıntı: savasci78
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim Sorun 15,7 GB görünmesi değil. Bir kaç MB bir şey yüklüyorum bir kaç saat sonra bilgisayara taktığımda usb biçimlendirmek için uyarı çıkıyor. Başka Windows ve bilgisayarlarda yeniden biçimlendirdim. olmadı. Ayrıca ürününün CD si yok ve ürünü internetten almadım yeni falan da değil.
Alıntıları Göster
valla iyi iş dur bende format atıyım :)
quote:
Orijinalden alıntı: konxriz
valla iyi iş dur bende format atıyım :)
Alıntıları Göster
çin malı gibi
bozulmus o flashdisk yapacagın bisi yok...garantisi de yokmus eh en fazla bi bardak su içersin ustune... sonra gider yeni bi tane 1gb lik flash disk alırsın...
quote:
Orijinalden alıntı: erco35coast
bozulmus o flashdisk yapacagın bisi yok...garantisi de yokmus eh en fazla bi bardak su içersin ustune... sonra gider yeni bi tane 1gb lik flash disk alırsın...
BAŞKA BİLGİSAYARDA DENEDİNMİ
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
valla benimde aklıma ilk o fıkra geldi
quote:
quote:
ewet
quote:
Orijinalden alıntı: DeseRtEagle™
quote:
ewet
Alıntıları Göster
bana mailini yolla sana flash disk e low level format programi yollayayim. onunla formatlarsin. 1gb tekrar senin olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Din Djarin
bana mailini yolla sana flash disk e low level format programi yollayayim. onunla formatlarsin. 1gb tekrar senin olur.
Alıntıları Göster
gene sen bilirsin de 10 ytl verip yenisini almak daha mantıklı gibi geliyor.cunku bu sorunu tekrar yapmayacagı ne malum.icinde bilgiler warken giderse bi de daha cok uzulursun.