Şimdi Ara

USB 2.0 Divx player varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an LG 298H ve PHILIPS DVP 5980/12 modeline bakıyorum.Zannedersem ikiside Usb 1.1 o yüzden varsa usb 2 destekli divx player tavsiyelerini bekliyorum.

• 1.1 de gayet güzel işini görür ben 5980 kullanıyorum ve gayet memnunum
  • Piranha aqua x USB 2.0
  • 2 cd filmlerde transfer hızı yeterli değil,arada donlamalar oluyor.Bana varsa usb 2.0 destekli divx player lazım.Şu an zaten Philips DVP5960 kullanıyorum.
  • Merhaba bende bugun yeni aldım.Niyatim 500 GB lık bir HDD v ar buradaki filimleri izleyebilmek USB girişinden böyle bir şansım olabilirmi? Ve bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz gerci aldık ama yinede tecrubelerinizden birşeyler öğrenibiliriz sanırım.
    Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

2 cd filmlerde transfer hızı yeterli değil,arada donlamalar oluyor.Bana varsa usb 2.0 destekli divx player lazım.Şu an zaten Philips DVP5960 kullanıyorum.

Ben dün 5980 aldım ve 500 Gb'lık MyBook'tan oynattığım Divx filmlerin hiçbirinde takılma, donma vs olmadı. Filmlerin çoğu 2, hatta 3 CD boyutunda yüksek kalitede ripler, üstelik dolby digital sesli.

Bu durumda iki ihtimal var. Ya 5960 ile 5980'in USB'lerinde bir fark var (ikisi de usb 1.1 olduğuna göre firmware farkı olabilir mesela), ya da sizin kullandığınız USB diskte bir sorun var. Ben Mybook'u hiç format atmadan, aldığım gibi (yani FAT32) ile kullanıyorum. Diski 5980'in USB portuna kabloyu takar takmaz anında tanıyor ve tüm dosyaları hiç takılmadan açıyor. Tek sorun dosya sisteminin dosya isimlerini 8+3 formatında okuması ve bu yüzden uzun dosya isimlerini kısaltarak ekrana vermesi. Almadan önce ben de bu USB 2.0 eksikliğinden dolayı tereddüt etmiştim, hatta takılma sorunu çıkarsa iade ederim diye düşünmüştüm ama Philips 5980 ile WD Mybook kombinasyonunun sorunsuz çalıştığını görerek çok memnun kaldım.

• Piranha X Type kullanıyorum, emin olmamakla beraber 2.0 diye hatırlıyorum. 120 GB lik HD bağladım tüm dizi ve filmleri hiç donmadan oynatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drag

quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

2 cd filmlerde transfer hızı yeterli değil,arada donlamalar oluyor.Bana varsa usb 2.0 destekli divx player lazım.Şu an zaten Philips DVP5960 kullanıyorum.

Ben dün 5980 aldım ve 500 Gb'lık MyBook'tan oynattığım Divx filmlerin hiçbirinde takılma, donma vs olmadı. Filmlerin çoğu 2, hatta 3 CD boyutunda yüksek kalitede ripler, üstelik dolby digital sesli.

Bu durumda iki ihtimal var. Ya 5960 ile 5980'in USB'lerinde bir fark var (ikisi de usb 1.1 olduğuna göre firmware farkı olabilir mesela), ya da sizin kullandığınız USB diskte bir sorun var. Ben Mybook'u hiç format atmadan, aldığım gibi (yani FAT32) ile kullanıyorum. Diski 5980'in USB portuna kabloyu takar takmaz anında tanıyor ve tüm dosyaları hiç takılmadan açıyor. Tek sorun dosya sisteminin dosya isimlerini 8+3 formatında okuması ve bu yüzden uzun dosya isimlerini kısaltarak ekrana vermesi. Almadan önce ben de bu USB 2.0 eksikliğinden dolayı tereddüt etmiştim, hatta takılma sorunu çıkarsa iade ederim diye düşünmüştüm ama Philips 5980 ile WD Mybook kombinasyonunun sorunsuz çalıştığını görerek çok memnun kaldım.

Firmware farkı olabilir.Şimdi bu usb 2.0 divx player sevdasından vazgeçtim ve onun yerine divx,usb destekli micro müzik seti almaya karar verdim.Evde hertürlü elektronik alet vardı sadece müzik seti yoktu.Bu açığı amaca uygun doldurmaya karar verdim ve jvc divx li müzik seti sipariş ettim.Olay farklı boyutlara ulaştı,bakalım nasıl sonuç alacağım.

• Arkadaşlar 5980 nin HDMI portundan takarak kullananınız var mı?... 720P Lcd de performansı nasıl merak ediyorum... 500 gb lik usb hardisk aldım film izlemek için... Bunun içine atacağım divx ve dvd leri upscale ediyor mu?.. Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.