Şimdi Ara

Usb 2.0 ı tanımıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 2.0 ı rahat rahat kullanıyodum ama format çektikten sonra 2.0 ı tanımıyo. Mesela bi aygıt taktığımda bu aygıt daha hızlı çalışabilir. Bunun için usb 2.0 kullanın falan diye bi uyarı çıkıyo. Lütfen! derdime çare olacak yok mu arkadaşlar... Kafayı yicem bu pc nin başında:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanensar -- 3 Kasım 2006; 22:24:00 >

• Ya bendede normalde calısan USb girişli Webcam (A4tech) Format yedikten sonra calısmadı usb taktıgımda herhangi 1 donanim bulundu yazısı cıkmıor 1daha format attırdıgımda sonuc=Yİne hüsran anlamadım gitti Herhangi 1 bilgisi olan arklar cvp yazarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: IL1keMyCombo

Ya bendede normalde calısan USb girişli Webcam (A4tech) Format yedikten sonra calısmadı usb taktıgımda herhangi 1 donanim bulundu yazısı cıkmıor 1daha format attırdıgımda sonuc=Yİne hüsran anlamadım gitti Herhangi 1 bilgisi olan arklar cvp yazarsa sevinirim

Bendede aynısı olmuştu bios ayarlarına gir ordan usb'leri enabled yap büyük ihtimal sorunun çözülecektir.Normalde kapalı olmuyor ama ara sıra böyle oluyor.
  • Eywallah kardeşim saolasin Oldu wallah xD
  • yada aynı sorun service pac 2 eksıklıgınden dolayıda oluyo
  • bunu kurarsan sorun gidecektir
    http://rapid share.tc/58473
  • quote:

Bendede aynısı olmuştu bios ayarlarına gir ordan usb'leri enabled yap büyük ihtimal sorunun çözülecektir.Normalde kapalı olmuyor ama ara sıra böyle oluyor.

Hmm,faydalı çalışma.
    Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den 3.5" jack e çevirmek
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla o dosya işe yarar mı bilmiyorum ama beos da ayarı var onu kurcalayınca sorun kalkıyo ortadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLaTiLe

quote:

Hmm,faydalı çalışma.
    Başarılar.

• service Pack 2 yüklenmediği zaman yapıyo öle tanımıyoda birde Bİos dan arkadasında dediği gibi aktif ederseniz 2.0 destekler bazı bios larda pil sorunu yüzünden 0 lana biliyo Bios ondanda yapms olabiler :
  • Arkadaşlar bende de benzer bir sorun var, durum şu;
    1 gb Kingston 2.0 flash disk, gayet güzel çalışan alete bir şeyler oldu, USB portuna taktığımda tanınması çok uzun sürüyor, bazen tanımıyor,dosya yüklemek istediğimde şunlar oluyor; Dosya kopyalama hatası, Yol çok derin, erişilemez,G/Ç aygıt hatası bu tür farklı hata mesajları alıyorum.İşyeri olduğu için bilgisayarı iş arkadaşlarımda kullanıyor belki bir sorun yaratmış olabilirler. Diğer bilgisayarda deniyorum sorunsuz çalışıyor. Ama bana ötekinde çalışması gerekli. Forumda edindiğim bilgilerle bazı denemeler yaptım fakat sorunu çözemedim.sistem xp sp2 . USB donanımı kaldırdım, Bilgisayarı tekrar başlattım sistem yüklemeleri yaptı fakat flash bellek yine çalışmadı. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnuba -- 9 Aralık 2006; 18:54:02 >
  • sandisk cruzer micro 2 gb aynı sorun. önceden çelik gibiydi dosyalar uçuyordu şimdi kağnı gibi. usb hı speed hatası verip duruyor her bilgisayarda. biosu şimdi denicem ama laptop ta baya kurcalamıştım biosu bi daha bakim tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.