256 GB FLASH BELLEĞİMİN HAFIZASI 255 GB GÖZÜKÜYOR DFEFALARCA BİÇİMLENDİRDİM HALA VERİLERİ ALAMIYORUM EXFAT NTFS OLMUYOR RESİMLERİ AÇIYOR VE BAZI PROGRAMLARIDA TABİ EXFAT FAT32 DE 128 GB OLUYOR TAMAM ONADA RAZIYIM DİYORUM BU SEFERDE HİÇ BİŞEY GÖRÜNMÜYOR RESİMİ BİLE ALAMIYORUM YANİ HİÇ BİŞEY GÖZÜKMÜYOR FAT OLUYOR FAT 32 İLE AYNI ACABA NTFS DE ÇALIŞIRMI URAŞTIM NTFS YAPAMADIM ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TŞKLR
Yoksa sende mi gittigidiyordan aldın
SAHİBİNDENDEN ALDIM AMA TANE ALDIK ARKADAŞINKİ ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYO BENİMKİ ŞANSSIZLIK YHAA ÇALIŞMIYO
Evet bende sahibinden de baya görüyorum böyle bellekleri gerçekten arkadaşınki sorunsuz çalışıyormu?birde kaç tl verdin bu belleğe eğer satıcısı belli ise hemen iade et
SATICISI DAHA TELEFOONLARA BAKMIYOR AMA TC NUMARASI BENDE ALİ KAYA DİYE Bİ ADAM ŞEREFESİZ ALLAHTAN ARKADAŞINKİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR 50 TL VERDİK TANESİNE
Kardeş bu ürünü alarak riskli bir işe kalkışmışsın dolandırıcı çok oluyor bu tip sitelerde sahibinden.com a da ilet şikayetini onlarda yardımcı olabilirler belki
Alışveriş kargoyla mı oldu yüz yüze mi?Eğer tanıyorsan hani belki bir gelişme olur
PTT TEDEN KAPIDA ÖDEMELİ OLARAK ALDIM YÜZ YÜZE OLSA DÜKKANINI BAŞINA YIKARDIM TAVSİYE EDİCEN BİŞEY VARMI ÇALIŞMASI İÇİN PROGRAM FALAN BU ARADA POLİSE GİDİCEM TC Sİ BENDE ALİ KAYA NIN
Ürünü H2TESTW ile test edin gerçekte 2 veya 4gb olduğunu görürsünüz...
Gittigidiyordaki sahte ve hackli flash bellek satışı artık çığırından çıktı. Şu ana kadar onbinlerce insan dolandırıldı.Artık bu hırsizlara karşı insanları bilinçlendirmek gerektiğini düşünüyorum.Sitede gerçekten orjinal ve kaliteli flash satarak para kazanan arkadaşlar elbette var. Ve bu durum yüzünden onlar da mağdur oluyor.
Hackli flash bellekler gerçekte 2 gb bile değilken; 32gb,64gb,128gb hatta 500gb'lık bir kapasiteye sahipmiş gibi görünebiliyor. Hatta bu değerde bilgi attığınızda tamamı yüklenmiş gibi görünüyor fakat bilgilere kesinlikle ulaşılamıyor.
Flash belleğinizin gerçek kapasitesini ve hızını öğrenmek için H2TESTW isimli programı google'dan bulup indirebilirsiniz.
İşte size bir örnek CNNTURK.com'da haber olmuş: Çinliler Sahte 500GB'lık Sony flash bellek yapıp 10 USD'ye satışa sunmuş:
Ebay'da satılan Fake ve hackli flash belleklerle ilgili bir site kurulmuş. Aynı ürünler 3-4 kat fiyatına gittigiyorda da satılıyor. Bu siteye bakarak fake flash belleklerle gerçekleri arasındaki farkları görebilirsiniz:http://fightflashfraud.wordpress.com
Özellikle 32gb, 64gb, 128gb gibi yüksek kapasiteli ve ucuz fiyata satılan Kingston marka gibi görünen flash belleklerin nerdeyse tamamı fake diyebilirim. Bu tip flashlar almadan önce ürünün seri no'su ve bandrolü olup olmadığına dikkat edin.Eğer alırsanız ilk işiniz H2TESTW ile test etmek olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme