Bildirim
USB 3.0 Çok Yavaş!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sandiskin hangi modelini aldınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: lordmayk
Yeni usb bellek aldım usb 3.0 16gb sandisk fakat usb 2.0ye takıyorum 8mb/sn ile yazıyor usb 3.0e takıyorum 9mb/sn yazıyor ne farketti şimdi :S bu arada bu sonuçları laptopta denedim başka bilgisayarla deneme şansım yok şuan laptopta yeni ve özellikleri iyi lütfen yardımınızı bekliyorum
başka bir usb 3.0 la denemeden birşey diyemem senin usb 3 portlarında dandik olabilir.
+sandisk ucuz marka zaten ne bekliyorsun toshiba felan almalıydın -
ben sandisk extreme 16GB ve 32 GB modellerini kullanıyorum. 16 GB 60 MB, 32 GB modeli ise 120 MB yazmı hızını görüyor..şimdiye kadar aynı fiyat segmentinde daha iyi ürün göremedim.
16 GB ı 39 tl, 32 gb ı 79 tlye aldım. -
Aynı sorunu bende yaşıyorum Kingston 16 Gb Dtduo3/16Gb 3.0 Micro Duo Usb Bellek kullanıyorum. Kaliteye önem vermeme rağmen hayal kırıklığı yaşıyorum.
Kullandığım bilgisayar Monsternotebook ABRA v1.2 özellikleri de iyi biliyorum bilgisayarın..
İşletim Sistemim Windows 10 Enterprise 64 bit
Ben bu sorun için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşlara sesleniyorum buradan... -
yazma hızını söylemiyorlar okuma hızı 100MB/saniye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldığınız belleğin tahminen yazma hızı çok düşük. Benim de sandisk belleğim var oda böyle. 3.0 diye almıştım ama yazma hızı düşük olduğundan 2.0 dan farkı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X