Şimdi Ara

USB 3.0 EK OLURMU....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB 3.0 kablosu ortadan kesilip ek yapıldığında neden 2.0 olarak görüyor bilgisayar..Bilgisi olan ??

• voltaj düşer genelde kablo kısadır. adaptör besleme yapman lazım"devreli" opamp beslemeye bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 29 Mayıs 2018; 5:2:1 >
  • ermanozgen kullanıcısına yanıt
    Abi kablo uzunluğu yada kısalık la alakası yok galiba çünkü ,,, çalışan 20cm kabloyu ortadan kestim tekrar ek yaptım lehimle .. ölçü aleti ile ölctüm 8+1 9 tane tel hiçbirinde kısa devre yok hepsi karşıya düzgün bir şekilde gidiyor ama USB 2.0 olarak gidiyor bir yerde yanlış yapıyorum ama çözemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha kısa kablo bulup dene bazı usb kablo kafaları adı oluyor. oksit falan var mı bak istersen.
    Oksit olma ihtimali yok ürün sıfır yeni aldım ve çalışıyor üstelik avometre ile ölçüldüğünde herşey normal ......birde bu kablolar ful folyo ile kaplı ek yaptığım bölümde folyo yok ondan olabilir mi ?

• uydu kablosu gibi akım taşıyorsa olur. bilgim yok:D
    Genede Teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimal parazit, gürültü nedeniyle bilgisayar otomatik 2.0 olarak görüyordur. çünkü orjinal haliyle özel kaplaması vardır. sizin yaptığınız lehim ne kadar iyi olsa da o bölgede o koruma katmanı olmayacağı için sinyal gürültüsü artacaktır ve pc de otomatik olarak 2.0 olarak görüyordur diye tahmin ediyorum.
  • Bende ondan şüpheleniyorum ama neyse zaten mecbur 2.0 a çevirdim sistemi ....ama 2cm lik açıklık yüzünden olması da saçma biraz

• direnç değeri artmıştır arttı ise nrmal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.