Şimdi Ara

USB 3.0 hdd kutusu ve hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu harici disk kutusunu alıphttp://www.vatanbilgisayar.com/everest-hd3-354-hd3-354-3.5-sata-harddisk-kutusu-usb-3.0---siyah/productdetails.aspx?I_ID=47498

içine WD sata 2 veya sata 3 hdd yerleştirmek istiyorum ama bilmediğim bazı hususlar var...
    1) sata 2 veya sata 3 bu kutuya uyar mı...sata harddisk kutusu deyince tüm satalar uyar mı yani...
    2) içerisine sata 2 veya sata 3 koymam hızı ne kadar etkiler...(minimum 20 mb yazma hızına ulaşmak istiyorum-tvden kayıt için kullanacağım)
    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler;)

• 1)sata standartları geriye uyumludur sata1,sata2,sata3 uyar
    2)sata2 yi bile tam anlamı ile kullanan harddisk yok hız farkı olmaz,20 mb hız fazlası ile elde edilir ama tv den kayıtta bunun gerekli olduğu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 3 Eylül 2010; 11:32:31 >
  • bende 16gb sandisk u3 usb bellek var...doğru düzgün kayıt yapamıyor bazen yapıyor bazen yapmıyor bazen kaydın ortasında duruyor falan...onun yazma hızı 10 küsürlerde ama işime yaramıyor işte...minimum yazma hızı önemli olduğu için kaydın durmaması için bende böyle birşey yapmak durumundayım...
    bu arada makinenin usb girişi usb 2.0 onu belirtmeyi unutmuşum...usb 2.0 girişten usb 3.0 kullanan harddiske transfer olacak yani...

bu arada ilk kez bu forumda soruma adam gibi cevap verildi...kıyamet alameti olabilir:D
    sağol;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARP HUNTER -- 3 Eylül 2010; 16:00:06 >
  • kayıtın ortasında durması sorunu flash belleğin uzun süre aktif olarak kullanılması ve bu durumda ısınması dolayısıyladır. usb standartlarıda geriye doğru uyumludur usb 3,0 cihaz ile usb 2.0 cihaz arasında bağlantı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.