Şimdi Ara

usb 3.0 ve e sata combo kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bu fikir laptop'umun çıkışlarına bakarken aklıma geldi sizden bilgi almak istedim
    şimdi pc'mde e sata combo çıkışı varmış combo çıkışıda usb destekliyormuş iş burdan sonra aklıma geldi
    şimdi e sata ile usb 3,0 sürekli karşılartırılıyor usb 3,0 biraz farkla önde gibi görünüyor gelelim sonuca
    ben bu e sata combo yuvasına usb 3,0 takarsam sonuc sizce ne olur cevabınız için şimdiden teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzyy089 -- 4 Ocak 2012; 12:33:33 >

• yok mu bi fikri olan
  • adaptör bulman biraz zor
  • yok hocam zaten e sata combo yuvasına mouseyi bağladım çalışıyor
  • hortlattım ama aynı sorun bendede var hdd alcam 3.0 girişi yok bende esata girişim var. esata girişine usb 3.0 bağlasam aynı performansı alırmıyım alamazsam esata hdd almayı düşünüyorum.
  • ben de hortlatayım konuyu.ben de merak ediyorum.acaba combo,yani e sata girişli flash mı alayım.yoksa 3.0 usb alsak,pin uçları falan uyar mı?yok mu bi bilen ya...
  • benim laptopta e-sata var aynı usb 2.0 gibi kullanıyorum
    ve oraya elimde seagate harici hdd var,usb 3.0 yani
    gündüz hariciyi takıp dosya atmayı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak,yazarım buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet
    az önce denedim
    yaptım olmadı
    e-sata yerinden yine usb 2.0 gibi atıyor ortalama 25-28mb arası.usb 3.0 şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.