Şimdi Ara

USB Aygıt Tanınamadı (3m Uzatma Kablosu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, TPLİNK TLWN722N USB Wireless Adaptörümü 3metrelik uzatma kablom ile masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Eski kablo yıprandıktan sonra yeno kabloyu aynı yerden aynı marka kabloyu aldım. (Sonia Marka) Eski kablom sorunsuz çalışıyordu ancak yeni kablomun tüm özellikleri aynı olduğu halde Adaptörü taktığım da USB Aygıt Tanınamadı hatası alıyorum. Çözümü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum (WINDOWS 8.1 PRO 64BİT)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam taka çıkarta USB yuvası aşınmış olabilir.
  • Tüm portları denedim, kabloda sıfır aşınma olan bi yer yok yani

• Cranekill kullanıcısına yanıt
    Garip hocam , aygıt yöneticisinden komple kaldırın kaldırırken "yazılımı sil" seçeneğini seçin.

Sonra tekrar takın ve güncel driverini sitesinden indirerek tanıtın.
  • Cranekill kullanıcısına yanıt
    flash bellekle falan denedin mi ?
  • Evet denedim, ama flash belleği çalıştırmadı bile :) Sanırım anakarttan gelen güç kablodan geçerken kayba uğruyor. Birebir aynı kabloların böyle bi sorun yaşatmasını hala anlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

Merhaba arkadaşlar, TPLİNK TLWN722N USB Wireless Adaptörümü 3metrelik uzatma kablom ile masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Eski kablo yıprandıktan sonra yeno kabloyu aynı yerden aynı marka kabloyu aldım. (Sonia Marka) Eski kablom sorunsuz çalışıyordu ancak yeni kablomun tüm özellikleri aynı olduğu halde Adaptörü taktığım da USB Aygıt Tanınamadı hatası alıyorum. Çözümü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum (WINDOWS 8.1 PRO 64BİT)

mesele uzunluk değil kablo kalitesi bir de o kabloda kesinlikle datada kopukluk var kabloyu değiştir içinden bi tanesi kopmuş aktarmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mikro usb kablo bağlantısı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dj can kullanıcısına yanıt
    aynen öyleymiş hocam , 20Liralık farklı bir kablo ile değiştirdim ve sorunu çözdüm.

20TL'lik kablonun acısını hiç sorma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.