Bildirim
usb aygıtı tanımadı
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım LAPTOP kullanıyorsunuz ?
cümleniz şöyle anlaşılıyor ;
aynı kablodan var ama 2 si aynı anda mı? takılıyor ? yoksa aynı cihaza bağlamana rağmen BİRİSİ hata mı veriyor ?
laptop un USB 2,0 gücü bir kaç ürün bağlayınca yetmiyor olabilir burdan baz alarak hareket ediniz, USB 2,0 kaliteli - güç yükseltmeli model kablolar var + kablo elden geldiğince KISA olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcedenizli
bu ilginç durum için yorumları olan?
ilginç bir durum yok gayet normal uzatmayla bağlayamazsınız mevcut kablolarınızla... -
şimdi hocam lap top kullanıyorum evet
hp laser printerımı 6 m uzatmak istiyorum bir usb (3m ) ile uzatınca çalışmasına karşılık, 6 m de çalışmıyor
bana ilginç geldi. normal usb 2.0 uzatma kullanıyorum. başka bir çözüm varsa paylaşabilirmisniz
cevaplarınız için teşekkürler saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcedenizli
şimdi hocam lap top kullanıyorum evet
hp laser printerımı 6 m uzatmak istiyorum bir usb (3m ) ile uzatınca çalışmasına karşılık, 6 m de çalışmıyor
bana ilginç geldi. normal usb 2.0 uzatma kullanıyorum. başka bir çözüm varsa paylaşabilirmisniz
cevaplarınız için teşekkürler saygılar
Eğer 6 metreyi ekli 2 kablo ile tamamlıyorsanız (daha önce ben de denedim) olmuyor, ama tek bir eksiz kablo ile denemedim. -
evet olmadı hocam ben en iyisi yazıcımı yaklaştırmaya çalışayım -
sorunumun bios, software vs. gibi şeylerden kaynaklanmadığını açıkladığınız için herkese teşekkürler
aksi haldi içimi kurcalayacaktı
saygılar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amd bios tuşu
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- autocad kesikli çizgi
- laptop statik elektrik boşaltma
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- iso dosyası nedir
- udf nedir
- telefon neden ısınır
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X