Şimdi Ara

usb aygıtları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün pc'yi açtığımda usb aygıtları hata verip durdu sonra hiç görünmedi, ben de kasayı açtım bağlantıları psuyu felan gözdem geçirdim temizledim.
    Bir süre bekleyip yeniden açtım o 3 usb çalışmadı (wifi, flash disk,fare) sonradan taktığım başka cihazlar çalışıyor.

-tplink wifi adaptor hiç tepki vermiyor aygıt yöneticisinde de yok.
    -everest kablosuz usb fare de aynı şekilde tepkisiz.
    -sandisk cruzer blade 16gb bellek ise "bilinmeyen aygıt" olarak gözüküyor.

Bu 3 ü yandı galiba nasıl kurtarabilirim bir yolu var mı yardım lütfen.

Bunları vatandan, elektroworldden almıştım ama garanti için mağazaya mı götürülür yoksa tek tek teknik servislere garantilemek mi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 21 Ekim 2013; 20:07:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Driverını kurmayı denedinizmi yükleme hatası aldınız heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Merhaba arkadaşlar bugün pc'yi açtığımda usb aygıtları hata verip durdu sonra hiç görünmedi, ben de kasayı açtım bağlantıları psuyu felan gözdem geçirdim temizledim.
    Bir süre bekleyip yeniden açtım o 3 usb çalışmadı (wifi, flash disk,fare) sonradan taktığım başka cihazlar çalışıyor.

-tplink wifi adaptor hiç tepki vermiyor aygıt yöneticisinde de yok.
    -everest kablosuz usb fare de aynı şekilde tepkisiz.
    -sandisk cruzer blade 16gb bellek ise "bilinmeyen aygıt" olarak gözüküyor.

Bu 3 ü yandı galiba nasıl kurtarabilirim bir yolu var mı yardım lütfen.

Bunları vatandan, elektroworldden almıştım ama garanti için mağazaya mı götürülür yoksa tek tek teknik servislere garantilemek mi lazım

USB sürücülerinizi güncellemeyi deneyin

• sterious S kullanıcısına yanıt
    Fare ve flash bellekte driver yok tak kullan tarzı.
    Wifi adaptörün driver'ı kaldırdım restart çektim sonra kurmaya çalışken bir bölümde aygıtı bağlayın diyor ama görmüyor yani kurulmuyor

• Fare ve flash bellekte driver istemez tak kullan cihazdır . benim demek istediğim usb nin kendi yazılımını kurdunuz mu windows updateden indirebilirsiniz.
  • Hocam cihazlari baska bir sistemde denerseniz sorunlu olani bulabilirsiniz.

• sterious S kullanıcısına yanıt
    Usbnin yazılımı derken anakartın usb sürücülerini mi kastetdiniz şimdi denerim.

- başka pcde deneme şansım yok ama yarın deneyeceğim yine tepki vermezlerse öldü demektir :(

• Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterious

Fare ve flash bellekte driver istemez tak kullan cihazdır . benim demek istediğim usb nin kendi yazılımını kurdunuz mu windows updateden indirebilirsiniz.

hocam win8 update de usb ile alakalı bir yükleme yok, anakartın sitesine baktım onda da usb driver yok xp sp2 den sonra sisteme entegre diyorlar (http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=387#dl )

-flash belleği kurtarabilsem yeter, aygıt yöneticisinde bilinmeyen olarak gözüküyor daha ilerleme yok.

-wifi adaptör ve fare receiver hiçbir tepki vermiyor bilinmeyen aygıt olarak bile gözükmüyor onlar gitti galiba. burda sormak istediğim bunları direk faturayla birlikte electro world ve vatana götürsem alırlar mı yoksa yetkili servise kargolamam mı gerekli

• Driver otomatik tarayan birsürü program var baktın mı driver checker , magician gibi onlarla indirmeyi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.