Bildirim
ARKA USB GİRİŞLERİ ÇALIŞMIYOR!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Biostan ziyade usb sigortaları atmış olabilir.
biostan ise bios güncelle. -
BİOS'tan olup olmadığını bilmiyorum.Usb sigortaları derken?Biraz daha açıklar mısın? -
biosla alakalı olabilir güncelleme yap -
Güncelleme işlemi nasıl yapılıyor? -
anakartın modelini biliyorsan yaz tarif edeym -
Evet biliyorum.Anakartımın modeli:
Micro-Star MS-7255 V2.0 -
ya usb sigortaları atmış tır yada güncellemeden kaynaklıdır. güncellemeni öneririm . -
Arkadaşlar anladığım kadarıyla 2 seçenek var ya usb sigortası ya BİOS güncelleme.Ana kartımın modelini verdim birisi bana BİOS güncelleme işlemini adım adım anlatabilir mi?Ya da nedir usb sigortası?Önce onu kontrol edeyim boşuna BİOS güncellemeyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen-2000
Arkadaşlar anladığım kadarıyla 2 seçenek var ya usb sigortası ya BİOS güncelleme.Ana kartımın modelini verdim birisi bana BİOS güncelleme işlemini adım adım anlatabilir mi?Ya da nedir usb sigortası?Önce onu kontrol edeyim boşuna BİOS güncellemeyeyim.
byhackermstf adlı arkadaşın mesajına alıntı yap. Görmemiştir anakartı yazdığın mesajı. Tarif ederim demiş güncellemeyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
anakartın modelini biliyorsan yaz tarif edeym
Anakartımın modelini söylüyorum:
Micro-Star MS-7255 V2.0 -
Bende de var aynı sorun.
3 adet USB girişi var, sadece sol taraftaki çalışıyor. Sağ taraftaki ve arkadaki USB girişi çalışmıyor. -
Ben de öndekiler çalışıyor öndeki ikisi çalışıyor ama arkadakilerin hiçbiri çalışmıyor ve hala sorunuma çözüm bulamadım!! -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen-2000
quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
anakartın modelini biliyorsan yaz tarif edeym
Anakartımın modelini söylüyorum:
Micro-Star MS-7255 V2.0
http://download1.msi.com/files/downloads/uti_exe/LiveUpdate.zip burdan msi liveupdate indirin yükleyin biosu güncelleyebilirsiniz
-
Bios günellemeyle uğraşma arkadaşım.Bişi kazandırmaz sana ki çok risklidir.En ufak bi hata elektrik kesintisinde anakartın kullanılmaz hale gelebilir doğru güncelleme y apsan dahi sorun hallolmaz.senin sorunun güney köprüsünden kaynaklı.Güney köprüsü ne diceksin şimdi.
Güney Köprüsü
Usb , seri ve paralel portlar ,sürücü pcı bu gibi bağlantı noktalarını yönetir.Eğer bir bilgisayarcıya götürürsen 50tl civarı bi ücrete köprüyü kalıplarlar sorun hallolur -
evet busvas,tehlikeli olduğu için yapmak istemiyordum.Dedigini yapacagım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X