Şimdi Ara

USB aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarımda kablosuz faremin USB'si dışında USB cihaz takılı olmadığı halde bu hatayı alıyorum. Farenin USB'sini çıkardığımda da aynı hata kendini gösteriyor yani fare ile alakalı değil. Sürücüler güncel görünüyor, virüs taraması yaptım, USB aygıtlarını Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar yükledim sorun devam ediyor. Aklıma başka hiçbir çözüm gelmediği için sizlere danışmak istedim. Lütfen yardımcı olun. Sinir bozucu olmaya başladı.

• USB aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan...
  • Acaba bellekte sorun var mıUSB aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan... 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35

Acaba bellekte sorun var mı 

Bilgisayara hiçbir şey takılı değil. Yani USB girişi kullanan herhangi bir cihaz takılı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratsuay

Bilgisayara hiçbir şey takılı değil. Yani USB girişi kullanan herhangi bir cihaz takılı değil.

Alıntıları Göster

Sizin pc acaba 2.0 usbleri görmüyor mu yoksa 2.0- 3.0 tüm usb yazılımları görebiliyor mu, gerçi dediğim durumdan kaynaklanmıyor bence, başka bir problem var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35

Sizin pc acaba 2.0 usbleri görmüyor mu yoksa 2.0- 3.0 tüm usb yazılımları görebiliyor mu, gerçi dediğim durumdan kaynaklanmıyor bence, başka bir problem var gibi.

Alıntıları Göster

Durumu biraz daha açıklamaya çalışayım. Dizüstü kullanıyorum, bilgisayarımda iki adet USB 3.0 portu var. İkisinde de hem USB 2.0 hem USB 3.0 olan her türlü cihaz(Flash bellek, Harici HDD, Kablosuz Mouse) çalışıyor. Yani portlarda hissedilen hiçbir sorun yok, tüm cihazlarımı çalıştırıyorlar. Ancak onlar takılı değilken de bu hatayı alıyorum. Sanki görünmeyen bir USB portuna görünmeyen bir USB cihaz takılmaya çalışılıyor da "bilinmeyen aygıt" hatası alıyorum. Umarım daha açık olmuştur. USB aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan...  İnternette bulabildiğim her çözümü(yaklaşık 20 site taradım) denedim. Cihazımı da tüm sürücüleri de tamamen güncel tutacak ve torrent bile kullanmayacak kadar da takıntılı ve titiz kullanıyorum aslında. Çözümü burada bulamazsam başka hiçbir yerde bulabileceğimi sanmıyorum USB aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan... 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.