Merhaba arkadaşlar. USB Vantilatör aldım şu sıcak yaz günlerinde bir nebze de olsun serinlemek için, fakat taktığımda kulaklığa vantilatörün motor çalışma sesi geliyor. İşin saçma tarafı arkadaşlarımla RC gibi yerlerden mikrofon ile konuşurken de bu motor sesi arkadaşlarıma da ulaşıyor. Nasıl bu problemden kurtulabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: psychofreaking
Merhaba arkadaşlar. USB Vantilatör aldım şu sıcak yaz günlerinde bir nebze de olsun serinlemek için, fakat taktığımda kulaklığa vantilatörün motor çalışma sesi geliyor. İşin saçma tarafı arkadaşlarımla RC gibi yerlerden mikrofon ile konuşurken de bu motor sesi arkadaşlarıma da ulaşıyor. Nasıl bu problemden kurtulabilirim ?
motor sesi gelmesi normal ama sen bize RC dersen arabanın motorunun sesini anlarız buda fan gibi çıkmaz sesi bildiğin motorlardır büyük yani senin yapman gereken hiç bir şey yok onu sadece uzakta tut sesi daha az gider motor zaten çalışırken hep ses çıkartır :) sen kasana 4. fanı takarsan rahatsızlığın ne oldunu anlarsın tabi geceleri sessiz olduğu zamanda öttürdüğü fan :D dediğim gibi uzakta tut fanı motor sesi olan daha az gider arkadaşlarına
RisKoF
kullanıcısına yanıt
RC derken RaidCall kastetmiştim Skype gibi yani :D Skype'da sürekli bir cızırtıya sebep oluyor. Böyle bir ses gelmesi çok mantıksız. Çözmem gerek bunu. Arkadaşlarım rahatsız oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: psychofreaking
RC derken RaidCall kastetmiştim Skype gibi yani :D Skype'da sürekli bir cızırtıya sebep oluyor. Böyle bir ses gelmesi çok mantıksız. Çözmem gerek bunu. Arkadaşlarım rahatsız oluyor.