Şimdi Ara

USB Bağlantı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma herhangi bir aygıtı taktığım zaman çalıştıramıyorum. "USB Aygıtı Tanınmadı. Bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan birisi çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor." diye uyarı alıyorum. Ayrıca Aygıt yöneticisinden girip baktığımda bir tanesi bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor ancak 7 girişin hiçbiri çalışmıyor. Format attım, daha doğrusu acronis true image homela çok önceden aldığım bir yedeği yeniden yükledim ancak sorun devam ediyor.
    Bu konuda ne yapabilirim ve acilen lazım olduğu için soruyorum pci'dan bağlayabileceğim usb kartı varmıdır, bu bağladığım kartta aynı şekilde sorun çıkarabilirmi, ankarada bulabileceğim bir mağaza biliyorsanız söylemenizi rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla.

• Böyle bir sorunla karşılaşan kimse olmadımı acaba? Yada bilgisi olan biri?
  • Bilgisayara USB aletimi taktım, bilgisayarım aygıtı tanıdı ancak alet yüklenirken sorun oluştu ?
    ÇÖZÜM:Bu sorunu sürücüleri güncelleştirerek halledebilirsin. denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla. Yükleme tamamlandıktan sonra belleğin tanınması gerekir.

Olmazsa bir de bu yöntemi deneyiniz:
    Windows Gezgini'nden C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.

Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOLU BAĞLANTI SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.