Şimdi Ara

USB Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atrixime misafirlikte şarjım bitince, girişi uyumlu olan bi şarj aleti bağladım, takınca batarya ısındı, çıkardım, prizden sökerken odanın sigortası falan attı, korktum tabi telefona da ilk taktığımda zarar verdim mi diye, takip eden 2-3 günde şarjım geç doluyor, şarjım çabuk bitiyordu, dün de USB kablosu ile telefonu bilgisayara taktığımda görmemeye başladı, telefonda hiç tepki yok, ekrana bi uyarı vs gelmiyor, ama o kablo ile şarja takınca prizden şarj oluyor, telefonun bi yerini yaktım diye korkuyorum ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Atrixime misafirlikte şarjım bitince, girişi uyumlu olan bi şarj aleti bağladım, takınca batarya ısındı, çıkardım, prizden sökerken odanın sigortası falan attı, korktum tabi telefona da ilk taktığımda zarar verdim mi diye, takip eden 2-3 günde şarjım geç doluyor, şarjım çabuk bitiyordu, dün de USB kablosu ile telefonu bilgisayara taktığımda görmemeye başladı, telefonda hiç tepki yok, ekrana bi uyarı vs gelmiyor, ama o kablo ile şarja takınca prizden şarj oluyor, telefonun bi yerini yaktım diye korkuyorum ne yapabilirim

Garantisi devam ediyorsa garantiye bir verin bence.
  • Başka kablo denedim yine olmadı, yarın servise göndereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    KABLOLU BAĞLANTI SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.