Selam Flash Belleği normale dönüştürmek için aşağıdaki linkten HPUSBDisk isimli küçük programı indirerek bilgisayarınızda FAT veya FAT32 olarak biçimlendirin. Bu durumda Flash bellek normal duruma dönüşecek ve siz de bunu her türlü USB girişlerine takarak(Araç vs.) çalışmasını sağlayacaksınız.
64 gb sandisk usb 3.0 belleği digiturk humax hd 9505 e hdd olarak tanıtmam gerek. var mı yardımcı oalbilecek arkadaşlar ?
merhaba arkadaşlar bende win 10 64 bit sistemli tabletime 128 gb lik micro sd yi hdd gibi göstermek istiyorum, konuda verilen programlar işe yarar mı ?
Burada anlatılan yöntemlerle sadece flash belleğiniz sadece Windows'ta HDD olarak görünür. USB HDD'den boot eden fakat Flash bellekten boot edemeyen eski anakartlarda bu şekilde boot ettiremezsiniz. Bios ta da hdd olarak görünmesi için belleğin Firmware'inde değişiklik yapmamız gerekir. Öncelikle chipgenius ile flash bellekte kullanılan kontrolcüyü tespit edip ona uygun düzenleme programını ve nasıl kullanılacağını internette bulabiliriz. Firmwarede kayıtlı disk türünü değiştirebileceğimiz gibi, gerçeğinden daha yüksek kapasitede görünen fake diskleri normal kapasitesine ayarlayabiliriz.
Selam İstediğinizi yapmak için format bölümünde bunu gerçekleştirebilirdiniz.. Neyse; yapmanız gerekeni alttaki resimde belirttim.. Kolay gelsin..
selam BootIce programın güncel win10 x64 versiyonunu indirip kurdum 1 TB verbatim usb hdd yi usb flash yapmak istedim fakat dosya sistemini değiştiriyor flash bellek yapmıyor halen USB HDD olarak görünüyor bende işe yaramadı. program hata vermedi başarıyla tamamlandı demesine rağmen :( Programda USB-FDD seçtim bu arada. Doğru mu yaptım çok emin değilim ama diğerleri zaten USB-HDD seçeneği. zaten elimdeki de HDD görüyor şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tev2912 -- 18 Kasım 2016; 16:20:18 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme