Şimdi Ara

USB bellek solucanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar .
    çok ciddi bir solucanla karşı karşıyayım sanırım. Her şeyi denedim , format atmayı bile denedim ama her seferinde dediği şey disk yazılıma karşı korumalı , silinemiyor. Virüs programları çaresiz kalıyor yazıma korumalı olduğundan . Sabahtan beri arıyorum artık yoruldum ve kendim sormak istedim şimdiden ilgilenen herkse teşekkürlerimi sunarım

(konuyu nereye açacağımı bulamadın kusura bakmayın :( )

• aynı sorunun benzeri başıma gelmişti . ubuntu çalışan diskle bilgisayarı başlatıp usbden silmiştim dosyaları sorun kalmadı
  • şimdi indiriyorum da ne yapacağım acaba ? biraz daha açarsan çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasi -- 11 Temmuz 2012; 23:47:20 >
  • indirdiğini iso olarak yaz cd ye daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp biostan cd den başlatmak için gerekli ayarları yapman lazım. ubuntu başladıktan sonra normal windows gibi usb yi tak içindekileri sil bu kadar.formatlama var mı hatırlamıyorum varsa onu da yapabilirsin. hala silinmiyorsa kaspersky rescue diski de kullanabilirsin. aynı şekilde iso olarak indirip cd den başlatman gerekecek.usb bağlı kalsın taramaya başlarken sürücüyü seçersen kurtulabilirsin.
  • tamam oldu çok teşekkür ederim yarın deneyeyim takıldığım yer olursa tekrar sorarım tabi izin verirsen
  • ne demek elimden geldiği kadar yardım ederim
  • HP USB tool u dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yazık ki olmuyor . NTFS olduğu için kaspersky yardımcı olamadı , hp'de ise aynı hatayı verdi : Disk yazıma karşı korumalı
  • belki çaresi olur usb disk security dene.
  • yok kardeşim ya o da olmuyor çıldırmak üzereyim sürekli aynı şeyi söylüyor , yazmaya korumalı olduğundan virüs de silinmiyor. 16gblik olmasa bu kadar takmazdım ya. neyse sağ olun ilgilendiğiniz için
  • http://www.avg.com/us-en/virus-removal işine yarayabilir.solucanı aratırsan
  • olmuyor ne yazık ki ya dediklerinizin hepsini denedim . ama en azından virüsün ismini öğrendim artık daha geniş çaplı bir arama yapabilirim çok teşekkür ederim. win32/dbot.D imiş
  • aklıma bu kadarı geliyor taramaları güvenli kipte yapmayı unutma kolay gelsin :)
  • USB Guardian programını dene birde istersen.
  • Virusun bilgisayarinda da olmadigina emin misin? Oncelikle bunu kontrol et sildikten sonra tekrar bulasmasin..

flash bellekteki dosyalari manuel silmek yerine diske format at, windows uzerinden olmuyorsa farkli toollar dene...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rev92 yardımların için çok sağ ol kardeşim .

USB guardian da işe yaramadı ne yazıkki .

Muhtemelen virüs bilgisayarımda da vardı daha sonra format attım. diske format da atılmıyor belirttiğim gibi write protected vb şeyler diyor. farklı toollar derken ?
  • farklı toollar dediğim usb bellekler için olan bazı programlar falan, kullanmadığım için herhangi bir öneride bulunamayacağım ama bu tür programcıklar var. google da ufak bir arama ile bulunabilir diye düşünüyorum.

+ olarak bi tavsiye daha, windows cd si ile boot et bilgisayarı, usb bellek görünüyorsa oradan formatlamayı dene.
  • sanırım buldum çözüm pm atıyorum umarım yardımı olur haber bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morethanyou -- 14 Temmuz 2012; 18:31:23 >
  • combofix
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasi

öncelikle hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar .
    çok ciddi bir solucanla karşı karşıyayım sanırım. Her şeyi denedim , format atmayı bile denedim ama her seferinde dediği şey disk yazılıma karşı korumalı , silinemiyor. Virüs programları çaresiz kalıyor yazıma korumalı olduğundan . Sabahtan beri arıyorum artık yoruldum ve kendim sormak istedim şimdiden ilgilenen herkse teşekkürlerimi sunarım

(konuyu nereye açacağımı bulamadın kusura bakmayın :( )

Winrar yazılımını aç,Usb'ni bul,içine bak,Winrarda bütün gizli dosyalar görünür,Ne var,ne yok winrarın sili ile kaldır.Bunu yapmadan önce sistem geri yüklemeyi kapat.yoksa virüs geri gelir.

Bunu indir,Kur.Kurduktanb sonra derin tarama yap http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Bunu kurmana bile gerek yok.Tıkla çalıştır http://download.cnet.com/CCleaner-Portable/3000-18512_4-75182000.html?tag=mncol;2 Bazen virüsleri bile siliyor,Kayıt defterini temizler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.